Viber

Viber discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) weet je zeker dat je je telefoonnummer goed ingevoerd hebt? dus +31 en daarna je 06-nummer zonder het 0-cijfer? (dus +31612345678)...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 12 December 2010, 19:33
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard

weet je zeker dat je je telefoonnummer goed ingevoerd hebt?
dus +31 en daarna je 06-nummer zonder het 0-cijfer?
(dus +31612345678)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 12 December 2010, 20:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2010
Locatie: Maarssenbroek
Berichten: 2
Standaard

Dank je voor het mee denken.
Dat heb ik inderdaad gedaan.
Een kennis van mij met een Iphone 4 heeft zijn nummer met de "0" erbij ingevoerd en deze deed het ook gewoon.

Mijn Iphone is wel een import uit Frankrijk, wellicht heeft het daar mee te maken.

Of komt het door mijn provider Vodafone?

Laatst gewijzigd door Turtle434; 12 December 2010 om 21:21. Reden: Vergeten een zin toe te voegen
  #63  
Oud 13 December 2010, 01:59
Loesje87's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 1
Standaard

je moet tmobile hebben om een account te krijgen bij viber
  #64  
Oud 13 December 2010, 06:08
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesje87 Bekijk bericht
je moet tmobile hebben om een account te krijgen bij viber
Want? Met KPN lukt het hier prima.
  #65  
Oud 13 December 2010, 09:42
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loesje87 Bekijk bericht
je moet tmobile hebben om een account te krijgen bij viber
Onzin. Werkt met alle providers.
  #66  
Oud 13 December 2010, 17:30
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Werkt ook gewoon met 0 ervoor hoor dus als je gewoon 06-12345678 invoerd..zo heb ik het ook gedaan, werkt gewoon.
  #67  
Oud 13 December 2010, 20:08
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Berichten: 9
Standaard

Lees de vraag hier al eerder maar volgens mij geen antwoord.
Ik weet via facebook dat collega's viber hebben geinstaleerd, maar zie ze niet zoals Whatsapp wel doet automatisch verschijnen.

Hoe is dit wel te zien?
  #68  
Oud 13 December 2010, 20:54
_Witte_'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 30
Standaard

Hallo
ik het geinstaleerd en kreeg een sms maar als ik de code in voer zegt me phone dat het niet de goede code is weet iemand daar raad mee
Help me plz
  #69  
Oud 14 December 2010, 16:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Locatie: in Belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via Skype™ naar Biljarter
Standaard

Viber werkt voor geen meter! Niet bij mij in Belgie, niet bij mijn dochter in Londen,niet bij mijn zoon in Pretoria en ook niet bij de andere zoon in Schotland! Iedereen heeft netjes Viber geinstalleerd en staat ook "paars" in de Viberkontakten. Ben dus zeer verrast dat het bij anderen wel werkt.
  #70  
Oud 15 December 2010, 02:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 6
Standaard

VIBER SUCKS!!!

lees dit maar eens:

http://blog.agmon.com/2010/12/04/why-i-will-not-install-viber/

quote:
"Yes, we may share information with partners in order to provide the service. For example, we share your phone number with an SMS delivery company in order to send you a text message."

en inderdaad sinds ik viber heb genstalleerd krijg sms-spam!! Heb viber er meteen afgegooid, maar ze hebben mijn gegevens al, dus ik verwacht meer rommel
  #71  
Oud 15 December 2010, 03:09
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: eindhoven
Berichten: 63
Standaard

ik heb nog geen sms spam gehad en het staat er al meer als een week op
  #72  
Oud 15 December 2010, 14:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2010
Berichten: 1
Standaard Viber werkt bij ons niet

Hallo,

Mijn genstalleerde Viber App werkt niet. Telefoon gaat wel over maar niemand hoort mij en ik hoor ook mijn Viber contacts niet. Mijn zus heeft Viber ook genstalleerd maar bij haar naam komt geen VIBER te staan... Wie kan mij helpen wat doe ik verkeerd!!!

Bedankt voor je reactie, groetjes Heutekneutje
  #73  
Oud 15 December 2010, 14:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heutekneutje Bekijk bericht
Hallo,

Mijn genstalleerde Viber App werkt niet. Telefoon gaat wel over maar niemand hoort mij en ik hoor ook mijn Viber contacts niet. Mijn zus heeft Viber ook genstalleerd maar bij haar naam komt geen VIBER te staan... Wie kan mij helpen wat doe ik verkeerd!!!

Bedankt voor je reactie, groetjes Heutekneutje
bovenstaande goed lezen en viber niet downloaden!!! of je moet spam willen hebben via sms
  #74  
Oud 15 December 2010, 14:57
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: eindhoven
Berichten: 63
Standaard

welke provider heb jij dan want k heb nergens last van
  #75  
Oud 15 December 2010, 15:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 6
Standaard

dat maakt niks uit,viber werkt niet via je provider. Maar als je de tekst van hun voorwaarden goed leest, lees je gewoon dat ze het toegeven! En misschien heb je er nu nog geen last van, maar dan komt het wel.
  #76  
Oud 15 December 2010, 15:05
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Gewoon Tango gebruiken, werkt perfect gebruik het regelmatig met Azie
perfect videobellen over 3G
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #77  
Oud 15 December 2010, 15:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 6
Standaard

ja zoiets moet ik ook maar doen, of skype, bedankt voor de tip in ieder geval
  #78  
Oud 15 December 2010, 15:42
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Gewoon Tango gebruiken, werkt perfect gebruik het regelmatig met Azie
perfect videobellen over 3G
Tango getest en ik ben er niet tevreden van, viber is duidelijk veel beter.
  #79  
Oud 15 December 2010, 15:55
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Tango getest en ik ben er niet tevreden van, viber is duidelijk veel beter.
Dan ben je waarschijnlijk een van de weinige gezien wat hierboven allemaal staat misschien meer een vlaamse app
  #80  
Oud 15 December 2010, 17:18
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Viber ook genstalleerd en het werkt inderdaad perfect, zowel via Wi-Fi als 3G. Ik heb Vodafone SIM kaart.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype, Viber geblokkeerd Firesphere T-Mobile 10 13 May 2011 07:18
Whatsapp en Viber werkt niet Martijnvl90 iPhone Apps 8 13 December 2010 14:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:22.