Internet altijd WIFI?

Internet altijd WIFI? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Met mijn oude telefoon had ik altijd kosten buiten mijn bundel, wanneer ik op Internet ging. De Iphone heeft natuurlijk WIFI , maar ik ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 November 2008, 15:57
Niessie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: H-I-Ambacht
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar Niessie Stuur een bericht via Skype™ naar Niessie Send a message via twitter to Niessie
Standaard Internet altijd Wi-Fi?

Met mijn oude telefoon had ik altijd kosten buiten mijn bundel, wanneer ik op Internet ging. De Iphone heeft natuurlijk Wi-Fi, maar ik ben toch bang dat als ik op Internet ga (en er zijn geen Wi-Fi poorten beschikbaar) dat ik op eigen kosten op het Internet zet. Kan dit? En hoe zie je dan wanneer je zef betaald en wanneer je op een Wi-Fi-poort zit?

Ik hoop dat iemand mijn vraag begrijpt en mij verder kan helpen

Liefs,
Denise
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 November 2008, 16:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kan je makkelijk zien aan het Wi-Fi icoon links boven naast je provider.
Staat het er betaal je niks. Staat er 3G of een bolltje dan maak je gebruik van een eventuele databundel.
  #3  
Oud 18 November 2008, 16:01
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niessie Bekijk bericht
Met mijn oude telefoon had ik altijd kosten buiten mijn bundel, wanneer ik op Internet ging. De Iphone heeft natuurlijk Wi-Fi, maar ik ben toch bang dat als ik op Internet ga (en er zijn geen Wi-Fi poorten beschikbaar) dat ik op eigen kosten op het Internet zet. Kan dit? En hoe zie je dan wanneer je zef betaald en wanneer je op een Wi-Fi-poort zit?

Ik hoop dat iemand mijn vraag begrijpt en mij verder kan helpen

Liefs,
Denise
Wat voor abonnement heb je? Gezien je vraag kennelijk niet het T-Mobile-iPhone-abonnement?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 18 November 2008, 16:02
Niessie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: H-I-Ambacht
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar Niessie Stuur een bericht via Skype™ naar Niessie Send a message via twitter to Niessie
Standaard

Dank je!

Kan ik ook iets uitschakelen, zodat het niet kan voorkomen dat ik betaald op Internet ga?
  #5  
Oud 18 November 2008, 16:03
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niessie Bekijk bericht
Met mijn oude telefoon had ik altijd kosten buiten mijn bundel, wanneer ik op Internet ging. De Iphone heeft natuurlijk Wi-Fi, maar ik ben toch bang dat als ik op Internet ga (en er zijn geen Wi-Fi poorten beschikbaar) dat ik op eigen kosten op het Internet zet. Kan dit? En hoe zie je dan wanneer je zef betaald en wanneer je op een Wi-Fi-poort zit?

Ik hoop dat iemand mijn vraag begrijpt en mij verder kan helpen

Liefs,
Denise
Als je een abbo neemt bij T-Mobile voor de iPhone zit daar gratis 3G internet verbinding bij
Dan kan je altijd en overal onbeperkt internetten.
Geen extra kosten dus!
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #6  
Oud 18 November 2008, 16:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

En uitzetten kan na een jailbreak met Boss-pref's of SBSettings, te downloaden uit Cydia

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 18 November 2008, 16:05
Niessie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: H-I-Ambacht
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar Niessie Stuur een bericht via Skype™ naar Niessie Send a message via twitter to Niessie
Standaard

Ja, maar mijn abbo loopt tot eind juli.

En ik ga er geen 2 abbo's voor afsluiten
  #8  
Oud 18 November 2008, 16:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je geen data abo hebt bij je provider kan je eventueel foute gegevens invullen bij je instellingen. Zo zal hij geen verbinding kunnen maken wanneer er geen Wi-Fi beschikbaar is.
  #9  
Oud 18 November 2008, 16:05
Niessie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: H-I-Ambacht
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar Niessie Stuur een bericht via Skype™ naar Niessie Send a message via twitter to Niessie
Standaard

Ja ik ga hem binnenkort inderdaad maar eens laten jailbreaken door iemand...
  #10  
Oud 18 November 2008, 16:44
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niessie Bekijk bericht
Ja ik ga hem binnenkort inderdaad maar eens laten jailbreaken door iemand...
Je kan het zelf ook..
Gaat heel eenvoudig
https://forum.iculture.nl/f59/i...e-2-1-osx.html
  #11  
Oud 19 November 2008, 16:24
Louise-Tabitha's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Locatie: Monster
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar Louise-Tabitha
Standaard

Ik heb idd ook nog nooit echt internet kosten gemaakt. Wel stond er bij overige kosten op me belstatus een klein bedrag, maar aangezien deze niet op mijn factuur worden weergegeven, maakt dat niet zoveel uit...
__________________
I.ONLY.USE.DRUGS.IN.THE.WEEKEND.
  #12  
Oud 10 December 2008, 22:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Locatie: (BEL) Leuven
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar hesy Stuur een bericht via Skype™ naar hesy Send a message via twitter to hesy
Standaard

Om niet ongewild internet via je provider te gebruiken, moet je gewoon je APN (in netwerk-instellingen) aanpassen
vb 2G: ipv mworld.be, maak je mworld.
Wil je nu toch een keer op internet, zet je er vlug 'be' achter.
  #13  
Oud 25 December 2008, 23:11
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Dus zonder jailbreak kan ik niets uitzetten zodat ik zeker niet hoeft te betalen?
Want ik heb 3G en dataroaming uitstaan, maar ik kan nu nog altijd kosten maken als ik het goedbegrijp? :s
  #14  
Oud 29 December 2008, 20:49
V-W V-W is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpke Bekijk bericht
Dus zonder jailbreak kan ik niets uitzetten zodat ik zeker niet hoeft te betalen?
Want ik heb 3G en dataroaming uitstaan, maar ik kan nu nog altijd kosten maken als ik het goedbegrijp? :s
Ik heb hier net dezelfde vraag...
En ik heb niet meteen zin om mijn iphone te jailbreaken!
  #15  
Oud 3 January 2009, 19:44
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

ik heb strax ook een iphone en hetzelfde probleem maar ik ga wel jailbreaken het is me te aantrekkelijk
  #16  
Oud 20 August 2010, 18:00
W17 W17 is offline
» iPod touch 32GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 17
Standaard

Waarom niet jailbreaken ik heb het eerst gedaan via Spirit, maar toen heb ik de 4.0 versie er opgezet. En toen was mijn jailbreak weg maar nu via www.jailbreakme.com gedaan dat zoek je op via internet op je iPod of iPhone en dan jailbreakt ie hem.
  #17  
Oud 24 August 2010, 00:02
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2010
Berichten: 153
Stuur een bericht via Skype™ naar Royofzo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door W17 Bekijk bericht
Waarom niet jailbreaken ik heb het eerst gedaan via Spirit, maar toen heb ik de 4.0 versie er opgezet. En toen was mijn jailbreak weg maar nu via www.jailbreakme.com gedaan dat zoek je op via internet op je iPod of iPhone en dan jailbreakt ie hem.
eeh, bump?

Dit topic is anderhalf jaar oud
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi altijd aan erik1995 Jailbreak apps en thema's 5 4 October 2010 18:42
Wi-Fi altijd aan bij OS 4.0 damnet Wi-Fi 0 24 September 2010 19:38
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 16 September 2010 23:25
Help, nog altijd geen Wi-Fi Timmer Archief 3 9 May 2008 12:26
1.1.2 Wi-Fi altijd aan ?!?!?! Frits Archief 6 3 January 2008 11:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:26.