Belstatus

Belstatus discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) mm, ik heb dit natuurlijk ook niet meer, maar bij mij verdwijnen er ineens smsjes ! :S ik had bijvoorbeeld eerst 85 smsjes, stuurde ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 15 February 2009, 21:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 6
Standaard

mm, ik heb dit natuurlijk ook niet meer, maar bij mij verdwijnen er ineens smsjes ! :S
ik had bijvoorbeeld eerst 85 smsjes, stuurde ik 1 smsje, en ineens had ik er nogm aar 72 egt heel erg raar.
Iemand bekend met dit probleem?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 16 February 2009, 08:20
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guidotjuh91 Bekijk bericht
mm, ik heb dit natuurlijk ook niet meer, maar bij mij verdwijnen er ineens smsjes ! :S
ik had bijvoorbeeld eerst 85 smsjes, stuurde ik 1 smsje, en ineens had ik er nogm aar 72 egt heel erg raar.
Iemand bekend met dit probleem?
Ja gister!
En dat na de laatste update, beetje vreemd.
Dus even t-mobile.nl in de gaten houden voor je tegoed
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #23  
Oud 16 February 2009, 18:18
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ik heb hetzelfde.. ook heb ik ineens 6euro extra kosten staan, maar op My T-Mobile staat niets..
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #24  
Oud 18 February 2009, 21:21
ALK ALK is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 223
Send a message via twitter to ALK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Voila:
https://www.t-mobile.nl/My_T-mobile/htdocs/page/calling/status/gadgets.aspx

Je moet hiervoor wel ingelogd zijn (My T-Mobile)
Ik kan na het aanklikken van deze link wel inloggen, maar ik kom geen steek verder. Elke keer kom ik uit bij de veel gestelde vragen en als ik iets anders wil, moet ik weer inloggen. Geen gadget te vinden...

tips?
  #25  
Oud 18 February 2009, 21:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Berichten: 23
Standaard

Belstatus kopen, ben je van dat gezeik af
  #26  
Oud 18 February 2009, 23:04
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ALK Bekijk bericht
Ik kan na het aanklikken van deze link wel inloggen, maar ik kom geen steek verder. Elke keer kom ik uit bij de veel gestelde vragen en als ik iets anders wil, moet ik weer inloggen. Geen gadget te vinden...

tips?
Okee, vaag.. als ik op de link klik, moet ik inloggen en daarna krijg ik de gadget-site te zien..

maar goed, hierbij vanaf de homepage van T-Mobile:
1) Ga naar My T-Mobile
2) Log in
3) Als je bent ingelogd kom je op de home-pagina van My T-Mobile
4) Midden-rechts staat een blokje met "veelgebruikte services"
5) Daarvan is de bovenste "iGoogle-gadget instellen"
6) Daarop klikken
7) Dan heb je de mogelijk om gebruik te maken van 2 gadgets: iGoogle en de iPhone gadget

Succes, en laat t weten als t niet lukt
  #27  
Oud 26 February 2009, 08:13
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Belstatus heeft weer een update gehad.
Wat opvalt is het scherm als je de app opstart.
  #28  
Oud 1 March 2009, 17:36
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ALK Bekijk bericht
Ik kan na het aanklikken van deze link wel inloggen, maar ik kom geen steek verder. Elke keer kom ik uit bij de veel gestelde vragen en als ik iets anders wil, moet ik weer inloggen. Geen gadget te vinden...

tips?
FF voorzichtig scrollen naar rechts en daar is de knop voor de gadget.
Moeilijk te vinden op het kleine scherm.
Succes
  #29  
Oud 1 March 2009, 21:14
JDFS's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 47
Send a message via twitter to JDFS
Standaard

Mijn belstatus wil niet updaten, iemand een oplossing (of 't zelfde probleem)?
  #30  
Oud 18 March 2009, 16:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 2
Standaard

ik baal ervan dat belstatus niet werk met een zakelijk abbo. ik helemaal blij, werkt ie niet.. snik
  #31  
Oud 20 March 2009, 11:15
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marike Bekijk bericht
ik baal ervan dat belstatus niet werk met een zakelijk abbo. ik helemaal blij, werkt ie niet.. snik
Welk abonnement heb je dan? Volgens mij werkt Belstatus met elk T-Mobile abonnement, mits je My T-Mobile hebt geactiveerd..
  #32  
Oud 20 March 2009, 20:07
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 2
Standaard

nouuu er staat bij de omschrijving van applicatie dat ie nog niet werkt met zakelijke abbonementen.. ik heb gewoon een iphone500 abbo, maar wel zakelijk..
  #33  
Oud 20 March 2009, 20:19
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marike Bekijk bericht
nouuu er staat bij de omschrijving van applicatie dat ie nog niet werkt met zakelijke abbonementen.. ik heb gewoon een iphone500 abbo, maar wel zakelijk..
Je hebt gelijk, Belstatus haalt zijn informatie van My T-Mobile en als zakelijke klant heb je geen My T-Mobile, maar T-Mobile Beheer..

Om het de klant makkelijk te maken..

Voorlopig alleen dus via de website..
  #34  
Oud 6 April 2009, 14:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 55
Standaard

Ik kan deze optie niet meer kiezen op mijn nieuwe iphone3G. Op mijn oude iphone was het geen probleem. Wanneer ik inlog op mijn t-mobile. wordt ik elke keer doorgelinkt naar veelgestelde vragen.
  #35  
Oud 6 April 2009, 18:39
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pringle Bekijk bericht
Ik kan deze optie niet meer kiezen op mijn nieuwe iphone3G. Op mijn oude iphone was het geen probleem. Wanneer ik inlog op mijn t-mobile. wordt ik elke keer doorgelinkt naar veelgestelde vragen.
Mijn stappenplan van post #12 al gevolgd?
  #36  
Oud 6 April 2009, 21:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 55
Standaard

Die heb ik al gevolgd. Het probleem is, als ik inlog op my t-mobile dan kom ik automatisch elke keer terecht bij service en contact.

4) Midden-rechts staat een blokje met "veelgebruikte services" dit kan ik dus niet zien.
  #37  
Oud 6 April 2009, 22:35
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pringle Bekijk bericht
Die heb ik al gevolgd. Het probleem is, als ik inlog op my t-mobile dan kom ik automatisch elke keer terecht bij service en contact.

4) Midden-rechts staat een blokje met "veelgebruikte services" dit kan ik dus niet zien.
Krijg jij toevallig na het inloggen "veelgestelde vragen" te zien?
(of iets dergelijks, "stel je vraag online" heet t geloof ik..)
  #38  
Oud 7 April 2009, 09:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 55
Standaard



Dit is wat ik te zien krijg.
  #39  
Oud 7 April 2009, 09:56
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pringle Bekijk bericht
Dit is wat ik te zien krijg.
Mooi, weet ik wat er scheelt
Had gister namelijk hetzelfde.

Als jij naar T-Mobile gaat en dan klikt op inloggen op My T-Mobile krijg je het invoerveld te zien waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren.

Dan voer je je gebruikersnaam in en daarna je wachtwoord.

EN DAN:
Heb je 2 manieren om verder te gaan..
1) Door onderaan je toetsenbord op "ga" te klikken
2) Door op de site op de knop "log in" te klikken

Vreemd genoeg, als je voor optie 1 kiest stuurt T-Mobile je terug naar 'stel een vraag'..
Door voor optie 2 te gaan, kom je wel op je startpagina van My T-Mobile uit!

Dan kan je verder met mijn eerdere stappenplan

EDIT
Zie bijlage

Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0009.png‎ (104,4 KB, 76x gelezen)

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 7 April 2009 om 10:03. Reden: Bijlage toegevoegd
  #40  
Oud 7 April 2009, 10:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 55
Standaard

Ah thnx!!!

Nu lukt het eindelijk. Een bug aan de kant van t-mobile dus....
Reageren

Labels
app, belstatus, t-mobile, zakelijk abbonement


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belstatus Pinraiser iPhone Apps 12 14 August 2010 21:07
Belstatus T.Verhoeven T-Mobile 2 1 August 2010 11:27
Belstatus Gadget Jakiie T-Mobile 26 27 October 2008 23:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.