xGPS (v1.2 02-3-2009)

xGPS (v1.2 02-3-2009) discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door avdwerf Wel erg vreemd, in de oude versie kon ik gewoon zonder Wi-Fi een route berekenen, maar dat gaat nu niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 7 March 2009, 08:31
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door avdwerf Bekijk bericht
Wel erg vreemd, in de oude versie kon ik gewoon zonder Wi-Fi een route berekenen, maar dat gaat nu niet meer. Was gister onderweg en wilde een route berekenen, maar kreeg eerst: Fout, Er kan geen route worden berekend naar aanleiding van uw verzoek, en daarna een hele hoop errors (Fout: Niet in staat de route terug te halen van de server: Operation could not be completed (NSXMLParserErrorDomain error 5 / 76 / 41 / 23.)), een stuk of 15 achter elkaar.

Nu probeer ik het hier thuis via Wi-Fi, en dan geen problemen, zet ik Wi-Fi uit, weer dezelfde errors... Wel erg jammer dat niet niet kan zonder Wi-Fi
Ik heb echt nergens last van. Ik ga in de auto zitten, zet hem in mijn oplader, ga een route vragen en hij doet het gewoon!
Ik kan gewoon binnen een paar tellen rijden.
Staat wel je 3G aan??
Anders eerst kaarten downloaden en dan offline rijden..
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 7 March 2009, 12:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

kan iemand wat advies geven
hij geeft bij mij een error weer

unable to get the gps position, the gps is not currently givng any position information

alvast bedankt

ps ik heb de 3G nooit aan, kan het hieraan liggen?
  #103  
Oud 7 March 2009, 13:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

beste mensen,
ik heb ook een probleem met xgps.
bij geeft hij ook veeeel errors aan,
laats geprobeert werkte prima dacht even kijken of hij ook een andere weg neemt als ik de verkeerde straat inga en toen kreeg ik heel veel errors dat hij de weg niet kan vinden. ook als ik af en toe de straatnaam invoeg doet hij de errors.

iemand al een oplossing? ben zelf ook beetje op zoek maar kan nog niet echt wat vinden. wel een prima programma trouwens

nog een probleem met mappen downloaden. als hij klaar is zegt hij dat hij verschillende delen niet kon downloaden (gebied van enschede/duitsland) waar ik woon. iemand hier bekend mee?

alvast bedankt voor jullie reactie/lezen van mijn problemen!
  #104  
Oud 7 March 2009, 16:25
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 46
Standaard

Heb zelf ook regelmatig de hele reeks foutmeldingen als ik in de auto een route wil laten kiezen. uiteindelijk lukte het wel toen ik xGPS stopte en opnieuw startte.

@tieme: bij het downloaden van kaartgedeeltes krijg je regelmatig de melding dat niet alle delen konden worden gedownload. Oplossing hiervoor is gewoon het gebied nog een keer selecteren en downloaden, hij gaat dan de ontbrekende stukken alsnog downloaden.
  #105  
Oud 7 March 2009, 18:30
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 24
Send a message via twitter to Rene_Driehuijs
Standaard

Werkt prima bij mij, straatnaam, nummer en plaats instellen en karren maar, alleen de km teller is niet zo nauwkeurig ( schiet soms naar 175 en weer terug haha ). verder prima app, nu nog wat stem updates en niks meer aan doen zou ik zeggen.........
  #106  
Oud 8 March 2009, 11:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Locatie: rosmalen
Berichten: 54
Standaard

Zoals in een andere topic reeds gemeld.. bij mij werkt XGPS metde externe GPS dongle (Igps 360) veel beter (zeg maar super) dan de interne GPS. Ik heb een 3g iPhone.
Vraag heeft iemand de kaarten van Nederland gedownload en evt voor mij beschikbaar?? ik wil er wel een kleine vergoeding voor geven voor de moeite...
In Online modus werkt eea overigens ook behoorlijk (maar dan heb je wel een hoog dataverbruik...)
gr Hans
  #107  
Oud 9 March 2009, 21:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Locatie: almere
Berichten: 13
Standaard

Ik wil via Wireless transfer mij log naar mijn pc sturen, heeft iemand een uitleg/oplossing hoe ik dit moet doen?
Hij geeft een ip adres, moet ik dat via een programma opzoeken en invoeren o.i.d?

Alvast bedankt
  #108  
Oud 9 April 2009, 23:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Is het mogelijk om xgps offline te gebruiken?
Je neemt een kaart en als route vul je in van punt a naar punt b.
Het wil hier niet lukken.
Het zou leuk zijn in een stad,je hebt steeds de plattegrond van de stad bij maar volgens mij kan je offline geen straten zoeken.
  #109  
Oud 10 April 2009, 11:12
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Is het mogelijk om xgps offline te gebruiken?
Je neemt een kaart en als route vul je in van punt a naar punt b.
Het wil hier niet lukken.
Het zou leuk zijn in een stad,je hebt steeds de plattegrond van de stad bij maar volgens mij kan je offline geen straten zoeken.
Jaa, dit is mogelijk maar je moet eerst de kaarten downloaden.
__________________
Mooie zwarte iPhone 3G 16Gb
FW: 3.0 Legaal gekocht in Fnac (BelgiŽ)
  #110  
Oud 10 April 2009, 11:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpke Bekijk bericht
Jaa, dit is mogelijk maar je moet eerst de kaarten downloaden.
Wek ik heb de kaart gedownload maar als ik deze offline gebruik en ik wil een plaats zoeken dan krijg ik de melding dat hij de server niet vind!
Moet ik speciale instellingen maken?
  #111  
Oud 12 April 2009, 15:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Nog wat vraagjes.
Ik doqnload een map,maar als ik deze dan offline gebruik kan ik niet inzoomen!!
De map is gedownload op level 0.Dit is toch de meest ingezoomde level?
2 kaarten gedownload,hoe vind ik deze terug?
xgps opent steeds op de laatst gedownde map.
  #112  
Oud 12 April 2009, 17:51
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: Buchten Netherlands
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar m4rt1n
Standaard

maltje als je maar een lvl download kan je ook niet zoomen, als je alleen lvl 0 download wil dat zeggen dat je de dichtste zicht op de kaart hebt hogere lvl's zijn een stuk kleiner in groote, zelf vind ik lvl0 veel te dichtbei lvl1 is meer dan genoeg anders worden je kaarten veel te groot als je heel nederland of zelfs benelux wil downloaden.
Ik heb bv. Nederland op lvl1-10 en benelux 3-10 en dat werkt perfect kaartgroote is dan 2.7 Gig De kaart word standaard opgeslagen in
Mijn documenten\xGPS Manager\xGPS_map.db
'k hoop het helpt veel plezier
  #113  
Oud 12 April 2009, 18:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m4rt1n Bekijk bericht
maltje als je maar een lvl download kan je ook niet zoomen, als je alleen lvl 0 download wil dat zeggen dat je de dichtste zicht op de kaart hebt hogere lvl's zijn een stuk kleiner in groote, zelf vind ik lvl0 veel te dichtbei lvl1 is meer dan genoeg anders worden je kaarten veel te groot als je heel nederland of zelfs benelux wil downloaden.
Ik heb bv. Nederland op lvl1-10 en benelux 3-10 en dat werkt perfect kaartgroote is dan 2.7 Gig De kaart word standaard opgeslagen in
Mijn documenten\xGPS Manager\xGPS_map.db
'k hoop het helpt veel plezier
lvl1-10 betekend dat dan dat je de kaart 10 keer gedownd hebt?
  #114  
Oud 12 April 2009, 18:40
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: Buchten Netherlands
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar m4rt1n
Standaard

nee alles komt in een file en dingen die je al hebt worden overgeslagen als je 2x een zelfde gebied op het zelfde lvl zou downloaden ( of overlappen) en je kan meerdere zoomlvls tegelijk downloaden, alleen als ik een te groot gebied op lvl1 probeerde crashte het programma ik heb alle provincies appart gedaan met overlapping
  #115  
Oud 12 April 2009, 20:33
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m4rt1n Bekijk bericht
nee alles komt in een file en dingen die je al hebt worden overgeslagen als je 2x een zelfde gebied op het zelfde lvl zou downloaden ( of overlappen) en je kan meerdere zoomlvls tegelijk downloaden, alleen als ik een te groot gebied op lvl1 probeerde crashte het programma ik heb alle provincies appart gedaan met overlapping
Hoe download je meerdere lvls tegelijk?
JE kan toch enkel je jevel 1 maal instellen per download?
  #116  
Oud 12 April 2009, 20:43
Drekepeteke's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Locatie: Urmond
Berichten: 99
Standaard

Pfff,die kaarten laden duur wel lang zeg
  #117  
Oud 13 April 2009, 14:17
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: Buchten Netherlands
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar m4rt1n
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Hoe download je meerdere lvls tegelijk?
JE kan toch enkel je jevel 1 maal instellen per download?
daar waar je de map een naam geeft het onderste regel geef je het download lvl aan, meerdere gaat als je ze scheidt met komma
B.v. 2,3,4,5,6,7,8,9,10 download lvl 2 t/m 10 ( in een keer)
  #118  
Oud 14 April 2009, 09:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m4rt1n Bekijk bericht
daar waar je de map een naam geeft het onderste regel geef je het download lvl aan, meerdere gaat als je ze scheidt met komma
B.v. 2,3,4,5,6,7,8,9,10 download lvl 2 t/m 10 ( in een keer)
Bij mij kan dit niet.De levelinstelling gebeurd door middel van een "slider" en ik kan er dus enkel 1 kiezen.
Ik gebruik versie 1.2.0
  #119  
Oud 15 April 2009, 12:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Bij mij werkt de gesproken bescrijving niet, ik heb bij algemeen taal ingesteld op engels maar de spraakfunctie doet niets.
Weet iemand hoe dit optelossen?
  #120  
Oud 15 April 2009, 14:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Bij mij werkt de gesproken bescrijving niet, ik heb bij algemeen taal ingesteld op engels maar de spraakfunctie doet niets.
Weet iemand hoe dit optelossen?
Niet om dom te doen hoor,maar ben je zeker dat je niets hoort?Bij mij werkt het wel maar is de stem heel stil.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
xGPS: Mappen van Xgps Annerox iPhone Navigatie 2 20 September 2009 21:33
xGPS: xGPS in het buitenland. pgorel iPhone Navigatie 0 12 March 2009 11:50
XGPS downloaden Pdeb1993 Archief 1 9 February 2009 15:51
xGPS: xGPS gebruik macfreaker iPhone Navigatie 7 1 December 2008 12:43
xGPS: Navigatiesoftware xGPS en xGPS Util 1.0.0-1 voor het eerst beschikbaar via Cydia iCulture iPhone Navigatie 7 7 September 2008 13:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.