iPhone 4 hoe instellen?

iPhone 4 hoe instellen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok dat is idd wel vreemd, miss moet je eff via Wi-Fi, je dns veranderen ? Dus zou dit nu wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 September 2012, 22:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok Bekijk bericht
dat is idd wel vreemd, miss moet je eff via Wi-Fi, je dns veranderen ?
Dus zou dit nu wel of niet kunnen helpen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 29 September 2012, 22:20
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

zet je dns is op 8.8.8.8 of 8.8.4.4
  #23  
Oud 29 September 2012, 22:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

De miijne staat op automatisch een DNS-server laten toewijzen.

En moet ik het dan veranderen bij voorkeur DNS-server?
Of moet ik het veranderen bij alternatief DNS-server?
  #24  
Oud 29 September 2012, 22:35
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

instellinge-> Wi-Fi-> dat blauwe pijltje,-> onder dhcp, DNS aantikke en daar 8.8.8.8 of 8.8.4.4, http proxy op uit

btw als ik 8.8.8.8 doe, gaat die zalig veel sneller, iig op internet zelf, downloaden moet ik nog eff testen maar ben nog met iets bezig
  #25  
Oud 29 September 2012, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Huh bedoel je op mijn Iphone? Als ik daar Instellingen-Wi-Fi doe kan ik alleen: Wi-Fi aan/uit doen, wi-fi netwerk kiezen en automatisch Wi-Fi aan doen of uit doen...
  #26  
Oud 29 September 2012, 22:38
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

Wi-Fi aan, verbind met je netwerk, dan als je verbonden bent, achter je Wi-Fi rechts dat plaatje (blauwe pijltje) aan tikken
  #27  
Oud 29 September 2012, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Oke heb het gedaan, ik laat je weten komende 10 minuten of het goed gaat.

Denk trouwens dat het meer aan mijn telefoon ligt, want bij iemand anders thuis zat ik ook op Wi-Fi en daar deed die ook raar. Af en toe ging die uit en ging die weer vanzelf aan op de Wi-Fi-netwerk...
  #28  
Oud 29 September 2012, 22:52
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

het kan daardoor komen, ik hoor het graaag, ben gewoon online
  #29  
Oud 29 September 2012, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Het helpt niet man, hij gaat weer op 3g. En soms gaat die weer terug naar wi-fi.
  #30  
Oud 29 September 2012, 22:54
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

zet mobiel netwerk is uit, en probeer het is volledig op Wi-Fi of die uberhaupt sneller werkt
  #31  
Oud 29 September 2012, 23:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Al x geprobeerd lukte helaas ook niet dan zit ik soms zonder internet. Wi-fi vind die dan niet en staat er geen mobiel netwerk...

Het gaat er btw om dat mijn telefoon gewoon niet zo goed verbinding maakt met wi-fi, dat die wat slomer gaat vind ik eigenlijk niet eens zo erg. Als die maar constant verbinding maakt met wi-fi ipv uit te vallen.
  #32  
Oud 29 September 2012, 23:06
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

jaa okee, maar zoals ik het begrijp denk ik persoonlijk eerder aan een hardware probleem dan een software probleem.

* op dit moment heb ik toevallig een iphone voor me liggen waarvan ik de Wi-Fi antenne aan het vervangen ben
  #33  
Oud 29 September 2012, 23:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok Bekijk bericht
jaa okee, maar zoals ik het begrijp denk ik persoonlijk eerder aan een hardware probleem dan een software probleem.

* op dit moment heb ik toevallig een iphone voor me liggen waarvan ik de Wi-Fi antenne aan het vervangen ben
pff balen, heb het toestel gisteren gewoon nieuw gekregen van Mediamarkt en mijn garantie is al verlopen. Hoe duur word dat om het te laten maken? Hoeveel vraag jij er bijvoorbeeld voor.
  #34  
Oud 29 September 2012, 23:12
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

het kost geen drol, woon je in de buurt kan ik je het je voor inkoopsprijs van de Wi-Fi antenne laten doen (ik woon in zwolle)
evt kan je het zelf ook heel simpel, kan het je uitleggen
  #35  
Oud 29 September 2012, 23:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Zwolle is ver van me, maar wel raar dat het een hardware probleem is, heb het gewoon echt nieuw gekregen gisteren van mediamarkt.

Waar koop je die Wi-Fi antenne?
  #36  
Oud 29 September 2012, 23:15
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

zie foto, iphone onder constructie ^^ Wi-Fi antenne zit onder de 3,5mm kabel, batterij eruit halen, een schroefje en een connector kan je hem eruit halen... antenne kan je bij de simpelste telefoonwinkel halen


*edit, dat gelerige knopje rechtsonder op de foto is de Wi-Fi antenne
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_1667.jpg‎ (52,0 KB, 4x gelezen)
  #37  
Oud 29 September 2012, 23:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

ah oke thnx ik kijk wel dan, als ik echt geen ander keus heb ga ik een nieuwe antenne inzetten. Eerst ga ik het softwarematig proberen op te lossen, kijken of die het normaal doet als ik hem configureer als nieuwe Iphone.
  #38  
Oud 29 September 2012, 23:19
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

indien nodig kunnen we een webcam chat starten, zorg ervoor dat je tegen de telefoonzaak zegt dat als je hem niet gebruikt je je geld terug krijgt, help ik je er wel doorheen
  #39  
Oud 29 September 2012, 23:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

is goed man, ik hou je op de hoogte maar wat bedoel je met als ik hem niet gebruik?
  #40  
Oud 29 September 2012, 23:23
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

mocht het om een of andere reden zijn dat het niet een hardware probleem is, je hem terug kan brengen en er geen geld aan verspilt.
jammer dat je niet in de buurt van zwolle woont, aangezien ik een contract heb lopen tussen een telefoonzaak hier voor reparaties.

p.s. waar woon je zo ongeveer dan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe moet ik WIKANGO instellen Cayenneke iPhone Apps 12 29 April 2013 10:36
Hoe kan ik mijn Iphone 3g instellen voor continu internet markyvonne iPhone algemeen 2 9 January 2011 16:48
Hoe 802.1x WEP OBA instellen? iKremers Wi-Fi 1 5 August 2009 16:31
Hoe instellen achtergrond Haagze sf2 Ringtones en Wallpapers 5 26 May 2008 21:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.