Geen Wi-Fi toegang op router 300N Sitecom

Geen Wi-Fi toegang op router 300N Sitecom discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik kom net thuis met mijn Iphone 4 en wil wat apps downloaden dus besluit mijn WiFi aan te zetten. Na een paar keer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 June 2011, 16:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Berichten: 3
Standaard Geen Wi-Fi toegang op router 300N Sitecom

Hey,

Ik kom net thuis met mijn Iphone 4 en wil wat apps downloaden dus besluit mijn Wi-Fi aan te zetten. Na een paar keer proberen krijg ik geen contact... Dit heb ik al geprobeerd:

- Router resetten...
- Kijken naar router instellingen (heb daar niet zoveel verstand van...)
- Paswoord 100 keer checken of het goed is...

Nu is het vreemde dat ik in de toolbox van mijn router mijn paswoord ook heb proberen aan te passen. Echter zegt hij dat mijn huidige paswoord verkeerd is... Ik heb het paswoord volgens mij nooit veranderd dus deze moet gewoon op de achterkant van mijn router staan. Daarnaast heb ik mijn router ook nog eens gereset dus zou hij gewoon het standaard ww moeten pakken... Weet iemand hier wat meer van? Is er een bepaalde instelling die ik op mijn router moet veranderen of is er iets wat ik moet instellen op mijn Iphone (hij is net nieuw). Let me know, thx!

Frederick
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 June 2011, 16:39
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Lees het boekje van de router eens na. Waarschijnlijk heb je geen reset van de instellingen gedaan.. Maar alleen een reboot.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 8 June 2011, 16:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Berichten: 3
Standaard

Op de achterkant staat dat hij na 15 sec ingedrukt te zijn terug gaat naar de fabrieksinstellingen...
  #4  
Oud 8 June 2011, 16:45
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Als dat zo is dan werkt de standaard inlog ook weer.
  #5  
Oud 8 June 2011, 16:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Berichten: 3
Standaard

Het is gelukt.... Na 2 keer reset werkt het...! Thx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad geen verbinding met draadloze route Sitecom yekki77 iPad algemeen 4 6 November 2011 22:42
SPOED!! Ipad 1 ontvangt geen email na verbinden met een sitecom router jada5 iPad algemeen 6 10 May 2011 09:20
sitecom wireless 300N dual fritskos iPhone algemeen 4 11 June 2010 23:32
sitecom 300n wireless router brummy iPhone algemeen 16 2 June 2010 20:36
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:11.