1.1.3 kan niet meer Wifi en Edge

1.1.3 kan niet meer Wifi en Edge discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) dank voor de tips. Na een dag kloeien had ik 113 aan de praat en opeens bleek inderdaad wifi en edge niet meer te werken. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 February 2008, 16:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar groothr Send a message via twitter to groothr
Standaard

dank voor de tips. Na een dag kloeien had ik 113 aan de praat en opeens bleek inderdaad Wi-Fi en edge niet meer te werken. Kost me nu weer een avondje
dank
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 February 2008, 16:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

H Sebastiaan,

Dank voor je antwoord. Ik heb hem naar 1.1.1 gerestored (shift + link naar mijn 1.1.1 restore file). Hij gaf ook de foutmelding, dan via Apptapp toch aan de praat gekregen.
Wanneer ik echter wil jailbreaken, krijg ik problemen. Ik krijg wel de link nr jailbreakme.com en dan Installer installeren, maar meteen daarna springt hij terug op het 'connect to Itunes' scherm.
Heb dan opnieuw gerestored met de soft en de stappen opnieuw gedaan, maar blijft voor problemen zorgen...
Hoe heb jij dit exact gedaan ?
Txs !
  #23  
Oud 10 February 2008, 16:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 191
Standaard

Bah wat is 1.1.3 een rot firmware, die skip ik wel, mn iphone heeft nu ook geen Wi-Fi meer. Pauper.
  #24  
Oud 10 February 2008, 16:18
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filipvdh Bekijk bericht
H Sebastiaan,

Dank voor je antwoord. Ik heb hem naar 1.1.1 gerestored (shift + link naar mijn 1.1.1 restore file). Hij gaf ook de foutmelding, dan via Apptapp toch aan de praat gekregen.
Wanneer ik echter wil jailbreaken, krijg ik problemen. Ik krijg wel de link nr jailbreakme.com en dan Installer installeren, maar meteen daarna springt hij terug op het 'connect to Itunes' scherm.
Heb dan opnieuw gerestored met de soft en de stappen opnieuw gedaan, maar blijft voor problemen zorgen...
Hoe heb jij dit exact gedaan ?
Txs !
ja je moet wel iTunes starten voordat je AppSnapp installeert.. dan zal er heel even connect to iTunes staan en daarna rebooten.

dan staat er geen slide voor emergency ofzo maar slide to unlock.. dus is je 1.1.1 gejailbreaked.. daarna oktoprep installeren en shift+update naar 1.1.2 en die jailbreaken.
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
  #25  
Oud 10 February 2008, 16:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

OK dank je wel...Was nu in 1.1.1 geraakt...maar vergat Oktoprep en was al nr 1.1.2...Shame on me...
Still going on (pfff, al een ganse middag bezig)
  #26  
Oud 10 February 2008, 16:54
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filipvdh Bekijk bericht
OK dank je wel...Was nu in 1.1.1 geraakt...maar vergat Oktoprep en was al nr 1.1.2...Shame on me...
Still going on (pfff, al een ganse middag bezig)
Ja ik had via de conceited software souce geupgrade naar 1.1.3 (devteam) toen miste ik de MAPS en CALENDAR icoontje

dus had ik opnieuw gedowngrade naar 1.1.1 en geupgrade naar 1.1.2 daarna iClarified source toegevoegd en geupgrade naar 1.1.3 waarbij alles nu goed werkt bij mij.

bij mij duurde het helemaal niet lang, ik had binnen 1 uur 2x opnieuw gedaan dus en was er snel vanaf
  #27  
Oud 10 February 2008, 17:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

Nu geeft de jailbreak nr 1.1.2 problemen...Blijkbaar mag ik niet shift+restoren of de Oktoprep voorbereidingen zijn voor niets geweest...
Kan ik gewoon via Itunes updaten of gaat die meteen nr 1.1.3 ?
+ ik moet ook BSD subsystem & OpenSSH installeren...
  #28  
Oud 10 February 2008, 17:53
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filipvdh Bekijk bericht
Nu geeft de jailbreak nr 1.1.2 problemen...Blijkbaar mag ik niet shift+restoren of de Oktoprep voorbereidingen zijn voor niets geweest...
Kan ik gewoon via Itunes updaten of gaat die meteen nr 1.1.3 ?
+ ik moet ook BSD subsystem & OpenSSH installeren...
terug naar 1.1.1 daarna oktoprep installeren en dan shift+update en dan 1.1.2 kiezen.
  #29  
Oud 10 February 2008, 18:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

OK, ben er opnieuw aan begonnen.
Daarna jailbreak.jar (windows file) laten lopen ?
  #30  
Oud 10 February 2008, 18:12
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filipvdh Bekijk bericht
OK, ben er opnieuw aan begonnen.
Daarna jailbreak.jar (windows file) laten lopen ?
nee als je op 1.1.2 zit moet je de jailbreak van 1.1.2 uitvoeren -> windows.bat (wel eerst itunes sluiten)
  #31  
Oud 10 February 2008, 18:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

Hartelijk dank...ik ben er *OEF*...
Nu nog eens rustig lezen ivm de 1.1.3 wat wel en wat niet te installeren
  #32  
Oud 10 February 2008, 21:39
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik zal mijn post wel even aanpassen inderdaad.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #33  
Oud 11 February 2008, 09:58
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

hehe,

ik vind het wel lachen hoe makkelijk mensen alles op hun phone plempen ( including myself )
maar als dit alles is.. ben het hele weekend bezig geweest om mijn emei terug te krijgen en dan telekens foutmeldingen zoals 1011 en 1016 te krijgen en dan krijg je plots een schermpje in je beeld dat je contact op moet nemen met apple.
dan is dit toch peanuts
  #34  
Oud 28 February 2008, 11:53
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 3
Standaard Geen wi-fi

Ik heb mijn iphone unlocked met ziphone en hij draait nu op 1.1.3. Maar mijn Wi-Fi en edge werken niet meer. Ik heb voorheen een andere methode gebruikt waarvoor je oktoprep moest installeren. En ik heb ook geohots gunlock toegepast maar die hebben beide niet zo goed gewerkt. Maar ziphone werkte goed. Alleen nu nog die Wi-Fi en edge. Weet iemand daar iets op?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan geen mail versturen na omschakeling EDGE naar Wi-Fi powerjos Wi-Fi 0 5 February 2011 11:55
Kan niet meer surfen over mijn Wi-Fi-netwerk spectre170 Wi-Fi 2 12 August 2010 14:47
Mail wel via Wi-Fi, niet via EDGE jericho2k Wi-Fi 0 29 May 2008 16:16
Na unlock geen Wi-Fi/edge meer Leduc Archief 2 11 February 2008 00:46
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 8 November 2007 00:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:55.