Viber

Viber discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door kokker Staat mischien je batterijklepje open? Een iPhone met een batterijklepje?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 8 December 2010, 16:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.877
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokker Bekijk bericht
Staat mischien je batterijklepje open?
Een iPhone met een batterijklepje?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 9 December 2010, 10:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Mogge eenieder,
geinstaleerd en werkt, alleen is die irritante ringtone te wijzigen als een collega vibes je belt????
  #43  
Oud 9 December 2010, 10:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Mogge Artifex,

kan je een "leek"uitleggen hoe je dat/dit moet doen, de ringtone veranderen?
  #44  
Oud 9 December 2010, 12:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 13
Stuur een bericht via Skype™ naar Dinkey
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nylezis Bekijk bericht
Mensen let op, dit is niet zo gratis ala het lijkt. Het maakt gebruik van voip en providers als kpn, heb ik, worden deze gesprekken in de vorm van extra kosten in rekening gebracht! Heel jammer maar wees gewaarschuwd!!!
Ik heb ook het KPN netwerk en merkte een tijdje geleden dat ik "onverklaarbare" internet-data-kosten gefeactureerd kreeg, terwijl ik uitsluitend Wi-Fi gebruikte.
Na veel zoeken bleken dit "data-kosten" te zijn die door gebruik van een data-IP-adres van KPN verschuldigd waren.
Niet dat ik dat zelf wilde, maar het leek of mijn toestel dit zelf zo regelde.
Pas via SB-setting kreeg ik hier wat meer inzicht in en nu kan ik dit voorkomen.
In SB-settings zet ik "Data" uit. Nu ga je zien dat in het schermpje eronder het Data-IP adres verandert.
Wanneer dit data-ip adres met 127 begint, weet je zeker, dat KPN je hiervoor geen kosten in rekening kan brengen (is gratis).
Ik bel met mijn dochter in USA via Viber en het kost echt niets
  #45  
Oud 9 December 2010, 14:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door moos1969 Bekijk bericht
viber
Ik heb viber geinstalleerd op mijn Iphone maar krijg de melding dat ik pushberichten moet toestaan
maakt niet uit hoe vaak ik op oke druk de melding blijft terug komen.
Bij de instellingen staat viber er niet bij kan dus daar ook niet open zetten.
Heb het er af gegooid en weer opnieuw gedaan zelfde probleem.
heeft iemand een oplossing voor mij??

Ik heb hetzelfde probleem.
Ook heb ik het programma al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar dan kan ik het niet opnieuw instellen!!
  #46  
Oud 9 December 2010, 15:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 13
Stuur een bericht via Skype™ naar Dinkey
Standaard

Instellinge / Mail / Nieuwe gegevens / staat daar "push" aan?
  #47  
Oud 9 December 2010, 15:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dinkey Bekijk bericht
Instellinge / Mail / Nieuwe gegevens / staat daar "push" aan?
Stond uit, maar heb ik aangezet en geen verschil.

http://support.viber.com/entries/344...h-notification

Maar nu werkt het!!!!

Laatst gewijzigd door Jamopa; 9 December 2010 om 15:30.
  #48  
Oud 9 December 2010, 18:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2010
Berichten: 12
Standaard

Heey Dinkey bedankt dat was idd het probleem
het werkt nu TOP
  #49  
Oud 10 December 2010, 10:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2010
Berichten: 1
Standaard

k heb Viber geinstalleerd, op mijn "4" Kan verbinding maken, telefoon gaat over, maar hoor vervolgens niks. Niet als ik bel of gebeld word. Met de niet vibercontacten werkt het wel.
En als ik viber uitzet krijg ik even boven in beeld e
  #50  
Oud 10 December 2010, 13:33
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Collega net Viber laten installeren, maar hij verschijnt niet als "Viber"-gebruiker in mijn lijst. App herstarten helpt niet, iPhone rebooten helpt niet, hij komt er simpelweg niet in te staan. Hij heeft me wel al gebeld met Viber en dat ging prima. Toen ik hem terug wilde bellen kon ik alleen via zijn normale tel. hem bellen....??

Iemand hiervoor een oplossing ?
  #51  
Oud 10 December 2010, 13:47
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Collega net Viber laten installeren, maar hij verschijnt niet als "Viber"-gebruiker in mijn lijst. App herstarten helpt niet, iPhone rebooten helpt niet, hij komt er simpelweg niet in te staan. Hij heeft me wel al gebeld met Viber en dat ging prima. Toen ik hem terug wilde bellen kon ik alleen via zijn normale tel. hem bellen....??

Iemand hiervoor een oplossing ?
Waarschijnlijk een 0 gebruikt in het telefoonnummer
Dit moet zijn dus (+31) 6 xxxxxxxx. Dus geen 0 voor de 6 plaatsen
  #52  
Oud 10 December 2010, 13:56
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Dat had hij inderdaad.....

Maar, opnieuw gedaan, hij kan mij bellen, ik kan hem bellen op zijn +316xxxxxxx nummer, maar in de lijst komt er nog steeds geen Viber achter zijn naam te staan. Weeeiiiiird !!
  #53  
Oud 10 December 2010, 16:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Dat had hij inderdaad.....

Maar, opnieuw gedaan, hij kan mij bellen, ik kan hem bellen op zijn +316xxxxxxx nummer, maar in de lijst komt er nog steeds geen Viber achter zijn naam te staan. Weeeiiiiird !!
Dat heb ik ook bij de meesten, met of zonder 0 het helpt niet
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #54  
Oud 10 December 2010, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2010
Berichten: 6
Standaard

Bij mij lukte een contact toevoegen ook niet! Tot ik zag dat dit contact 2x bij mijn contactpersonen stond. En nu werkt het wel!

Even wat anders..... Weet iemand een oplossing voor de beltoon van Viber? Die wil ik graag wijzigen!

En wat betreft de data die extra berekent zou worden.... Ik heb Telfort en zie het einde van de maand wel of er extra kosten op m'n rekening staan.
  #55  
Oud 11 December 2010, 19:11
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2010
Berichten: 2
Standaard viber

Hoi,

Ik heb een iphone 3g en wil viber gebruiken alleen de sms activatie code komt nooit aan. Heeft iemand een idee wat ik kan doen. ps mijn push notifications werkt ook niet. Misschien ligt het daaraan. zo ja hoe kan ik push fixen?

alvast bedankt.

gr
  #56  
Oud 12 December 2010, 11:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2010
Locatie: Maarssenbroek
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde met een 3G 8GB, maar deze is gejailbreaked?
Iemand enig idee?
  #57  
Oud 12 December 2010, 11:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 3
Standaard Viber, na verbinding geen geluid

Als ik verbinding maak via Viber, hoor ik niets, Wel als ik de luidspreker aanzet. Weet iemand een oplossing voor dit probleem?



QUOTE=brizio;610049]deze app is een concurent voor skyp, sterker nog hij werkt 10 keer beter en je hoeft geen gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
je krijgt puch berichten en notificatie's.instaleren en je kunt gratis bellen over Wi-Fi en 3g .hij draait op de achtergrond maar vreet geen batterijen.
voor wie gratis wil bellen met andere iphone bezitters is dit een aanrader.
ik heb hem getest en het werkt super.
voor de android komt hij uit begin 2011.
probeer deze app en je zult zien dat je er geen spijt van zult krijgen.


Skype developers should worry starting from now as it has new competition on the iPhone platform thanks to Viber, a new VoIP app that allows you to make unlimited free calls to other iPhone users over Wi-Fi and 3G connections. The app is totally free, runs in the background without draining your battery, doesn’t have any ads and won’t charge you anything to make calls.


Everyone who have an iPhone should go ahead and install this app right now. When you install Viber on your iPhone, the app syncs your device’s contact list and shows you which of your friends are also using Viber so you can make free calls to them from your iPhone, regardless of the model you use, no user registration required (not as Skype!).

Viber uses Apple’s push notifications to receive calls even when closed, by clicking “Answer” on the resulting alert opens the app and connects the call.

Here's other good news TechCrunch reporting for Android users, the company is currently working on developing a similar app for Android users and aims to release it in the first quarter of 2011. Viber will also introduce free text messaging between its users the same as HeyWire.

What're you waiting for? Just head over app store (iTunes link), install it then tell your friends to do the same. I doubt I’ll be using Skype for iPhone again. Anyone else will go with me?[/QUOTE]
  #58  
Oud 12 December 2010, 12:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 6
Unhappy Viber push notifications

Wat bij mij het probleem is, is dat ik in eerste instantie de push notificatie heb gecancelled. Bij het opstarten van Viber blijft er nu continu een blauw scherm met " push notification needed" zichtbaar. Erg irritant. Ik heb vervolgens de push instellingen uitgezet en weer aangezet, maar niets helpt. Wie kan mij helpen?????

Laatst gewijzigd door yellowpirates; 12 December 2010 om 12:40.
  #59  
Oud 12 December 2010, 12:52
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yellowpirates Bekijk bericht
Wat bij mij het probleem is, is dat ik in eerste instantie de push notificatie heb gecancelled. Bij het opstarten van Viber blijft er nu continu een blauw scherm met " push notification needed" zichtbaar. Erg irritant. Ik heb vervolgens de push instellingen uitgezet en weer aangezet, maar niets helpt. Wie kan mij helpen?????
Viber verwijderen en opnieuw instaleren ?
  #60  
Oud 12 December 2010, 13:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2010
Berichten: 6
Standaard

Nope, heb ik ook al geprobeerd .... Wat zou het kunnen zijn ????
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype, Viber geblokkeerd Firesphere T-Mobile 10 13 May 2011 06:18
Whatsapp en Viber werkt niet Martijnvl90 iPhone Apps 8 13 December 2010 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:00.