Belstatus

Belstatus discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Forummers, Is er een applicatie waarmee ik mijn belstatus kan bekijken, net zoals die belstatus die in de app-store staat voor T-Mobile accounts. Ikzelf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 January 2009, 17:42
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Berichten: 2
Standaard Belstatus

Beste Forummers,

Is er een applicatie waarmee ik mijn belstatus kan bekijken, net zoals die belstatus die in de app-store staat voor T-Mobile accounts.
Ikzelf heb Telfort als provider.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2009, 17:49
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Tot nu toe is alleen Belstatus voor T-Mobile aanwezig. Ik denk niet dat er snel een applicatie uitkomt voor een andere provider. Belstatus gebruikt de T-Mobile web applicatie waar gebruikers hun status enzovoort kunnen zien. Weinig telefoon providers hebben dit tot nu toe (Naar mijn weten).
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #3  
Oud 1 January 2009, 17:58
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Y-Less Bekijk bericht
Tot nu toe is alleen Belstatus voor T-Mobile aanwezig. Ik denk niet dat er snel een applicatie uitkomt voor een andere provider. Belstatus gebruikt de T-Mobile web applicatie waar gebruikers hun status enzovoort kunnen zien. Weinig telefoon providers hebben dit tot nu toe (Naar mijn weten).
De App is ook niet officieel van T-mobile...
  #4  
Oud 1 January 2009, 18:08
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
De App is ook niet officieel van T-mobile...
Daarom typte ik ook in mijn bericht 'voor', waar ik hier toe verwijzde was dat T-Mobile een van de weinige is waar je direct na het inloggen op de website je gehele abbo kan beheren en kan zien hoeveel belminuten en berichten over hebt. (Even om een misverstand uit de weg te ruimen).
  #5  
Oud 1 January 2009, 18:38
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Berichten: 23
Standaard

Telfort heeft dat helemaal niet dus zo'n app kan ook niet komen. Kpn/Hi kan je wel opvragen als je ergens naar toe belt of smst dus misschien is een app wel mogelijk. Vodafone weet ik niet.
  #6  
Oud 3 January 2009, 01:16
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Berichten: 2
Standaard

OK, duidelijk verhaal. Iedereen bedankt voor hun reactie
  #7  
Oud 19 January 2009, 10:10
Lop Lop is offline
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 6
Standaard Problemen Belstatus

Hallo,

Sinds een paar dagen krijg ik, wanneer ik de Belstatus-applicatie opstart, een foutmelding. Ik moet via de appstoren een update installeren.

Als ik mijn Iphone aansluit en de appstore opstart, geeft ie aan dat er geen updates beschikbaar zijn.

Intussen werkt de Belstatus-applicatie nog steeds niet, iemand een oplossing?

PS Ik heb ook al geprobeerd om rechtstreeks via Wi-Fi een update te vinden maar dat werkt ook niet.
  #8  
Oud 19 January 2009, 10:15
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Heb je geprobeerd de Belstatus applicatie opnieuw te installeren?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #9  
Oud 19 January 2009, 10:59
Lop Lop is offline
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 6
Standaard

Hmm, nee ....

Ga ik vanmiddag maar gelijk doen ...
  #10  
Oud 19 January 2009, 12:34
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Voortaan dan ook eerst proberen opnieuw te installeren
Dat wil meestal wel helpen.
  #11  
Oud 19 January 2009, 20:57
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Doet ie t inmiddels al weer?

Ik had hetzelfde met de update van NU.nl..
Toen ik in iTunes op me Mac naar updates zocht kon hij die van NU.nl niet vinden.
Vreemd genoeg kon me iPhone m wel vinden via de AppStore-app..

Misschien een tip??
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #12  
Oud 19 January 2009, 21:55
Lop Lop is offline
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 6
Standaard

Jaaahaaa, alles werkt weer naar behoren!

Bedankt voor jullie reacties. Volgende keer eerst zelf gaan uitdokteren voor ik ga gillen ....

Gr
Marjolein
  #13  
Oud 10 February 2009, 09:59
fpret's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 1
Standaard

Sinds zondag avond staan mijn belminuten steeds op nul terwijl mijn extra kosten en sms status wel klopt. Erg vreemd, en de t-mobile site geeft wel alles goed aan. Iemand anders dit probleem?
  #14  
Oud 10 February 2009, 10:36
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ja bij mij ook.. Waarschijnlijk heeft T-Mobile iets aan zijn site veranderd waardoor de gegevens niet goed kunnen worden opgehaald.. Komt vast snel weer een update (en bij Belstatus meestal ook een ander icoontje.. )
  #15  
Oud 10 February 2009, 10:42
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Van de Belstatus website,

************************
8 feb 2009: MOMENTEEL IS ER EEN STORING WAARBIJ HET AANTAL BELMINUTEN NIET WORDT WEERGEGEVEN. EEN NIEUWE VERSIE IS BIJ APPLE INGEDIEND EN WACHT OP GOEDKEURING
************************
  #16  
Oud 10 February 2009, 11:50
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hunter Bekijk bericht
Van de Belstatus website,

************************
8 feb 2009: MOMENTEEL IS ER EEN STORING WAARBIJ HET AANTAL BELMINUTEN NIET WORDT WEERGEGEVEN. EEN NIEUWE VERSIE IS BIJ APPLE INGEDIEND EN WACHT OP GOEDKEURING
************************
Ik dacht al dat dit aan mij iPhone lag, had Belstatus verwijderd en opnieuw geďnstalleerd via iTunes.
Maar zonder resultaat.. nu dus wachten op de update
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #17  
Oud 10 February 2009, 18:41
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 19
Standaard

Dan kan ik misschien zelf mijn vraag hier ook stellen... Ik zoek die App van T-Mobile zelf die op T-Mobile.nl: te vinden zou moeten zijn. Zit nu op myt-mobile op die website en kan het nergens vinden!?

Bij voorbaat dank!
  #18  
Oud 10 February 2009, 20:16
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Voila:
https://www.t-mobile.nl/My_T-mobile/htdocs/page/calling/status/gadgets.aspx

Je moet hiervoor wel ingelogd zijn (My T-Mobile)
  #19  
Oud 10 February 2009, 21:34
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 19
Standaard

Ik ben ingelogd en heb hem geactiveerd, via m'n laptop. Moet dit op je iphone zelf?? Wat hij zegt dat ik via onderstaande link moet instellen om met +(?) te bewaren!

Als ik hem op 'n iphone na ingelogd te hebben de link invul dan kom ik automatisch bij dat inlogscherm terug waar ik niet verder mee kom!

Update: Bedankt iig voor de link is me uiteindelijk gelukt via andere omweg... Moet dus wel op je iPhone zelf doen, inloggen daarna op de 'igoogle gadget installeren' drukken die ergens rechts in een column staat. Dan wijst het zich vanzelf!

Laatst gewijzigd door King1987; 18 February 2009 om 21:26. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #20  
Oud 13 February 2009, 09:42
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Ja bij mij ook.. Waarschijnlijk heeft T-Mobile iets aan zijn site veranderd waardoor de gegevens niet goed kunnen worden opgehaald.. Komt vast snel weer een update (en bij Belstatus meestal ook een ander icoontje.. )
Update is uit, en inderdaad weer een nieuw icoontje

(PS is voor het eerst dat in mezelf quote..)
Reageren

Labels
app, belstatus, t-mobile, zakelijk abbonement


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belstatus Pinraiser iPhone Apps 12 14 August 2010 21:07
Belstatus T.Verhoeven T-Mobile 2 1 August 2010 11:27
Belstatus Gadget Jakiie T-Mobile 26 27 October 2008 23:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:11.