PingChat (Voorheen Ping!): Stuur gratis berichten met Push Notifications

PingChat (Voorheen Ping!): Stuur gratis berichten met Push Notifications discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door svvelt Ik heb ook problemen met de push berichten van Ping. Soms doet ie het, soms komen ineens de berichten om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 3 November 2009, 01:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: limburg
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door svvelt Bekijk bericht
Ik heb ook problemen met de push berichten van Ping. Soms doet ie het, soms komen ineens de berichten om 1 uur in de nacht binnen. Vandaag eens aan het proberen gegaan en ik kwam erachter dat de pushberichten niet of slecht binnen komen als mijn Wi-Fi aan staat. Met sbsettings Wi-Fi uitgezet en de push berichten komen gelijk binnen.

Is dit nog meer mensen opgevallen?

Hier ook inderdaad.
Heb standaard Wi-Fi aan als ik thuis ben maar soms werkt het dan niet goed.
Als ik dan Wi-Fi uitzet dan werkt het weer.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 3 November 2009, 20:29
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

Ik heb sindskort ook deze appl. gedownload.. werkt prima, alleen vandaag deed die even moeilijk! het verschil tussen deze appl. en E-buddy is dat deze op de achtergrond meedraait! en je dus nog gewoon berichten binnen krijgt terwijl programma niet open hoeft te staan!..

Ben er wel tevreden over! kan ik gratis contact hebben met mijn fam. en vrienden die Iphone hebben.,
  #123  
Oud 3 November 2009, 20:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Locatie: Buitenland
Berichten: 39
Standaard

Ik heb zowel Ping! als Watsapp (geld te veel)
Maar omdat ping het niet doet vraag ik me af of je ook ping contacten in Watsapp kan gebruiken. Al mijn vriende hebben ping ipv watsapp.....

Iemand ervaring?
  #124  
Oud 4 November 2009, 12:11
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Heel raar! Bij mij komt het om de tijd alle berichten op eens in 1 x binnen. Versturen gaat wel goed, maar ontvangen niet dus.
  #125  
Oud 5 November 2009, 15:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Als je een unlock hebt werkt je push niet meer.
Ga naar Pushfix.info en koop daar een pushfix.
Ik heb dit nu bij verschillende toestellen meerdere keren gedaan het werkt perfekt!
prijs is 4 euro....

maar wel altijd graag contact met je iphone vrienden!
  #126  
Oud 5 November 2009, 16:08
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik gebruik dus SBSettings al een tijdje.... Maar heb nooit aan die Push knop gezeten. Werkt het dan wel?
  #127  
Oud 5 November 2009, 16:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Ja dan werkt het gewoon!
Mijn advies is gewoon lekker die Push knop verwijderen via cydia uit je sbsettings
Daarna de pushfix installatie uitvoering incl. injector van pushfix.info en werken als een trein!
  #128  
Oud 5 November 2009, 17:29
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Had problemen met de "oude" versie. Dacht proberen we de nieuwe.
Heb het hier ook weer verwijderd. Niet betrouwbaar. Berichten komen soms wel en soms niet aan.
__________________
Heb ik ook allemaal.
  #129  
Oud 5 November 2009, 23:38
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 10
Standaard

Bij mij doet ping! ook niks ontvangen

Gekke is, de Lite versie had ik als eerst gedownload, werkte goed etc. Toen via een "omweg" de fullversion derop gezet. Toen werkte het niet meer :S .. ik weer verwijderd en weer de Lite versie geinstalled. Toen werkte het weer prima.
Toch maar besloten de app te kopen. En nu werkt het WEER niet.

heb ook die pushfix al geprobeerd van iphoneil. Ook geen suc6

dit allemaal op een 3G/3.1.2 pwngetool gejailbreaked.
  #130  
Oud 6 November 2009, 00:08
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DayWaLk3R Bekijk bericht
Bij mij doet ping! ook niks ontvangen

Gekke is, de Lite versie had ik als eerst gedownload, werkte goed etc. Toen via een "omweg" de fullversion derop gezet. Toen werkte het niet meer :S .. ik weer verwijderd en weer de Lite versie geinstalled. Toen werkte het weer prima.
Toch maar besloten de app te kopen. En nu werkt het WEER niet.

heb ook die pushfix al geprobeerd van iphoneil. Ook geen suc6

dit allemaal op een 3G/3.1.2 pwngetool gejailbreaked.

Klinkt bekend, van lite naar full, dat ie het dan niet meer doet.

je moet even in de lite jezelf unregisteren

en registeren in de full version

voor de zekerheid harde reset en dan weer proberen
__________________

  #131  
Oud 6 November 2009, 07:06
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 10
Standaard

Nou, denk dat is een goed idee!
Ik lite installen, blijft ie weer connecten :/ , naja misschien dat ie vanavond wilt connecten ofzo.
  #132  
Oud 6 November 2009, 09:27
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 16
Standaard server down?

sinds vanmorgen merk ik dat server down is en dus geen berichten meer kan verzenden...meer mensen hier last van?
  #133  
Oud 6 November 2009, 09:30
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.833
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja server is idd down.
  #134  
Oud 6 November 2009, 09:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 5
Standaard

twitter.com/garywkfung:

Doing an upgrade with Ping's server, service down temporarily. Please bear with us.about 3 hours ago from Tweetie
  #135  
Oud 6 November 2009, 09:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Ping is een cool programma. T werkt hier nu ook. Maar er zijn nu al zoveel Whatsapp, Messime etc. En er zullen nog wel veeel meer komen.

Apple doet er verstandig aan om een PING applicatie te ontwikkelen die aan je Apple ID hangt oid. Dit is gewoon ruk
  #136  
Oud 7 November 2009, 14:00
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 8
Standaard Ping lite zegt steeds BEZIG MET CONNECTEREN

Heb eenb 3g jailbreak als ik ping lite binnen haal gaat goed en dan start ii hem op blijft er continu staan Bezig met connecteren staat er nu al een uur!

wat kan dat zijn?. als ik ping eraf gooi en op nieuw erop zet het zelfde helaas

iemand???
  #137  
Oud 7 November 2009, 14:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #138  
Oud 7 November 2009, 14:13
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door basvanhees Bekijk bericht
Heb eenb 3g jailbreak als ik ping lite binnen haal gaat goed en dan start ii hem op blijft er continu staan Bezig met connecteren staat er nu al een uur!

wat kan dat zijn?. als ik ping eraf gooi en op nieuw erop zet het zelfde helaas

iemand???
Ping! gaat via 3G internet, dus om Ping! werkend te hebben moet je 3G hebben aanstaan (lukt niet via Wi-Fi of iets dergelijks). Kan het dat je geen 3G hebt aanstaan?
  #139  
Oud 7 November 2009, 14:18
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Ping! gaat via 3G internet, dus om Ping! werkend te hebben moet je 3G hebben aanstaan (lukt niet via Wi-Fi of iets dergelijks). Kan het dat je geen 3G hebt aanstaan?
3g staat aan heb zelf een iphone 3gs daar staat ping op en werkt perfect!

iemand andere oplossing?.
  #140  
Oud 7 November 2009, 14:19
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door basvanhees Bekijk bericht
3g staat aan heb zelf een iphone 3gs daar staat ping op en werkt perfect!

iemand andere oplossing?.
Al een reboot gedaan? Harde reset? Applicatie eens opnieuw installeren?
Reageren

Labels
connecteren, ping


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met Push Notifications MsG iPhone algemeen 137 19 May 2011 23:00
Push Notifications werkt niet met Wi-Fi wel 3G haarlem023 Archief 1 11 November 2009 16:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.