xGPS (v1.2 02-3-2009)

xGPS (v1.2 02-3-2009) discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Echt een erg goede app! Ik hoop enkel dat er binnen een maand ofzo een nieuwe update komt met nieuwe talen. oa nederlands en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 2 March 2009, 20:44
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Echt een erg goede app! Ik hoop enkel dat er binnen een maand ofzo een nieuwe update komt met nieuwe talen. oa nederlands en liefst ook Vlaams
Veel handiger nu is het altijd lachen met die nederlandse namen/straten.
__________________
Mooie zwarte iPhone 3G 16Gb
FW: 3.0 Legaal gekocht in Fnac (Belgi)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 2 March 2009, 21:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Meerdere topics samengevoegd.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #83  
Oud 3 March 2009, 13:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 4
Standaard

ik probeer elke keer om een route te doen maar dan zegt hij: fout kan route niet berekenen? wat houdt dit in?
  #84  
Oud 3 March 2009, 13:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

ik voer het steeds zo in:
straat huisnummer, postcode stad

Werkt altijd bij mij.
  #85  
Oud 3 March 2009, 15:01
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Als ik met deze app heel nederland selecteer en download... kan ik dan offline navigeren door heel nederland ?
  #86  
Oud 3 March 2009, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

Vreemde is heb de taal op Engels staan, maar krijg geen voice instructions. Raar is ook dat menu etc wel gewoon in Nederlands blijft. De tekst instructies waar ik heen moest zijn wel in het Engels.

Iemand die ook geen voice instructions krijgt en hem wel op taal; Engels heeft staan?
  #87  
Oud 3 March 2009, 15:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
ik voer het steeds zo in:
straat huisnummer, postcode stad

Werkt altijd bij mij.
Doe meestal gewoon straat huisnummer, plaats. Werkt prima op die manier voor mij.

vb. Grote markt 52, Groningen.
  #88  
Oud 3 March 2009, 16:59
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reverb Bekijk bericht
Vreemde is heb de taal op Engels staan, maar krijg geen voice instructions. Raar is ook dat menu etc wel gewoon in Nederlands blijft. De tekst instructies waar ik heen moest zijn wel in het Engels.

Iemand die ook geen voice instructions krijgt en hem wel op taal; Engels heeft staan?
Heb gemerkt dat het bij mij ook niet werkt, eigenlijk hetzelfde probleem als Reverb
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #89  
Oud 3 March 2009, 18:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Locatie: mechelen
Berichten: 3
Standaard

Heykes, Heb het geprobeerd en hier doet hij het, Krijg enkel geen stem te horen? Heb de kaart van belgie een stuk van nederland een stuk van frankrijk en een stuk duitsland in 1 keer in geladen met Wi-Fi thuis +-30minuten en neemt niet echt veel plaats in en is gratis heb ook de gps op die van de iphone zelf gezet en alles werkt buiten de stem dan? Heb gezien dat je alles in de engelse taal moet zetten en dan zou het werken laat jullie zeker nog iets weten. Het is echt de bedoeling dat je de kaarten download via Wi-Fi en opslaat op je Iphone. Na een testje doet de navigatie het goed en redelijk accuraat. Moet nog juist uitzoeken dat hij van zichzelf niet in sleep mode gaat. Er is een functie bij de instellingen om dit te voorkomen maar dit werkt blijkbaar nog niet. Voorlopig is dit het beste dat ik al heb gezien voor navi dan. Groeten Tom
  #90  
Oud 3 March 2009, 18:26
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Hey, je moet eens goed kijken of je iPhone niet op stil staat/ je knalnk erg stil staat.
  #91  
Oud 3 March 2009, 18:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

De mijne stond niet op stil, maar helaas geen stem. Misschien moet ff een clean install weer doen.
  #92  
Oud 3 March 2009, 19:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Locatie: mechelen
Berichten: 3
Standaard

geluid staat aan maar hoor geen stemmekes haha
  #93  
Oud 3 March 2009, 20:02
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Je moet wel engels als taal selecteren, anders werkt de gesproken instructies niet.
  #94  
Oud 3 March 2009, 20:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Locatie: mechelen
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Je moet wel engels als taal selecteren, anders werkt de gesproken instructies niet.
ja staat in het engels kbegrijp het niet goed.
  #95  
Oud 3 March 2009, 20:07
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Raar ik heb wel gesproken instructies, zo'n computer gegenereerde stem...niet erg mooi, maar het werkt...
Zal eens kijken of er een andere setting ook nog van belang is....
  #96  
Oud 4 March 2009, 02:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

ja ik heb ook een stem maar die is veeeeeeeeeeel te stil
niet hoorbaar

ik heb nu ook xgps manager op pc staan en ik zou graag maps dwnl en die op mijn iphone zetten
graag zou ik die in zoom-level 2 doen, maar is het alleen mogelijk om te dwnl wat je op dat moment op je pc scherm ziet ? ik zou graag heel belgie ineens erop willen gooien maar da is precies nie mogelijk of doe ik iets verkeerd
als ik zoom level 10 kies dan kan ik heel belgie erop gooien ja, maar dan hebt ge totaal geen straten alleen maar rug relief

Laatst gewijzigd door hummel; 4 March 2009 om 02:43.
  #97  
Oud 4 March 2009, 08:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je moet in xgpsmanager je gebied seleceren dat je wilt downloaden dmv de knop links bovenaan.
Als je de eerste keer klikt, krijg je een rode bol, zo moet je verder gaan door telkens de uiterste hoeken van je gebied te selecteren. (zo kan je bv belg selecteren door "de rode lijnen" rond het land te trekken.) Op het einde moet je eindigen waar je bent begonnen (om het te sluiten). Eens alles is verbonden zal het gebied binnen de lijnen rood kleuren en dat geslecteerde gebied kan je downloaden.

De zoom levels kan je dan zelf bepalen. (vb 0,3,7,10)
Zo download je enkel die zoomlevels, maar dat kies je dus helemaal zelf.
  #98  
Oud 4 March 2009, 10:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Wel erg vreemd, in de oude versie kon ik gewoon zonder Wi-Fi een route berekenen, maar dat gaat nu niet meer. Was gister onderweg en wilde een route berekenen, maar kreeg eerst: Fout, Er kan geen route worden berekend naar aanleiding van uw verzoek, en daarna een hele hoop errors (Fout: Niet in staat de route terug te halen van de server: Operation could not be completed (NSXMLParserErrorDomain error 5 / 76 / 41 / 23.)), een stuk of 15 achter elkaar.

Nu probeer ik het hier thuis via Wi-Fi, en dan geen problemen, zet ik Wi-Fi uit, weer dezelfde errors... Wel erg jammer dat niet niet kan zonder Wi-Fi
  #99  
Oud 4 March 2009, 13:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik kwam er net achter dat toen ik het volume in een spelletje had verhoogt, ook het geluid in xgps harder was. Het lijkt erop dat de volume die je kunt instellen op xgps niet het volume level is dat wordt gebruikt door xgps...
  #100  
Oud 7 March 2009, 08:30
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arie87 Bekijk bericht
ik probeer elke keer om een route te doen maar dan zegt hij: fout kan route niet berekenen? wat houdt dit in?
Mogelijk heb je de straatnaam niet goed ingevoerd, of de stad.
Ik moest gister naar een een bepaalde straat en had ipv daarvan weg ingevoerd en dan krijg ik dezelfde foutmelding.

Ik vind het trouwens een goeie app. Werkt niet zo heel erg nauwkeurig als TomTom of een losse SIRF III Star module, maar ik kan er toch behoorlijk goed mee werken..

Mag van mij een update krijgen wat betreft nauwkeurigheid.
Anders bluetooth open gooien wanneer dit mogelijk is en dan een aparte gps module erbij.
Dan zou het helemaal top zijn. Nederlands gesproken instructies is ook leuk! Ik lig nu iedere keer in een deuk met die engelsman die mij op zijn beste Nederlands probeert duidelijk te maken hoe ik moet rijden.
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
xGPS: Mappen van Xgps Annerox iPhone Navigatie 2 20 September 2009 21:33
xGPS: xGPS in het buitenland. pgorel iPhone Navigatie 0 12 March 2009 11:50
XGPS downloaden Pdeb1993 Archief 1 9 February 2009 15:51
xGPS: xGPS gebruik macfreaker iPhone Navigatie 7 1 December 2008 12:43
xGPS: Navigatiesoftware xGPS en xGPS Util 1.0.0-1 voor het eerst beschikbaar via Cydia iCulture iPhone Navigatie 7 7 September 2008 13:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:33.