Codeslot omzeilen!

Codeslot omzeilen! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik kwam op internet tegen dat je het codeslot van je iphone makkelijk kan omzeilen je moet dan het volgende doen *********************** Het codeslot waarmee ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 November 2011, 18:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Exclamation Codeslot omzeilen!

ik kwam op internet tegen dat je het codeslot van je iphone makkelijk kan omzeilen

je moet dan het volgende doen

***********************
Het codeslot waarmee gebruikers toegang tot de iPhone willen beveiligen kan binnen een paar seconden onklaar worden gemaakt. Dit kan door op de noodoproepknop te drukken, vervolgens drie keer het hekje in te toetsen, op de belknop te drukken en direct daarna op de vergrendelknop.
***********************
op die manier kom ik gewoon op het begin scherm en kan ik alles doen met me iphone zonder de code gebruikt te hebben.

ik heb het ook op een iphone van iemand anders uitgeprobeert en daar werkte het ook bij

kunnen meer mensen het proberen of het werkt ?

zie youtube

Iphone codeslot kraken - YouTube

---------------------------------
codeslot staatbij mij op 5 min (natuurlijk wel geprobeert na 5 min)
heb ios 5.0.0 met tethered jailbreak erop staan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2011, 19:29
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.132
Standaard

Dit is volgens mij al een heel oud truckje, op mn 4s werkt hij in iedere geval niet.
Ios5.0
  #3  
Oud 23 November 2011, 19:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Ik krijg het bij mij niet voor elkaar hoor :s iPhone 4S iOS 5.0.1
  #4  
Oud 23 November 2011, 19:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door decx Bekijk bericht
Ik krijg het bij mij niet voor elkaar hoor :s iPhone 4S iOS 5.0.1
bij iemand met ios 4.3.3 werkte het ook niet.

maar het gekke vind ik dat het bij mij op ios 5 wel werkt
en bij een kennis ook

lijkt dus alleen in ios 5 te zitten??

daarom ben ik nieuwsgierig naar mensen die ios 5 draaien op een iphone4
  #5  
Oud 23 November 2011, 20:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Berichten: 255
Standaard

Op iOS 5.0.1 iPhone4 werkt het wel.
  #6  
Oud 23 November 2011, 20:58
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Twente
Berichten: 206
Standaard

Werkt niet, (4S 5.0)
  #7  
Oud 23 November 2011, 21:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.910
Standaard

De telefoon in dat filmpje is voorzien van een jailbreak en diverse tweaks.

Kan dus best daaraan liggen...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #8  
Oud 23 November 2011, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
De telefoon in dat filmpje is voorzien van een jailbreak en diverse tweaks.

Kan dus best daaraan liggen...
ik gaat eens onderzoeken of dat misschien idd het probleem zou kunnen zijn.
vanaaf laat ga ik het eens proberen op de iphone van me vriendin *iphone 4 met ios 5.0.0 erop zonder jailbreak)

nu eens in cydia snuffelen..........
  #9  
Oud 23 November 2011, 21:17
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2010
Berichten: 158
Send a message via twitter to MathieuG
Standaard

Nee. Hier werkt t echt niet. Als ik ### bel druk wordt het 'gesprek' zo snel verbroken dat het niet mogelijk is de vergrendelknop in te drukken
  #10  
Oud 23 November 2011, 21:20
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.132
Standaard

Ios 5.0 op iphone 4 werkt ook niet,
  #11  
Oud 24 November 2011, 06:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik krijg het idd niet voor elkaar op een iphone 4 met ios5 zonder jailbreak.
  #12  
Oud 24 November 2011, 08:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 10
Standaard

het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
  #13  
Oud 24 November 2011, 09:12
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pisbv Bekijk bericht
het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
Bij mij wordt er dan weer keurig om mijn toegangscode gevraagd.
  #14  
Oud 24 November 2011, 12:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pisbv Bekijk bericht
het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
Dat werkt ook bij mij.
  #15  
Oud 24 November 2011, 12:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pisbv Bekijk bericht
het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
Werkt ook niet bij mij. Ik krijg dan weer een scherm te zien om de code in te voeren.
  #16  
Oud 24 November 2011, 12:53
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.910
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pisbv Bekijk bericht
het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
Ook dat werkt bij mij (5.0.1, met JB) niet.
  #17  
Oud 24 November 2011, 14:47
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Bij mij werken beiden niet. (4S, 5.01, geen JB)
  #18  
Oud 24 November 2011, 15:32
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Lukt niet bij mijn 4S, staat je codeslot trouwens wel op "direct" ipv bijvoorbeeld na een half uur? Wel even checken of ie inderdaad op slot staat he!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pisbv Bekijk bericht
het is wel mogelijk als je twee keer op de home button drukt dan kun je snel naar het fototoestel deze openen. dan deze weer afsluiten via de home button. en je bent in de telefoon.
  #19  
Oud 24 November 2011, 18:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Lukt niet bij mijn 4S, staat je codeslot trouwens wel op "direct" ipv bijvoorbeeld na een half uur? Wel even checken of ie inderdaad op slot staat he!
hij staat bij mijn op 1 min. en ik wacht netjes dat ik weer de code in moet voeren voordat ik het probeer
  #20  
Oud 25 November 2011, 21:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Lukt niet bij mijn 4S, staat je codeslot trouwens wel op "direct" ipv bijvoorbeeld na een half uur? Wel even checken of ie inderdaad op slot staat he!
.
vindt dit toch een fout van apple omdat als ik hem niet met de code open. als ik mijn code in voer weet ik dat de code na 5 min in gaat maar van uit een snelle foto start vindt ik geen code in voeren dus dan moet hij automatische op direkt afsluiten springen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
codeslot aanpassen simlockvrij Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2011 23:54
Codeslot uitzetten Taatje iPhone algemeen 14 23 August 2010 19:40
alphanummeriek codeslot tkn iPhone algemeen 2 12 July 2010 22:48
Wekker + Codeslot sunaivod iPhone algemeen 2 15 July 2009 18:53
Bug in codeslot? neht iPhone algemeen 4 21 April 2009 16:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.