geen netwerk in het buitenland

geen netwerk in het buitenland discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Was afgelopen weekend in duitsland, maar had geen netwerk. vond alle duitse providers maar ik kon er met geen een een verbinding tot stand brengen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-11-08, 17:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 48
Standaard geen netwerk in het buitenland

Was afgelopen weekend in duitsland, maar had geen netwerk. vond alle duitse providers maar ik kon er met geen een een verbinding tot stand brengen.
De andere telefoons die we bij hadden schakelden wel auto over naar de duitse provider, alleen mijn Iphone dus niet.
Het is een 8G 3G Iphone met de nieuwste firmware.
Iemand een idee wat dit probleem kan zijn of hoe opgelost moet worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-11-08, 17:41
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne67 Bekijk bericht
Was afgelopen weekend in duitsland, maar had geen netwerk. vond alle duitse providers maar ik kon er met geen een een verbinding tot stand brengen.
De andere telefoons die we bij hadden schakelden wel auto over naar de duitse provider, alleen mijn Iphone dus niet.
Het is een 8G 3G Iphone met de nieuwste firmware.
Iemand een idee wat dit probleem kan zijn of hoe opgelost moet worden?
Een domme vraag van mij misschien! Maar heb je roaming aan staan bij je provider ? Dus ben je geactiveerd om je mobieltje in het buitenland te gebruiken ?
  #3  
Oud 24-11-08, 18:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 51
Standaard

Als ik me goed kan herinneren hanteerd T-Mobile de regel dat je eerst 3 maanden moet hebben betaald als je net een abo hebt afgesloten.

Vriend van me had dat ook. Je kan het eerder laten activeren maar dan wil T-Mobile die 3 maanden vooruit betaald zien (kun je aanvragen via 0800 - 7111).
__________________
Toch maar eens die signature aanpassing . Is af en toe best handig...
  #4  
Oud 24-11-08, 20:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 48
Standaard

je bedoeld dataroaming? nee die heb ik niet aanstaan.
Is dat voor telefoneren in het buitenland nodig dan?
heb dat nog nooit in hoeven stellen op andere telefoons
  #5  
Oud 24-11-08, 21:05
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne67 Bekijk bericht
je bedoeld dataroaming? nee die heb ik niet aanstaan.
Is dat voor telefoneren in het buitenland nodig dan?
heb dat nog nooit in hoeven stellen op andere telefoons
Nee , ik bedoel geen dataroaming maar gewoon roaming. Ik weet dat deze bij de meeste belgische providers moet geactiveerd worden. Ik weet niet hoe dit in Nederland zit.
  #6  
Oud 24-11-08, 21:08
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 128
Standaard

lees de opmerking van Locutus. Als je nieuwe klant bent bij t-mobile wordt je zowiezo als wanbetaler aangemerkt en moet je 3 maanden vooruit betalen. Ander kun je niet bellen in het buitenland.
  #7  
Oud 24-11-08, 21:10
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wastaal Bekijk bericht
lees de opmerking van Locutus. Als je nieuwe klant bent bij t-mobile wordt je zowiezo als wanbetaler aangemerkt en moet je 3 maanden vooruit betalen. Ander kun je niet bellen in het buitenland.
In Belgie hoef je geen 3 maand vooruit te betalen om in het buitenland te kunnen bellen. Gewoon een gratis tel doen naar de helpdesk van de provider volstaat.
  #8  
Oud 02-12-08, 20:22
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 12
Standaard

Heb precies hetzelfde probleem. Ook in Duitsland en Belgie. Maar ik ben al langer dan 3 maanden abonee. So what to do? Moet ik me ergens aanmelden ofzo??
  #9  
Oud 03-12-08, 10:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 48
Standaard

T-Mobile bellen. Heb ik ook gedaan. Probleem was dat ik eerst 2 maanden abonnee moest zijn. Is nu opgelost.
Al langer abonnee, bellen als ik jou was.
  #10  
Oud 03-12-08, 17:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 19
Standaard

Ik heb ook een vraag en ik heb geen zin om een nieuwe topic te starten aangezien mijn vraag toch bij deze topic hoort.
Ik vertrek binnenkort op reis naar Azi en ik heb mijn iphone unlocked in belgi gekocht , zou ik mijn iphone in Azi kunnen gebruiken?
  #11  
Oud 03-12-08, 17:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

normaliter zou dat geen problemen mogen opleveren als je een roaming overeenkomst met je provider hebt.
let wel op je data en de gerelateerde kosten. zie elders op het forum.
  #12  
Oud 21-12-08, 19:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne67 Bekijk bericht
T-Mobile bellen. Heb ik ook gedaan. Probleem was dat ik eerst 2 maanden abonnee moest zijn. Is nu opgelost.
Al langer abonnee, bellen als ik jou was.
Ik ben langer dan 2 maanden abonnee, en ik kon eerst WEL in het buitenland bellen(toen ik net me abbo had) en nu niet meer...

Ik ben nu in het buitenland dus daarom heb ik niet zo'n zin om ze te gaan bellen.

Off-topic: ik heb het echt helemaal gehad met t-mobile...
  #13  
Oud 21-12-08, 21:19
TheStijg's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Almere
Berichten: 174
Standaard

In de AV van T-Mobile staat zoiets als:
Je mag niet binnen 3 maanden na het sluiten van het contract naar andere landen vanuit het buitenland bellen dan Nederland.

Algemene voorwaarden T-Mobile Abonnee (pdf, 134 KB)
Art. 9 lid 8

Overdragen T-Mobile abonnement naar particulier (online invulbaar - pdf, 163 KB)
Pag. 2 onder ''voorwaarden'' (tip: zoekfunctie in het PDF-je)
__________________
Vertrouw nooit iemand met een eendje als schermafbeelding...
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen EDGE abonnement in het buitenland Pierre Internet in buitenland (roaming) 8 14-08-10 12:10
Geen ontvangst in het buitenland casamanga iPhone algemeen 0 24-01-10 17:26
Geen internet in het buitenland ondanks 3g Rolezgoyoyo Internet in buitenland (roaming) 1 14-11-09 00:10
'Geen service' in het buitenland Olafski Internet in buitenland (roaming) 13 20-07-09 15:54
Kan geen apps downloaden in het buitenland Trapani iPhone Apps 2 30-03-09 15:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:58.