Viber

Viber discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb ondertussen een paar vrienden toegevoegd en zij mij ook, maar bij 2 personen staat het Viber icoontje, niet bij de anderen. Iemand enig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 December 2010, 21:44
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Ik heb ondertussen een paar vrienden toegevoegd en zij mij ook, maar bij 2 personen staat het Viber icoontje, niet bij de anderen.
Iemand enig idee hoe dat kan?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 December 2010, 22:48
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Ik ben benieuwd wat de 'catch' is...
__________________
Marc.
  #23  
Oud 5 December 2010, 23:30
I_Phone's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Locatie: The Netherlands
Berichten: 33
Standaard

Je kunt alleen mede Viber gebruikers bellen...

Niet erg functioneel dus...
  #24  
Oud 5 December 2010, 23:58
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: eindhoven
Berichten: 63
Standaard

ik krijg alleen maar het bericht dat ik mijn push aan moet zetten en het staat aan waardeloos gewoon
  #25  
Oud 6 December 2010, 00:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar brizio
Standaard

je moet je contacten ook toevoegen,verder heb ik het nu een paar dagen getest en het werkt super goed,heb een t-mobile abo maar er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
als je wilt zien of je met Viber beld word alles paars en het staat boven op je telefoon.
omdat er veel mensen zijn die dit niet zien blijkbaar.
verder draai ik op 4.2.1 iphone 4 (niet gejailbreakt nog)
  #26  
Oud 6 December 2010, 04:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2010
Berichten: 1
Thumbs up Viber Rules

Ik heb m al een paar keer gebruikt. Soms super verbinding andere keer gaat het wat lastiger. Maar bellen voor niets is altijd TOP. ****
  #27  
Oud 6 December 2010, 21:37
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Met iPhone 4 gaat prima maar mijn buurman heeft de 3 en daar werkt het niet!! Gaat het alleen met een iPhone 4 ??? Iemand?? Bedankt.
  #28  
Oud 7 December 2010, 08:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2010
Berichten: 2
Standaard

werkt op 3gs en 3g...... wat vele vergeten is simpel het volume aan te passen (aan de zijkant vh apparaat)
  #29  
Oud 7 December 2010, 20:01
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: 't westland
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pinokkia Bekijk bericht
Het werkt perfect. Alleen is deze app een batterijvreter, omdat ik gisteren van 100% naar 0% ben gegaan in de vliegtuigmodes en alleen Wi-Fi aan.

Met beide iphones 4 van 100% naar 0% batterij.
Dat heeft echt niks met viber te maken.
Ik heb nergens last van en staat altijd open.
Staat mischien je batterijklepje open?
  #30  
Oud 7 December 2010, 20:14
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Viber werkt ook op de ipad 3g
__________________
Apple TV2 (4.2.1)
  #31  
Oud 7 December 2010, 20:16
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: 't westland
Berichten: 26
Standaard

Maar hoe werkt het dan op de ipad als je viber ook op je iphone hebt geinstaleerd?
Moet je dan een ander nummer nemen?
  #32  
Oud 7 December 2010, 20:22
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Berichten: 35
Standaard

Heb Viber ge´nstalleerd maar lijkt erg instabiel. De ene keer wel connectie, dan weer niet. Vaker geen dan wel connectie. Gaat vaak wel over maar geen geluid aan andere kant. Zijn er mensen die dit stabiel hebben werken op een 3GS?
  #33  
Oud 7 December 2010, 21:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Viber word gekoppeld aan je telefoon nummer. Je geeft je 06nummer aan viber waarop je een smsje met een code krijgt op dat 06 nummer die je weer in viber moet ingeven.
Aangezien je geen smsjes kunt ontvangen op je Ipad kun je ook die code niet ontvangen, tenzij je maybe een 06 van een andere telefoon gebruikt...
Het is te vergelijken met Whatsapp

edit:
"

Can I use Viber on an iPad or an iPod Touch?
Viber was primarily developed for iPhones, so for the best experience, an iPhone with iOS 4 is recommended. While Viber is known to work on iPod Touch and iPads, they are not officially supported.
"

aldus www.viber.com

Laatst gewijzigd door 89cheese; 7 December 2010 om 21:38.
  #34  
Oud 8 December 2010, 05:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar barbancourt Send a message via twitter to barbancourt
Standaard

Bij mij loopt het tot nu toe wel vlekkeloos met een 3G. Kan nu niet zeggen dat ik het al super veel heb gebruikt, maar de keren dat ik het gebruikt heb, was de kwaliteit zeer goed.
Een wel bestaand probleem is dat wanneer je je wil aanmelden als nieuwe "klant", het verkrijgen van de activatie SMS niet of niet vlot verloopt. Enig idee hoe dit komt?
(Mijn vriendin wacht nu toch al een paar dagen!)
  #35  
Oud 8 December 2010, 07:45
JohnO's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 18
Send a message via twitter to JohnO
Standaard Fiber ivm 3G met jailbreak

Tot nu toe goede resultaten geboekt met Viber op zowel iPhone 4 als op 3G. Echter activeren van Viber op een gejailbreakte 3G lukt niet. Pogingen lopen telkens vast op het moment dat je een SMS met code verwacht.
Verwijderen en opnieuw installeren levert niets op. Iemand een oplossing?
  #36  
Oud 8 December 2010, 08:17
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2010
Berichten: 12
Standaard

viber
Ik heb viber geinstalleerd op mijn Iphone maar krijg de melding dat ik pushberichten moet toestaan
maakt niet uit hoe vaak ik op oke druk de melding blijft terug komen.
Bij de instellingen staat viber er niet bij kan dus daar ook niet open zetten.
Heb het er af gegooid en weer opnieuw gedaan zelfde probleem.
heeft iemand een oplossing voor mij??
  #37  
Oud 8 December 2010, 09:39
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Net ook even geinstalleerd, maar bij mij ook geen geluid. Geluid staat "half" en verder valt er niets in te stellen in de app zelf of ergens anders. Verder werkt het wel prima, maar zou toch wel geluid willen horen als hij over gaat
  #38  
Oud 8 December 2010, 12:46
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2010
Berichten: 12
Standaard

Op een andere iphone in ons gezin ging het wel helemaal goed zowel het installeren als het ontvangen van de sms. Ook werkt het verder prima. alleen als je via viber in gesprek bent en je wordt op dat moment gebeld via het gewone bellen gaat je telefoon gewoon over de beller krijgt dan geen voice mail.
Toch vind ik het gek dat op de andere iphone het niet lukt om het er op te zetten. echt jammer want het werkt wel goed.
  #39  
Oud 8 December 2010, 12:54
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Heel gek, net werd ik weer gebeld via Viper en toen hoorde ik wel die (irritante) ringtone. Ik heb de default.caf maar even vervangen door een ringtone naar mijn smaak.

Denk dat in de volgende update wel een optie mag worden toegevoegd om een andere ringtone te kiezen, liefst uit de default ringtones en ringtones die je zelf hebt toegevoegd via iTunes.
  #40  
Oud 8 December 2010, 15:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb Viber nu een tijdje op m'n iphone 3GS het werkte tot 2 dagen geleden prima! Ik kon er andere viber gebruikers prima mee bellen en gebeld worden. Maar sinds 2 dagen kan ik bellen of gebeld worden, maar zodra ik of de ander opneemt, hoor ik niets (en de ander ook niet) en sluit de app zich automatisch af,. Het maakt niet uit wie ik uit de lijst bel, hij gaat wel over maar je kunt niet meer met elkaar praten. 3 verschillende vrienden hebben het nu vandaag ook geprobeerd en hen lukt het ook niet meer om een gesprek tot stand te krijgen,... iemand een idee hoe dat kan? en zijn er nog meer mensen die dit hebben ervaren?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype, Viber geblokkeerd Firesphere T-Mobile 10 13 May 2011 06:18
Whatsapp en Viber werkt niet Martijnvl90 iPhone Apps 8 13 December 2010 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:58.