Hoe krijg ik een eigen beltoon?

Hoe krijg ik een eigen beltoon? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) geen probleem, veel plezier met het program vo M4r ringtones , werken ze nu eindelijk?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 30-05-08, 16:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

geen probleem, veel plezier met het program vo M4r ringtones, werken ze nu eindelijk?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 31-05-08, 22:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
welke firmware draai je op je iphone? op 112 moet je mecca patch toepassen.
Ik heb firmware 1.1.1 modem 04.01.13_G. Waar vidn ik die Mecca Patch en hoe werkt dat?
  #143  
Oud 31-05-08, 22:11
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

iDemocrazy op pc win gebruik k daarvoor voor oudere firmwares zoals jij, verbinding via Wi-Fi en MECCA patch selecteren, of via installer kun je hem ook installeren.
  #144  
Oud 01-06-08, 12:01
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
geen probleem, veel plezier met het program vo M4r ringtones, werken ze nu eindelijk?
Ja de ringtones werken, alleen als ik ze via Itunes erop zet. Ik ga deze week even proberen of ik kan werken met Winscp. Heb een leuke manual gevonden dus dat moet wel lukken. To be continued ;-)
  #145  
Oud 01-06-08, 14:55
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ben benieuwd, laat t ons ma weten
  #146  
Oud 02-06-08, 10:01
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Doe ik zeker even!
  #147  
Oud 16-06-08, 12:37
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik snap het allemaal niet meer !

ik wil mijn ringtones wijzigen en het lukt me maar niet !
Ibricker is dat ook voor de 1.1.4 iphone ?

...???
  #148  
Oud 16-06-08, 12:39
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik snap het allemaal niet meer !

ik wil mijn ringtones wijzigen en het lukt me maar niet !
Ibricker is dat ook voor de 1.1.4 iphone
  #149  
Oud 16-06-08, 12:48
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M-adjid Bekijk bericht
Ik snap het allemaal niet meer !

ik wil mijn ringtones wijzigen en het lukt me maar niet !
Ibricker is dat ook voor de 1.1.4 iphone
Ja die is daar ook voor. Ik synchroniseer de beltonen via Itunes. Let op dat het wel M4r bestanden zijn.

Succes!
  #150  
Oud 16-06-08, 13:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je ringtones moeten inderdaad M4r formaat hebben, geen pm3 ofzo, om mp3 om te zetten naar M4r kun je deze tool gebruiken : download hier
En dan zet je ze met Winscp, iphone browser of iphone pc-suite in je iphone in de map ringtones.
  #151  
Oud 16-06-08, 14:06
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Weet iemand waar in iPhonebrowser mijn eigen gemaakte beltonen staan? ik zie alleen de standaard apple tones staan en die kan ik ook nog eens niet beluisteren... Ik wil meerdere beltonen erin zetten maar dan is het opzich wel handig dat ik weet waar mijn eigen tunes staan......
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #152  
Oud 16-06-08, 14:09
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Goei vraag, met itunes erin gezet? dan staan ze tussen u muziek, daarom dat k ze zelf handmatig in de map ringtones zet waar ze horen.
  #153  
Oud 16-06-08, 14:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja, heb de huidige met iTunes erin gezet maar wil nu met iphonebrowser verder.... En dan heb ik echt de goeie map nodig....
  #154  
Oud 16-06-08, 14:12
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

De map ringtonesz waar je standaard ringtones inzitten, de ringtones die met itunes erin zijn gezet zitten in de map media, en die bestaat uit honderden mappen, zonder namen, dus da begin k nog niet es aan, je ringtones uit itunes verwijderen en ze handmatig in de map ringtones zetten waar je standaard ringtones zitten en voila.
  #155  
Oud 16-06-08, 14:14
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Kan ik nu ook een paar ringtones in de map Ringtones zetten en die in iTunes lekker laten staan? Of moet ik ze echt eerst uit iTunes halen?????
  #156  
Oud 16-06-08, 14:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

k zet er geen in in itunes, dus k zou t niet kunnen zeggen of deze samen conflicten gaan maken in je iphone.
Maar k zou ze er toch eerst verwijderen om erger te voorkomen moest t gebeuren.
  #157  
Oud 16-06-08, 14:18
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Kan ik ze niet in die map media zetten dan? of moet je dan precies weten in welke????
  #158  
Oud 16-06-08, 14:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in de map "ringtones" in je iphone.
  #159  
Oud 16-06-08, 14:21
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja, maar dan moet ik die ouwe eerst in iTunes eruit gooien, maar als ik dat nou niet wil/kan? Kan ik ze dan niet gewoon in die Media map zetten? Dan staan ze waar ze horen toch????
  #160  
Oud 16-06-08, 14:24
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Hallo, als je ringtones in M4r formaat met de hand in je iphone wilt zetten, ZET JE DEZE in de map "ringtones" in je iphone, nergens anders waar je standaard ringtones ook staan.

De map media is ALLEEN voor itunes, idump, iBackup, iphone pc-suite en niks anders heeft daarmee iets te doen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik beltoon .m4r in iTunes? Mannus2 Ringtones en Wallpapers 21 08-08-10 04:40
Windows: Hoe zet ik een beltoon op mn Iphone Joshna iTunes 1 18-06-10 23:23
Hoe maak je een beltoon aan via iTunes? Lukadegier Archief 3 28-01-09 12:38
Hoe kan ik een beltoon maken van een itune sabien Archief 2 09-12-08 17:15
Zo krijg je een eigen ringtone defisit Ringtones en Wallpapers 29 29-12-07 20:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:36.