Geen Service/ongeldige simkaart

Geen Service/ongeldige simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn 4s geupdate naar de 5.0.1. Vanaf dat moment alleen maar elende. Ik heb als provider telfort . Mijn iPhone geeft aan Ongeldige ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 November 2011, 18:47
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard Geen Service/ongeldige simkaart

Ik heb mijn 4s geupdate naar de 5.0.1. Vanaf dat moment alleen maar elende. Ik heb als provider telforticon. Mijn iPhone geeft aan Ongeldige simkaart. Geen service ect. Na een reboot pakt hij het netwerk weer op. Na enige tijd weer hetzelfde liedje. Ook wanneer er Telfort staat, ben ik niet altijd bereikbaar en als ik zelf wil uitbellen krijg gesprek mislukt.

Wat me wel opvalt, ik weet niet of het toeval is. Echter als ik op dezelfde plek blijft behoud ik langer me netwerk dan dat ik mezelf verplaatst. Dan geeft hij gelijk geen service aan.


Ik heb alles geprobeerd, algemene Herstel, netwerk instellingen terug zetten. Simkaart (2 weken oud) opgepoetst ect.. helemaal leeg laten lopen. Ik weet het niet meer Ik heb nu een andere telefoon omdat deze zo goed als onbruikbaar is geworden..

Wie heeft hetzelfde probleem of heeft advies?

Gr Jef
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2011, 19:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 31
Standaard

Probeer is een andere simkaart van iemand anders
  #3  
Oud 15 November 2011, 19:24
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik heb telforticon gebeld, ze gaan me een nieuwe simkaart sturen.
  #4  
Oud 16 November 2011, 00:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 7
Standaard

Ik heb precies dezelfde problemen, maar zou een nieuwe sim kaart werken? Ik ben van mening dat het iets software matigs moet zijn, omdat ik de problemen pas heb sinds de update 5.0.1. Het lijkt erop dat het dus puur aan de update ligt. Ik hoorde er al wat negatieve geluiden over, maar heb 'm toch geinstalleerd.

Zijn er ook mogelijkheden om hem terug te zetten naar 5.0 ?

Voor mij zijn de problemen dan opgelost... mijn accu deed het lang genoeg.. gewoon elke avond opladen, that's it!
  #5  
Oud 16 November 2011, 07:06
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik ben er ook bijna zeker van dat dit een software probleem is. Echter wil ik het uitsluiten en telforticon adviseerde mij dit ook eerst te proberen. Heb jij ook Telfort?

Voor de update had ik totaal geen problemen. Ik heb al zitten zoeken, maar terug naar 5.0.0 gaat helaas niet zomaar. Dat is jammer, want dat zou wel de oplossing voor ons probleem zijn.
  #6  
Oud 16 November 2011, 07:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 31
Standaard

Er is geen weg terug naar 5.0

Tja, wat je kan doen is het herstellen, maar dat is al gebeurd las ik. Een nieuwe simkaart proberen is een andere optie..

Als dat niet helpt zou telforticon je een nieuwe 4S moeten geven
  #7  
Oud 16 November 2011, 07:54
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Simpin uitzetten al geprobeerd!?
  #8  
Oud 16 November 2011, 08:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem, heb vrijdag mn 4s gehad.
Er zit os 5.0.1 op. Verbinding valt soms weg, al 3x de melding gehad : ongeldige simkaart. Toestel herstarten, daarna komt het netwerk weer tevoorschijn.
Zelfs mijn 3gs heeft een betere verbinding.
Ik heb t-mobileicon als provider.
  #9  
Oud 16 November 2011, 14:38
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PrittStift Bekijk bericht
Simpin uitzetten al geprobeerd!?
Yep, hij stond uit. Ik heb gekeken of aanzetten een verschil maakt, maar nee
  #10  
Oud 16 November 2011, 17:08
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik heb Apple gebeld die konden me geen support bieden vanwege het feit dat ik hem heb aangeschaft via een telecomaanbieder. telforticon ook weer gebeld, maar daar krijg ik ook niemand aan de lijn die er kaas van heeft gegeten...

Ik kreeg net wel te horen van ook weer iemand met het zelfde probleem die t-mobileicon heeft dat ze een nieuwe simkaart zou krijgen omdat de "oude" mircosim problemen geeft bij de 4s..
  #11  
Oud 16 November 2011, 17:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 20
Standaard

Moet echt aan je simcard liggen. Ik heb ook een 4S en met de originele nieuwe microsim geen problemen. Als ik mijn zakelijke microsim (beide t-mobileicon) in de 4S stop heb ik ook de door jou omschreven problemen. Ik gebruik nu maar weer mijn good old 3GS als zakelijke telefoon die ook nog eens een veel beter bereik heeft (en batterijduur) maar dat geheel terzijde.
  #12  
Oud 16 November 2011, 17:21
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robuust Bekijk bericht
Moet echt aan je simcard liggen. Ik heb ook een 4S en met de originele nieuwe microsim geen problemen. Als ik mijn zakelijke microsim (beide t-mobileicon) in de 4S stop heb ik ook de door jou omschreven problemen. Ik gebruik nu maar weer mijn good old 3GS als zakelijke telefoon die ook nog eens een veel beter bereik heeft (en batterijduur) maar dat geheel terzijde.
Oke, dan zou dat inderdaad wel eens het probleem kunnen zijn. Alleen vind ik het vreemd omdat ik mijn simkaart heb gekregen bij die 4s, ik heb een compleet nieuw abonnement. dus ook een nieuwe sim..
  #13  
Oud 16 November 2011, 20:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 7
Standaard

Ik heb ook hetzelfde probleem. Provider telforticon en ook een nieuwe simkaart van 2 weken oud hooguit. Zou een nieuwe simkaart het probleem oplossen??? Ik vind het gewoon vreemd dat het slechts bij een aantal gevallen problemen oplevert. Bij mij direct na de update naar 501. Andere uit mijn omgeving hebben nergens last van..

Nieuwe SIM kaart dan maar?
  #14  
Oud 16 November 2011, 21:39
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Franky von Creek Bekijk bericht
Ik heb ook hetzelfde probleem. Provider telforticon en ook een nieuwe simkaart van 2 weken oud hooguit. Zou een nieuwe simkaart het probleem oplossen??? Ik vind het gewoon vreemd dat het slechts bij een aantal gevallen problemen oplevert. Bij mij direct na de update naar 501. Andere uit mijn omgeving hebben nergens last van..

Nieuwe SIM kaart dan maar?
Ja, ik heb onwijs veel opgezocht. En in sommige gevallen is het probleem verholpen met een nieuwe simkaart. Ook is de simlock uitzetten soms de oplossing, echter werkt dat bij mij ook niet. Wat me overigens wel opvalt is dat het veel Telfort klanten betreft.. Ik weet het niet, ik wacht af op me nieuwe kaartje en laat het dan weten. Een alternatief is naar de Telfort winkel en me telefoon laten opsturen, maar daar ben ik niet zo blij mee, want dan ben ik hem weer zo lang kwijt
  #15  
Oud 17 November 2011, 07:48
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik ben eruit. Gisteren naar de t-mobileicon shop geweest, zij gaven aan dat er een serie micro sim kaarten zijn uitgegeven die niet compatible zijn met de 4s. Raar maar waar. Ze hebben me een nieuwe simkaart gegeven en werkt perfect!
Bereik is optimaal.
Ik denk dat het bij telforticon ook hetzelfde probleem is!
Ligt dus niet aan os 5.0.1.
  #16  
Oud 17 November 2011, 17:51
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 16
Standaard

Je heb gelijk. Ik heb vandaag me oude simkaart van t-mobileicon in me iPhone gedaan, en ook geen problemen meer!
  #17  
Oud 17 November 2011, 22:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Ook ik heb problemen met de 4s en continue de melding 'geen service', alleen na het aanzetten heb ik even bereik. Nu al een week bezig met t-mobileicon. Ik heb de juiste sim erin zitten en ook IOS5.0.1 heeft niet geholpen. T-mobile zegt ermee bezig te zijn, maar ik kan al meer dan een week niet bellen. Hoop toch snel op een oplossing.
  #18  
Oud 17 November 2011, 22:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door riez Bekijk bericht
Ook ik heb problemen met de 4s en continue de melding 'geen service', alleen na het aanzetten heb ik even bereik. Nu al een week bezig met t-mobileicon. Ik heb de juiste sim erin zitten en ook IOS5.0.1 heeft niet geholpen. T-mobile zegt ermee bezig te zijn, maar ik kan al meer dan een week niet bellen. Hoop toch snel op een oplossing.
Toch weer een nieuwe simcard aanvragen.
  #19  
Oud 17 November 2011, 22:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 7
Standaard

Ik zie veel mensen met t-mobileicon, maar ik neem aan met kpn telfort hetzelfde geldt? Morgen maar eens contact opnemen met ze en snel nieuwe sim kaart vragen en het liefst nog een tegemoetkoming voor de problemen... sukkels! Zit je met een gloednieuw apparaat wat als een tierelier moet werken en je krijgt alleen maar problemen.
  #20  
Oud 18 November 2011, 10:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 12
Standaard

ik zit hier ook met hetzelfde probleem.. ik heb gister mn abbo over laten sluiten en heb het toestel gelijk meegekregen.

Heb nu alleen tot 19dec nog Vodafoneicon.. daarna neemt t-mobileicon het over. Als ik mn vodafone kaartje erin doe krijg ik ook te zien geen service..

Ik moet dus blijkbaar tot 19dec mn iphone4 gebruiken en wachten op me nieuwe tmobile simkaart....???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen service, herkent simkaart niet! phill iPhone algemeen 16 25 October 2011 23:43
Ongeldige Simkaart iPad 2 LightPhoenix iPad algemeen 0 27 March 2011 20:31
Hollandsnieuwe - Ineens geen service/ ongeldige simkaart iJob Overige providers Nederland 1 12 February 2011 12:06
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 18:27
Geen service door pincode simkaart bohnen iPhone algemeen 5 17 August 2009 08:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:15.