Viber

Viber discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Off-topic 1. NUMMER 1 regel op ALLE fora over de HELE wereld: Lees de 'discussies' voordat je reageert/ een nieuwe aanmaakt. 2. Als je een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 16 December 2010, 00:05
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2010
Berichten: 2
Standaard

Off-topic

1. NUMMER 1 regel op ALLE fora over de HELE wereld: Lees de 'discussies' voordat je reageert/ een nieuwe aanmaakt.
2. Als je een vraag hebt, vermeld dan ALLE relevante informatie.
3. Let op je taal gebruik. Het is Nederlands, dat kunnen we allemaal. We hoeven geen 'steenkolen' Engels te spreken hier. (Sommige zinnen moet ik 10x overlezen voordat ik een beetje begin te snappen wat er staat...)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneEd Bekijk bericht
Met iPhone 4 gaat prima maar mijn buurman heeft de 3 en daar werkt het niet!! Gaat het alleen met een iPhone 4 ??? Iemand?? Bedankt.
Sorry, ik ben nieuw hier omdat ik sinds een week een iPod Touch 4G heb. (Gekregen dus een gegeven paard niet in de bek kijken) Vrienden van mij zeiden dat IPC-app een onmisbaar programma is. Ik lekker kijken, vanmorgen aangemeld op het forum omdat ik meer info wil en ik kom vervolgens dit soort dingen tegen... Sorry, het heeft geen ene $*)^(%& met het onderwerp te maken maar ik moet het even kwijt.




Om nu even netjes antwoord te geven op je vraag:
Er staat toch hier duidelijk dat er mensen zijn die het met een iPhone 3(g)(s) dit werkend hebben gekregen? Het werkt, uit ervaring, op de volgende iDevices: iPhone 3Gs, iPhone 4 en iPod Touch 4.

Om de vraag over kosten proberen te beantwoorden: Iedere provider heeft zijn eigen policy hierop. Bij de een mag je wel VoIP gebruiken en bij de ander niet. Ik bel via Wi-Fi met mijn iPod touch en ik weet 100% zeker dat dit geen geld kost.

Als iemand problemen ondervind met een Firewall, open deze poorten als test, zelf nog niet hoeven testen, probleem is al opgelost:

Zowel in als uit openen.
TCP: 5242 + 4244
UDP: 5243
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 16 December 2010, 14:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2010
Berichten: 14
Standaard

Er is nu net een nieuwe versie van Viber uitgekomen, met vooral veel bugfixes...
  #83  
Oud 19 December 2010, 18:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2010
Locatie: goirle
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dinkey Bekijk bericht
Ik heb ook het KPN netwerk en merkte een tijdje geleden dat ik "onverklaarbare" internet-data-kosten gefeactureerd kreeg, terwijl ik uitsluitend Wi-Fi gebruikte.
Na veel zoeken bleken dit "data-kosten" te zijn die door gebruik van een data-IP-adres van KPN verschuldigd waren.
Niet dat ik dat zelf wilde, maar het leek of mijn toestel dit zelf zo regelde.
Pas via SB-setting kreeg ik hier wat meer inzicht in en nu kan ik dit voorkomen.
In SB-settings zet ik "Data" uit. Nu ga je zien dat in het schermpje eronder het Data-IP adres verandert.
Wanneer dit data-ip adres met 127 begint, weet je zeker, dat KPN je hiervoor geen kosten in rekening kan brengen (is gratis).
Ik bel met mijn dochter in USA via Viber en het kost echt niets
Kan iemand mij uitleggen waar ik die sb setting kan vinden?
  #84  
Oud 20 December 2010, 11:50
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Waarom zou je Viber gebruiken boven Skype?
Skype is veiliger, betrouwbaarder (immers veel meer servers en dus minder kans op downtime) en heeft niet de nadelige privacyproblemen die Viber (zoals eerder genoemd) wel heeft.
Het enige voordeel is dat dit ge´ntegreerd is met je adresboek.... Maar ja ze zijn niet te vertrouwen dus dat ik dat niet heb neem ik maar op de koop toe

Laatst gewijzigd door glaantje; 20 December 2010 om 11:55.
  #85  
Oud 28 January 2011, 22:45
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 9
Standaard Kan Viber niet opnemen met lockinfoscherm

Goedenavond,
Ik kan een vibergesprek niet beantwoorden omdat ik lockinfo op mijn scherm heb. Weet iemand hier een oplossing voor?

Laatst gewijzigd door marjonkampfraat; 28 January 2011 om 22:49.
  #86  
Oud 28 January 2011, 23:53
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 9
Standaard Ik kan een gesprek van Viber niet opnemen omdat ik lockinfo op mijn scherm heb (jailb

Ik kan een gesprek van Viber niet opnemen omdat ik lockinfo op mijn scherm heb (jailbreak). Heeft iemand hier een oplossing voor.
Thanks
  #87  
Oud 29 January 2011, 09:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marjonkampfraat Bekijk bericht
Ik kan een gesprek van Viber niet opnemen omdat ik lockinfo op mijn scherm heb (jailbreak). Heeft iemand hier een oplossing voor.
Thanks
Ik denk dat je popups blockt via lockinfo, als je die optie weer uitzet zou ie het moeten doen denk ik!
Trouwens volgens mij is dit geen appstore proggie maar hoort dit in de cydia problemen thuis??
  #88  
Oud 29 January 2011, 10:38
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 9
Standaard

Heel erg bedankt, het lag hier inderdaad aan. Ik dacht dat het door de viberapp. lag. Vandaar mijn reaktie bij app. problemen.
  #89  
Oud 25 February 2011, 12:39
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2010
Berichten: 112
Standaard Viber

voordat ik hem aanschaf eerst wat info xD

Kan je ermee bellen van iPod naar iPod? of van iPod naar iPhone of andersom? gratis via Wi-Fi?

En moet diegene ook die app hebben?

BVD
  #90  
Oud 25 February 2011, 12:44
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.877
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hollywoodthehell Bekijk bericht
voordat ik hem aanschaf eerst wat info
De Viber App is gratis...

http://itunes.apple.com/nl/app/viber...382617920?mt=8
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #91  
Oud 25 February 2011, 13:17
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Het bellen is alleen gratis als de ander ook viber heeft ge´nstalleerd.

Volgens mij kan je van iDevice naar iDevice bellen. Alleen heeft het niet zoveel nut als je geen microfoon hebt voor je iPod Touch.
  #92  
Oud 25 February 2011, 13:21
Guest-201302122218
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Je kunt over Wi-Fi en 3g bellen. Degene die je belt moet ook Viber hebben, tenminste als je gratis wilt bellen. In principe kun je elk telefoonnummer bellen maar dan moet je tegoed kopen. Je telefoonlijst (als je die in je iPod/iPhone hebt staan bij de standaard "contacten" app.) komt direct in Viber te staan en daar kun je ook gelijk zien wie van je contacten Viber heeft.
  #93  
Oud 25 February 2011, 15:51
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2010
Berichten: 112
Standaard

ah oke!

duidelijk!

thx
  #94  
Oud 26 February 2011, 21:48
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Diverse discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privÚ-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #95  
Oud 6 May 2012, 11:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2012
Berichten: 1
Standaard Geen ringtone als ik word gebeld via Viber

als ik word gebeld via Viber gaat mijn ringtone niet over, geen enkele, daardoor mis ik regelmatig gesprekken.
Weet iemand een oplossing zodat er wel een ringtone overgaat...
Ik hoor het graag!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype, Viber geblokkeerd Firesphere T-Mobile 10 13 May 2011 06:18
Whatsapp en Viber werkt niet Martijnvl90 iPhone Apps 8 13 December 2010 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:48.