Iphone 5 activeren lukt niet

Iphone 5 activeren lukt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb gisteren op marktplaats een iPhone 5 32gb zwart gekocht. Ik heb zelf een t-mobile abonnement nog lopen voor 2 maanden. Bij t-mobile ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 June 2013, 17:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard Iphone 5 activeren lukt niet

Beste,

Ik heb gisteren op marktplaats een iPhone 5 32gb zwart gekocht. Ik heb zelf een t-mobileicon abonnement nog lopen voor 2 maanden. Bij t-mobile heb ik ook een nano-sim aangevraagd en geactiveerd. Echter als ik de iPhone wil activeren krijg ik eerst de melding dat er een foutieve sim in zit en dat ik er 1 zonder pin nodig heb, daarna kan hij hem ook niet activeren via mijn Wi-Fi en via itunes krijg ik de melding: We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time. Mijn andere sim is nu gedeactiveerd dus kan nu ook niet bellen aangezien ik de nano sim niet in mijn htc kan doen. Verder heb ik ook niet 1,2,3 iemand in mijn omgeving met een iPhone 5. Ik heb al rondgekeken op dit forum en andere websites, maar telkens is het niet echt mijn situatie en heb nu niet echt meer een idee wat te doen. Hulp is welkom!

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 June 2013, 17:54
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 858
Standaard

kan je niet naar een telefoon winkel en vragen of je je pincode van je simkaart kan uitschakelen?
  #3  
Oud 29 June 2013, 18:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Ik kreeg het gevoel (van alle discussies op het forum en etc) dat het niet zozeer aan de pincode lag, want dan zou je hem volgens mij ook met itunes moeten kunnen activeren en dat lukte mij ook al niet... het is btw mijn eerste iPhone dus mijn apple kennis is nihil
  #4  
Oud 29 June 2013, 18:16
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 858
Standaard

geef mij je imeinummer dan check ik of er een simlock op zit.
mail het naar mijn adres via het forum.
je vind je imeinummer onder het iOS6 of iPhone scherm als je op het rondje met de i drukt.
  #5  
Oud 29 June 2013, 18:26
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viktorvalk Bekijk bericht
Verder heb ik ook niet 1,2,3 iemand in mijn omgeving met een iPhone 5. Hulp is welkom!

Alvast bedankt.
En wat is je woonplaats?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #6  
Oud 29 June 2013, 18:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Rotterdam..
  #7  
Oud 29 June 2013, 18:29
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viktorvalk Bekijk bericht
Rotterdam..
Helaas te ver uit de buurt
  #8  
Oud 29 June 2013, 18:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Haha helaas, toch bedankt. Senna heb je de IMEI ontvangen? Ik heb inmiddels ook een bericht ontvangen van de verkoper op marktplaats die aangeeft dat hij niet gelocked is. Denk dan dat de oplossing is om iemand te vinden met een iPhone 5 en dan of de simkaart op zijn telefoon pin vrij maken of met zijn sim mijn iphone activeren toch? Of zeg ik nou iets geks.
  #9  
Oud 29 June 2013, 18:40
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Krijg je bij de activatie geen invulveld te zien waarmee je een pincode kan invullen?
Ik meen me te herinneren dat ik bij de aanschaf van een nieuwe iPhone de pincode er niet had afgehaald, maar door op ok te blijven drukken kon ik mijn huidige pincode wel invullen.

Weet je de nieuwe pincode wel? meestal 0000
  #10  
Oud 29 June 2013, 18:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Bij het aanzetten, en het selecteren van de taal krijg ik gelijk de melding foutieve simkaart (plaats geldige sim zonder pin oid). Dan krijg ik land/regio. Dan moet ik een Wi-Fi kiezen. En vervolgens gaat ie proberen te activeren maar dat lukt dus steeds niet.
  #11  
Oud 29 June 2013, 18:45
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 858
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viktorvalk Bekijk bericht
Haha helaas, toch bedankt. Senna heb je de IMEI ontvangen? Ik heb inmiddels ook een bericht ontvangen van de verkoper op marktplaats die aangeeft dat hij niet gelocked is. Denk dan dat de oplossing is om iemand te vinden met een iPhone 5 en dan of de simkaart op zijn telefoon pin vrij maken of met zijn sim mijn iphone activeren toch? Of zeg ik nou iets geks.
je hebt mail terug, hij is gewoon simlockvrij.
dus is het alleen je simpincode.
  #12  
Oud 29 June 2013, 18:49
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viktorvalk Bekijk bericht
Bij het aanzetten, en het selecteren van de taal krijg ik gelijk de melding foutieve simkaart (plaats geldige sim zonder pin oid). Dan krijg ik land/regio. Dan moet ik een Wi-Fi kiezen. En vervolgens gaat ie proberen te activeren maar dat lukt dus steeds niet.
Heb je hem al aan de pc met iTunes aangesloten?
  #13  
Oud 29 June 2013, 18:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Ja dan gaat ie eerst een tijdje laden om vervolgens te zeggen: We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time
  #14  
Oud 29 June 2013, 19:04
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Probeer de iPhone te herstellen in DFU-modus. Start het activeren daarna opnieuw en zorg dat er geen pincode meer op de sim-kaart zit. Je kunt deze bij een telefoonwinkel of bij t-mobileicon zelf denk ik wel laten verwijderen.
  #15  
Oud 29 June 2013, 19:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Heb een DFU reset gedaan, krijg hetzelfde dus zal wel aan de pin liggen. Ook al vind ik het wel apart dat het bij anderen wel lukt, en die krijgen ook een ontgrendelscherm in de activering, die krijg ik dus helemaal niet of iets dergelijks waar ik een pin kan invullen.
  #16  
Oud 29 June 2013, 20:39
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2012
Locatie: Dordrecht
Berichten: 303
Standaard

Je hebt een tweedehands iPhone gekocht begrijp ik? Als je hem op de pc aansluit op iTunes, heb je dan niet de mogelijkheid om te herstellen als nieuwe iPhone? Of doe je dat ook?
__________________
Het is niet de vraag of iets een keer gebeurt maar wanneer...
  #17  
Oud 29 June 2013, 20:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Je hebt herstelt, dus ik zou eerst proberen om van die PIN-code af te komen. Ook al lukt het bij anderen wel, dat hoeft niet altijd alles te zeggen.

Pas als het zonder pin-code ook niet lukt, moet je je zorgen gaan maken
  #18  
Oud 2 July 2013, 00:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2013
Berichten: 8
Standaard

Mijn sim in een andere iPhone doen werkte ook niet, dus toen kreeg ik het vermoeden dat het probleem aan mijn sim lag en niet de iphone . Naar t-mobile gegaan, bleek dat ze me een simkaart hadden opgestuurd die wel geactiveerd was maar helemaal niet werkte. Vandaar dat ik ook geen ontgrendel scherm kreeg. Hij werkt nu in ieder geval als een trein.
Heel erg bedankt allen voor de hulp.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Activeren Lukt niet !! Lebaneze iPhone algemeen 0 6 October 2012 02:55
Apple Iphone 4s Black 16 GB Activeren lukt niet manyaxbeatz Overige providers Nederland 7 19 June 2012 16:36
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12 August 2010 13:03
Activeren lukt niet via O2 simkaart (Engelse iPhone) Coen1983 Archief 3 18 December 2009 13:49
Windows: Iphone activeren lukt niet. Mysteriousgirl_ iTunes 22 21 October 2009 11:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:03.