Iphone 3G foutcode 1015

Iphone 3G foutcode 1015 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeey , Ik heb even de iphone 3G van een vriend .. Deze werkte niet meer. Nu wil ik hem herstellen in itunes 4.2.1 maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 November 2011, 15:30
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 9
Standaard Iphone 3G foutcode 1015

Heeey ,
Ik heb even de iphone 3G van een vriend .. Deze werkte niet meer.
Nu wil ik hem herstellen in itunes 4.2.1 maar hij geeft altijd foutcode 1015 weer op het einde.. Weet soms iemand wat ik moet doen?

Groetjes Dries
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 November 2011, 15:34
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.873
Standaard

Welke baseband heeft die 3G?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 10 November 2011, 16:40
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Vermoedelijk dus 06.15.00. Als dat zo is moet je gewoon 3.1.3 erop zetten, 4.x.x werkt toch traag op een 3G
  #4  
Oud 10 November 2011, 17:02
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 9
Standaard

Dit is mijn baseband 06.15.00. ... heb die 3.1.3 er proberen opzetten maar tevergeefs werkt het nog niet ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 november 2011 om 17:03 ----------

Als het balkje van instaleren helemaaal vol is komt er foutcode 1015 en daarna herstart hij en komt er het teken van itunes met kabel op .. weet echt niet meer wat te doen!
  #5  
Oud 10 November 2011, 17:19
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.873
Standaard

Dat toestel heeft blijkbaar dus een iPad baseband.

Dan moet je met een custom firwmare zonder baseband aan de slag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes herstel niet foutcode 1015 Hoton iTunes 69 11 January 2013 19:15
Iphone herstelt niet - foutcode 1015 SanderPL iPhone algemeen 17 27 July 2011 10:39
iPhone 3GS 1015 aj040 iPhone algemeen 3 15 February 2011 21:08
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 11:04
Foutcode 12 Iphone 2G alikarakas iPhone algemeen 4 17 June 2009 21:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:33.