Uw account is slechts geldig voor aankopen in de iTunes Store Nederlands

Uw account is slechts geldig voor aankopen in de iTunes Store Nederlands discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een probleem met mijn apps store ik kan niks meer downloaden hij zegt dan:uw account is slechts geldig voor aankopen in de itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 July 2008, 17:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 9
Standaard kan niks meer kopen in de apps store

ik heb een probleem met mijn apps store
ik kan niks meer downloaden hij zegt dan:uw account is slechts geldig voor aankopen in de itunes store nederlands
hij was namelijk ook al ineens engels geworden inplaats van nederlands de iPhone zelf is wel gewoon nederlands

weet iemand hoe je dit kunt oplossen?

robin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2008, 19:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 3
Standaard Uw account is slechts geldig voor aankopen in de iTunes Store Nederlands

Ik krijg de volgende foutmelding als ik probeer iets te installeren via de App Store:

"Uw account is slechts geldig voor aankopen in de iTunes Store Nederlands"

Ik heb een iPhone (8 gb us) 2.0 Pwnage.

Ik heb een .mac (nu mobileme) account.
Als ik mijn apple ID gegevens invoer krijg ik dus bovenstaande medling.

Iemand een idee?

Thanks!
  #3  
Oud 22 July 2008, 19:45
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

ga eens in iTunes op je mac en dan iets aanschaven. je zal de zelfde melding krijgen en dan ook de vraag of je wil overschakelen naar de Nederlandse Store, dan is het ook meteen op je iPhone opgelost.

succes
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 22 July 2008, 22:18
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Topper! Het werkt! Bedankt
  #5  
Oud 20 August 2008, 16:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 6
Standaard

De oplossing werkt inderdaad! Ook enig idee hoe die instelling bewaart blijft? Na eenbepaalde tijd 'reset' hij weer naar een andere lands instelling. Moet mijn iPhone dus steeds weer aansluiten op de laptop om het weer om te zetten naar Nederlandse shop...
  #6  
Oud 20 August 2008, 16:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

als je op je computer dus in bijv de Nederlandse store zit en je iPhone dan aansluit dan gaat je iPhone die Nederlandse store ook overnemen. als je gewoon je iPhone niet aansluit en hij zat nog in de US store dan blijft ie daar ook in, als je hem later dus aansluit moet je wel in de US store zijn zodat je iPhone niet naar de Nederlandse gaat...
  #7  
Oud 1 September 2008, 03:00
» iPhone 7 32GB (Roségoud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Stuur een bericht via Yahoo naar joopgij
Standaard

Ik heb het gevoel dat wisselen van app store (Nederland/USA) veel meer impact heeft dan hier soms wordt gesuggereerd. Nadat ik om last.fm te installeren, deden tal van applicaties die ik nog eerder vandaag had gebruikt, het niet meer, had ik geen toegang meer tot de appstore en tot iTube en ben ik nu maar een restore aan het uitvoeren.
  #8  
Oud 1 September 2008, 03:50
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

handige info thx
__________________
[B]iPhone 6+ 128 goud, iPad 3 64 wit
  #9  
Oud 1 September 2008, 06:13
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joopgij Bekijk bericht
Ik heb het gevoel dat wisselen van app store (Nederland/USA) veel meer impact heeft dan hier soms wordt gesuggereerd. Nadat ik om last.fm te installeren, deden tal van applicaties die ik nog eerder vandaag had gebruikt, het niet meer, had ik geen toegang meer tot de appstore en tot iTube en ben ik nu maar een restore aan het uitvoeren.
Tis altijd beter om je aankopen (gratis of niet) altijd in dezelfde itunes store te doen. Kwestie om dus geen sync probs te krijgen, ook later wanneer er updates zijn.
  #10  
Oud 4 September 2008, 21:04
iWouter's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 6
Standaard

iMario je hebt dit probleem opgelost bij hun maar bij mij werkt het niet, ik gebruik namelijk Windows Vista en heb dus geen mac.
kan iemand dit probleem oplossen voor Windows Vista,

alvast bedankt,
Wouter
  #11  
Oud 4 September 2008, 21:07
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWouter Bekijk bericht
iMario je hebt dit probleem opgelost bij hun maar bij mij werkt het niet, ik gebruik namelijk Windows Vista en heb dus geen mac.
kan iemand dit probleem oplossen voor Windows Vista,

alvast bedankt,
Wouter
Ik draai zelf ook op Windows. Als je wat aanschaft en je krijgt de melding
''Uw account is slechts geldig voor aankopen in de Nederlandse iTunes Store'' Dan zul je daarna ook een popup moeten krijgen of je wil overschakelen... En anders moet je gewoon inloggen op je Nederlandse account en dan zul je het bericht ook krijgen of je wilt overschakelen.
  #12  
Oud 8 September 2008, 14:57
iWouter's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 6
Standaard

dit is niet helemaal juist, maar wat ik heb gedaan werkt dus bij mij wel:
ik heb mijn iPhone aangesloten, vervolgens heb ik op herstellen gedrukt op iTunes (deze optie krijg je als het goed is als je hem aansluit samen met nog een optie)
toen is ie mijn iPhone helemaal gaan resetten (iPhone was vervolgens HELEMAAL engels)
heb ik mijn taal ingesteld naar NL en het was weer oké.

dit is dus mijn oplossing ik hoop dat het veel mensen zal helpen

(dit bericht linkt mischien vaag maar kan het niet anders uitleggen...)

Laatst gewijzigd door iWouter; 8 September 2008 om 14:59.
  #13  
Oud 8 September 2008, 16:28
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWouter Bekijk bericht
dit is niet helemaal juist, maar wat ik heb gedaan werkt dus bij mij wel:
ik heb mijn iPhone aangesloten, vervolgens heb ik op herstellen gedrukt op iTunes (deze optie krijg je als het goed is als je hem aansluit samen met nog een optie)
toen is ie mijn iPhone helemaal gaan resetten (iPhone was vervolgens HELEMAAL engels)
heb ik mijn taal ingesteld naar NL en het was weer oké.

dit is dus mijn oplossing ik hoop dat het veel mensen zal helpen

(dit bericht linkt mischien vaag maar kan het niet anders uitleggen...)
Wat bedoel je precies? Dit gaat over hoe mensen weer in de Nederlandse Store kunnen komen. daar hoef je je iPhone niet compleet voor te restoren.
En Nederlandse taal zit gewoon standaard in instellingen.

Laatst gewijzigd door iMario; 8 September 2008 om 16:37.
  #14  
Oud 8 September 2008, 18:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb ook problemen met de instellingen van iTunes. De iTunes die op Vista geinstalleerd staat schakelt om de een of andere reden telkens over naar de US versie.
Wanneer je je iPhone dan aansluit en je hebt de taal niet terug veranderd in Nederlands, dan schakelt de app store op je iPhone ook over in de US versie.
Dit brengt (iig voor mij) heel wat problemen met zich mee. Alle Apps die je uit de App Store gedownload hebt /gaat downloaden, werken niet!
Ook wanneer ik de taal via iTunes weer terugzette op Nederlands werkte de Apps niet. Dus ook ik heb de iPhone compleet gerestort.
Probleem blijft zich echter voordoen wanneer ik hem op de iTunes van Vista aansluit.
Gebruik nu (tijdelijk) pc met XP voor synchroniseren van iPhone, maar hoop dat iemand mij kan helpen Nederlands op de een of andere manier als Standaard in te stellen.

Srry, voor m'n lange bericht... Mar hoop dat het wat duidelijkheid schept over de grote van dit probleem..

Alvast Bedankt!
  #15  
Oud 8 September 2008, 20:14
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door michael15 Bekijk bericht
Ik heb ook problemen met de instellingen van iTunes. De iTunes die op Vista geinstalleerd staat schakelt om de een of andere reden telkens over naar de US versie.
Wanneer je je iPhone dan aansluit en je hebt de taal niet terug veranderd in Nederlands, dan schakelt de app store op je iPhone ook over in de US versie.
Dit brengt (iig voor mij) heel wat problemen met zich mee. Alle Apps die je uit de App Store gedownload hebt /gaat downloaden, werken niet!
Ook wanneer ik de taal via iTunes weer terugzette op Nederlands werkte de Apps niet. Dus ook ik heb de iPhone compleet gerestort.
Probleem blijft zich echter voordoen wanneer ik hem op de iTunes van Vista aansluit.
Gebruik nu (tijdelijk) pc met XP voor synchroniseren van iPhone, maar hoop dat iemand mij kan helpen Nederlands op de een of andere manier als Standaard in te stellen.

Srry, voor m'n lange bericht... Mar hoop dat het wat duidelijkheid schept over de grote van dit probleem..

Alvast Bedankt!
Het gaat er niet om dat je de taal verandert, maar dat je je afmeldt van je US-account. Vervolgens weer aanmelden in je NL-iTunes-account, je pc machtigen en het moet werken.
De instelling van je taal heeft hier helemaal niets mee te maken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #16  
Oud 12 September 2008, 16:28
iWouter's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Wat bedoel je precies? Dit gaat over hoe mensen weer in de Nederlandse Store kunnen komen. daar hoef je je iPhone niet compleet voor te restoren.
En Nederlandse taal zit gewoon standaard in instellingen.
dat kan wel zo zijn maar ik had dit probleem toen ik me iPhone net had, dus dit maakt voor de meeste mensen niet uit
( je kunt ook je bestanden naar je PC sturen )
  #17  
Oud 9 October 2008, 09:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

Ik heb deze melding ook gehad. Een hele zooi apps deden het niet meer. Nadat ik me aanmelde voor een USA store en daarna aanmelde bij de Nederlandse store ging ik syncen met itunes thuis en werkte alles weer.

Ik vind het belachelijk - ik had een app nodig gisteren maar had geen intunes beschikbaar, op deze manier de "markt" beschermen is de doodsteek voor de legale apps. Ik heb betaald voor apps en deze moeten het altijd doen. Daag store!
  #18  
Oud 17 October 2008, 12:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 13
Standaard

Ik heb itunes op mijn iPhone, maar dit is niet de Nederlandse itunes. Hoe kan ik dit aanpassen? Mijn iphone komt zelf uit Italie, dus als ik itunes open via mijn telefoon zie ik allerlei nummers in het Italiaans.
  #19  
Oud 27 October 2008, 10:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 17
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Tis altijd beter om je aankopen (gratis of niet) altijd in dezelfde itunes store te doen. Kwestie om dus geen sync probs te krijgen, ook later wanneer er updates zijn.
Nou, je hoeft niet eens aankopen te doen in een buitenlandse store om toch problemen te kunnen krijgen. Ik heb na terugkomst (vakantie) uit de USA namelijk dezelfde problemen als andere posters in deze thread beschrijven. Ik heb in de States geen aankopen gedaan, maar heb wel de iTunesstore 'bezocht' via iPhone. Kreeg daar de melding dat ik voor aankopen bij de Nederlandse store moest zijn. Terug in Nederland kreeg ik precies dezelfde melding, terwijl ik nota bene al thuis was..

Op de pc dan maar iTunes geopend, maar wat ik ook probeer, er valt niets te veranderen. Ja, ik kan de boel resetten. Maar dan raak ik alle gegevens kwijt.
  #20  
Oud 27 October 2008, 18:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Halertje Bekijk bericht
Nou, je hoeft niet eens aankopen te doen in een buitenlandse store om toch problemen te kunnen krijgen. Ik heb na terugkomst (vakantie) uit de USA namelijk dezelfde problemen als andere posters in deze thread beschrijven. Ik heb in de States geen aankopen gedaan, maar heb wel de iTunesstore 'bezocht' via iPhone. Kreeg daar de melding dat ik voor aankopen bij de Nederlandse store moest zijn. Terug in Nederland kreeg ik precies dezelfde melding, terwijl ik nota bene al thuis was..

Op de pc dan maar iTunes geopend, maar wat ik ook probeer, er valt niets te veranderen. Ja, ik kan de boel resetten. Maar dan raak ik alle gegevens kwijt.
Vreemd. In welke App Store ben je nu ingelogd? Klik in iTunes op iTunes Store, daarna in de bovenste balk op Store/Afmelden. Meld je daarna opnieuw aan in de (NL) iTunes Store en machtig je computer voor de zekerheid ook opnieuw (Store/Computer machtigen). Zo zou het weer moeten werken....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
amerikaanse account met een nederlands account myplace iPhone Apps 5 13 September 2010 21:41
Windows: Nederlands itunes account zonder creditcard. jantje123 iTunes 1 1 May 2010 14:00
Windows: uw account is slechts geldig voor het aanschaffen van iTunes store nederland iWouter Desktop-applicaties 4 4 September 2008 21:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:40.