exchange werkt alleen op TMO netwerk en niet op wifi

exchange werkt alleen op TMO netwerk en niet op wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) heeft iemand enig idee waarom ik wel mijn mail kan binnenhalen op het T-Mobile netwerk, maar op mjn wifi thuis niet? Alvast bedankt!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 October 2008, 21:43
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard exchange werkt alleen op TMO netwerk en niet op Wi-Fi

heeft iemand enig idee waarom ik wel mijn mail kan
binnenhalen op het T-Mobile netwerk, maar op mjn Wi-Fi thuis niet?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2008, 21:45
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

heb je wel gewoon een goed wachtwoord ingevuld bij je netwerk?

en probeerd dit eens:
ga naar instellingen-algemeen-Wi-Fi-druk op het blauwe pijltje naast je netwerk verbinding-en scrol naar onder en druk op vernieuw lease.'

of ga naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerk instellingen
  #3  
Oud 3 October 2008, 23:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 37
Standaard

Mogelijk draait je server op je eigen netwerk waardoor de "link"(voor het gemak noem ik het zo) niet klopt, voor zo ver ik weet was hier geen oplossing voor. Moet ik zelf ook nog eens naar zoeken.
  #4  
Oud 4 October 2008, 11:49
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

bedankt! Uiteraard staat mijn Wi-Fi goed want ik kan wel gewoon online,
en mijn @home mail wordt ook gewoon binnengehaald.

Ik ga even de beide opties proberen morgen en laat het even weten.
  #5  
Oud 4 October 2008, 11:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -NRG- Bekijk bericht
Mogelijk draait je server op je eigen netwerk waardoor de "link"(voor het gemak noem ik het zo) niet klopt, voor zo ver ik weet was hier geen oplossing voor. Moet ik zelf ook nog eens naar zoeken.
In je lokale dns server, het lokale ip van je exchange server invullen als waarde bij de dns naam van je server.
  #6  
Oud 5 October 2008, 15:31
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbrink Bekijk bericht
In je lokale dns server, het lokale ip van je exchange server invullen als waarde bij de dns naam van je server.
Ja dit is inderdaad denk ik de oplossing, maar even een blonde vraag:
Hoe kom ik aan het ip van de exchange server?
  #7  
Oud 5 October 2008, 15:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

vraag het aan de Systeembeheerder.
  #8  
Oud 6 October 2008, 12:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Wat is het server adres wat je in de iphone hebt ingevuld?
  #9  
Oud 6 October 2008, 21:10
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbrink Bekijk bericht
Wat is het server adres wat je in de iphone hebt ingevuld?
Bedoel je het serveradres van de exchange?
Dat is omalized.bedrijf.nl
Of het serveradres onder de Wi-Fi instellingen?
Ik ga morgen even contact opnemen met onze afdeling systeembeheer.
  #10  
Oud 16 October 2008, 22:53
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
vraag het aan de Systeembeheerder.

nou heb het gevraagd en hij snapt het ook niet. (lees zoek het maar lekker uit)
Ik heb een collega die heeft het probleem niet, kan gewoon thuis via de Wi-Fi zn mail ophalen.

vreemd....
  #11  
Oud 18 October 2008, 01:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blondie213 Bekijk bericht
nou heb het gevraagd en hij snapt het ook niet. (lees zoek het maar lekker uit)
Ik heb een collega die heeft het probleem niet, kan gewoon thuis via de Wi-Fi zn mail ophalen.

vreemd....
Anders neem even contact op via pm, zoeken we even via msn ofzo uit wat het kan zijn..

Laat maar weten, ik help je wel even verder.
  #12  
Oud 23 October 2008, 22:32
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

hier mag een slotje op.
De bedrijfsserver is helaas niet via Wi-Fi te benaderen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS werkt niet met exchange wanneer op 3G netwerk dcaub iPhone algemeen 0 16 October 2010 20:02
Wi-Fi werkt alleen voor de iPhone niet meer Red-Hat Wi-Fi 13 27 September 2009 21:21
Tethering werkt niet --> alleen lokaal netwerk? Manospeed iPhone algemeen 3 21 July 2009 17:06
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19
Wi-Fi werkt alleen thuis...? drwhoe Archief 6 23 January 2008 00:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:50.