Reservekopie terugzetten op iPhone 4

Reservekopie terugzetten op iPhone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit met volgend probleem: Ik bezit een iPhone 4. De iPhone had een defect aan de oorspeaker en werd dus binnengebracht voor garantie . ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2011, 14:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard Reservekopie terugzetten op iPhone 4

Ik zit met volgend probleem:

Ik bezit een iPhone 4. De iPhone had een defect aan de oorspeaker en werd dus binnengebracht voor garantie. Ik heb uiteraard eerst een reservekopie gemaakt zodat ik mijn gegevens niet kwijt was.

Uiteindelijk heb ik een splinternieuwe iPhone gekregen. Ik hang die dus aan iTunes (op Windows XP Prof.). Je kan dan kiezen om die iPhone te installeren als een "nieuwe" of "reservekopie van vorige iPhone terugzetten."

Ik kies dus voor de 2de optie. Ik krijg vervolgens deze foutmelding: "De reservekopie kan niet op deze telefoon worden teruggezet omdat de software op de iPhone te oud is. Om deze reservekopie op deze iPhone terug te zetten, moet u eerst de iPhone instellen als nieuw en de meest recente versie van de software installeren."

Vervolgens laat ik de iPhone dus instellen als een nieuwe. Via rechtermuisknop op het apparaat kan je normaal gezien de reservekopie terugzetten, maar ik kan die keuze niet maken. Enkel een nieuwe reservekopie maken of synchroniseren.

Ik had nu gehoord dat ik nu eerst moet synchroniseren (en dan wordt er uiteraard ook reservekopie gemaakt) en dat ik dan pas mijn oude reservekopie kan terugzetten.

Klopt dit? Ik heb bang als ik synchroniseer dat ik alles kwijt ben van mijn vorige iPhone.
Indien niet, weet iemand een oplossing voor dit probleem?

Heel erg bedankt!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2011, 14:07
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Volgens mij blijft de oude reservekopie gewoon bestaan.
Maar je kunt beter eerst de nieuwe iPhone updaten naar de laatste firmware. Dan kun je de reservekopie gewoon terug zetten.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 23 December 2011, 14:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard

Dus wat moet ik nu doen als ik die iPhone aan iTunes koppel? Gewoon laten synchroniseren en reservekopie laten maken? Want dat ik heb voorlopig altijd geannuleerd.
En dan updaten naar nieuwste firmware en dan kan ik reservekopie terugzetten?
  #4  
Oud 23 December 2011, 14:20
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Dat is een mogelijkheid... Alleen kan het zijn dat iTunes voor de update alsnog een backup forceert.
Je kunt de iPhone ook eerst in DFU mode zetten en dan aansluiten. En dan herstellen naar de laatste firmware.
  #5  
Oud 23 December 2011, 14:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard

Wat doe ik het beste om die reservekopie terug te krijgen? Ik ken er echt weinig van, sorry.

Alvast enorm bedankt!
  #6  
Oud 23 December 2011, 15:07
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik zou hem in DFU mode zetten en dan herstellen.
  #7  
Oud 23 December 2011, 15:26
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard

Dus als ik de iPhone aan iTunes koppel de stappen volgen die hier beschreven staan: DFU - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

Moet ik dan eerst de synchronisatie annuleren? Want vanaf dat de iPhone verbonden is met iTunes begint die onmiddellijk te synchroniseren.
  #8  
Oud 23 December 2011, 15:38
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Wanneer je een iPhone in DFU mode zet voordat je hem aansluit, zal iTunes melden dat er een iPhone in herstelmodus is gevonden wanneer je hem aansluit.
Er zal dan niet gesynchroniseerd worden. De iPhone moet eerst herstelt worden.
  #9  
Oud 23 December 2011, 16:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard

wouter1981, u bent een held!

Enorm bedankt!!
  #10  
Oud 23 December 2011, 16:13
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Is het al gelukt?
  #11  
Oud 23 December 2011, 16:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Berichten: 16
Standaard

Het is inderdaad gelukt!
  #12  
Oud 19 July 2012, 18:54
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2012
Berichten: 1
Standaard

Hallo ik heb net een iPhone van verzekering gehad. Ik wou de reserve kopie terugzetten maar ik moest hem eerst instellen als nieuwe iphone nu heb ik dat gedaan en kan ik me oude backup niet meer vinden. ik word echt gek 400nummers kwijt.
  #13  
Oud 19 July 2012, 23:22
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Heb je een reservekopie gemaakt met iTunes?
  #14  
Oud 20 July 2012, 00:59
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schijttiphone Bekijk bericht
Hallo ik heb net een iPhone van verzekering gehad. Ik wou de reserve kopie terugzetten maar ik moest hem eerst instellen als nieuwe iphone nu heb ik dat gedaan en kan ik me oude backup niet meer vinden. ik word echt gek 400nummers kwijt.
Met zo'n nick ga je weinig support vinden...

Mijn gedacht...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone Scallie iTunes 10 26 February 2012 07:58
Foutmelding bij Reservekopie Iphone terugzetten lionking iPhone algemeen 0 30 November 2010 05:58
iPhone: Reservekopie 3GS terugzetten op nieuwe iphone 4 met 4.0.1 dbibouh Jailbreak 3 25 August 2010 10:11
iPhone: Reservekopie terugzetten van Jailbroken iphone Shorty007 Jailbreak 24 15 August 2009 20:00
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:39.