Toetsen 4, 5 en 6 werken niet

Toetsen 4, 5 en 6 werken niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Een gebruiker die de iPhone inmiddels al 2 maanden in gebruik heeft, kwam vandaag naar mij toe dat de toetsen 4, 5 en 6 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2008, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 17
Standaard Toetsen 4, 5 en 6 werken niet

Hallo,

Een gebruiker die de iPhone inmiddels al 2 maanden in gebruik heeft, kwam vandaag naar mij toe dat de toetsen 4, 5 en 6 het niet doen.
Dit heeft hij overigens wanneer hij naar 'phone' en vervolgens naar 'keypad' gaat, ook is het opgevallen dat het scrollen niet altijd even soepel gaat (ten hoogte van de 4, 5 en 6-knop).
Hij werkt op 1.1.4, ook al een keer hersteld naar 1.1.3 en 1.1.2, maar dit mocht niet baten.

Heeft iemand suggesties?
Terug sturen naar Apple?

Graag hoor het nog!

Groeten,
irow
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 March 2008, 15:59
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik heb dit ook al een hele tijd sinds begin jan 2008 maar ik heb er mee leren leven.....Je kunt het bijna altijd omzeilen om bepaalde functies toch te gebruiken via een omweg. Echter een telefoonnummer intoetsen gaat niet.
  #3  
Oud 27 March 2008, 16:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

ik heb dit helemaal niet draai 1.1.4 en de toetsen 4 , 5 , 6 werken gwn super.
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #4  
Oud 27 March 2008, 16:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sluijzer Bekijk bericht
Ik heb dit ook al een hele tijd sinds begin jan 2008 maar ik heb er mee leren leven.....Je kunt het bijna altijd omzeilen om bepaalde functies toch te gebruiken via een omweg. Echter een telefoonnummer intoetsen gaat niet.
Hmmm ja dat kan wel, maar dat bedoelen we natuurlijk niet!
Ik denk namelijk dat het misschien wel een hardwarematige fout is , aangezien die gehele strook het niet doet.
  #5  
Oud 27 March 2008, 16:17
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 9
Standaard

Bij mij was dit natuurlijk ook niet zo maar opeens deed deze "deadstrip" het niet meer. Maar ja wat wil je doen dan, ik stuur hem niet terug naar de USA
  #6  
Oud 31 March 2008, 10:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sluijzer Bekijk bericht
Bij mij was dit natuurlijk ook niet zo maar opeens deed deze "deadstrip" het niet meer. Maar ja wat wil je doen dan, ik stuur hem niet terug naar de USA
Nou ik denk dat dit een gevalletje "garantie" is, zou ik de software naar de fabrieksinstellingen terug moeten zetten?
Ik ga deze wel terug sturen naar de USA (via het werk).
  #7  
Oud 31 March 2008, 11:54
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

garantie heb je niet hoor, dus daar moet je niet op rekenen
  #8  
Oud 31 March 2008, 11:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter Bekijk bericht
garantie heb je niet hoor, dus daar moet je niet op rekenen
Zozo, dat wordt een duur geintje dan!
Ik dacht dat je 1 jaar garantie standaard garantie op apparatuur overal op krijg..?
  #9  
Oud 31 March 2008, 19:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nee, toch nie als je ze unlocked en native apps erop zet.
je hebt een dead spot in je scherm, als dit softwarematig niet weg gaat (restore) dan kun je alleen nog een nieuw scherm steken

edit : je zou mss eens kunnen proberen je touch gevoeligheid aan te passen (gevoeliger), dit heeft al geholpen bij twee personen. Maar deze optie heb je alleen door advanced preferences, super preferences of extended preferences te installeren.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
toetsenbord werk niet toetsen u j n master iPhone algemeen 0 24 September 2009 22:13
Toetsen werken niet meer! tcatzz iPhone algemeen 1 10 August 2009 14:39
Helppp toetsen werken niet meer? helpme iPhone algemeen 2 18 March 2009 18:22
sms toetsen werken niet allemaal peter1687 iPhone algemeen 2 11 January 2009 18:03
toetsen werken niet gino69 iPhone algemeen 5 7 May 2008 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:14.