Apenbaar netwerk toch wachtwoord ?

Apenbaar netwerk toch wachtwoord ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kon met mijn laptop en iphone zonder wachtwoord op een gratis openbaar wi-fi netwerk. Sinds gisteren wordt er een wachtwoord gevraagd met de iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2013, 11:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard Apenbaar netwerk toch wachtwoord ?

Ik kon met mijn laptop en iphone zonder wachtwoord op een gratis openbaar wi-fi netwerk.

Sinds gisteren wordt er een wachtwoord gevraagd met de iphone
(Ik heb de keuze niet om 'vergeet dit netwerk ' te kiezen.)

Ik heb ook 'Stel opnieuw is > Herstel netwerkinstellingen 'gedaan.


Rara hoe los ik dat op?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2013, 19:16
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.756
Standaard

Mss ze er nu een beveiliging hebben opgestoken?
  #3  
Oud 2 August 2013, 19:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Mss ze er nu een beveiliging hebben opgestoken?
Dat dacht ik ook maar ik heb het netwerk op de laptop ook al eens verwijderd en deze zoekt dit opnieuw en verbind zonder wachtwoord

Ander toestel (android) kan ook zonder wachtwoord op het netwerk

Op de iphone staat er duidelijk een slotje bij
  #4  
Oud 2 August 2013, 20:15
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Telecriminatie? Je kunt het beste contact opnemen met de leverancier.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #5  
Oud 2 August 2013, 23:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Telecriminatie? Je kunt het beste contact opnemen met de leverancier.
Nog nooit van telecriminate gehoord.
Nu deed ik een volgende test met een medion toestel (andoid) en ook wordt er om een wachtwoord gevraagd

En de Samsung S3 kan zonder wachtwoord op het netwerk.

Op welke manier kan er dan gefilterd worden?
  #6  
Oud 2 August 2013, 23:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

Als je ff logisch nadenkt kan het zijn dat je mac adres, op de zwarte lijst is in de router zelf, daarom vraagt het nu om een wachtwoord..
  #7  
Oud 3 August 2013, 07:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Op welke manier kan er dan gefilterd worden?
Bijvoorbeeld: IEEE 802.11b/g (lage bandbreedte) = geen wachtwoord. IEEE 802.11a/n (hoge bandbreedte) = wel een wachtwoord.

Dat kan je uitzoeken met een goede Wi-Fi scanner.
  #8  
Oud 3 August 2013, 08:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

zwarte lijst in de router lijkt mij in dit geval niet van toepassing te zijn omdat
Er ziijn 2 Wi-Fi netwerken xxx-Free en xxx-members
Voor het medion toestel was het de eerste keer dat dit toestel op het netwerk ging (vraagt wachtwoord)
Voor de samsung en mijn iphone was het de 3 x dat deze op het netwerk ging
iphone vraagt wachtwoord, samsung vraagt geen wachtwoord

Alle toestellen gebuiken xxx-Free

Heb je een goede Wi-Fi scanner voor de iphone ?
  #9  
Oud 3 August 2013, 08:14
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Heb je een goede Wi-Fi scanner voor de iphone ?
Een goede Wi-Fi scanner is er alleen voor een iPhone met jailbreak. Ik gebruik Wi-Fi Analyzer uit Cydia.
  #10  
Oud 3 August 2013, 13:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

Wat jij ook kan doen als je het niet omslachtig vind, is Connectify op je laptop installeren en een hotspot van je laptop maken..
  #11  
Oud 3 August 2013, 13:16
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door valencio Bekijk bericht
Wat jij ook kan doen als je het niet omslachtig vind, is Connectify op je laptop installeren en een hotspot van je laptop maken..
Ik kan wel hotspot maken van mijn iPhone maar dan gebruik ik de 3G verbinding van mijn mobile provider
Hoe ik internet vanuit mijn laptop naar mijn iPhone moet brengen weet ik nog niet.

Wellicht een soort hotspot installeren op de Windows Vista laptop ?
  #12  
Oud 3 August 2013, 16:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2012
Berichten: 287
Standaard

Ik kan je wel evt helpen hoor..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 augustus 2013 om 16:44 ----------

maar het nadeel is dat de hotspot alleen blijft draaien als je pc/laptop aan is..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 augustus 2013 om 16:45 ----------

pb me even voor uitleg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
moet elke dag wachtwoord opnieuw ingeven bij mijn netwerk mikeh Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 19 November 2011 15:35
Gelockte iphone 4 toch op 3G netwerk Koem01 iPhone algemeen 2 21 October 2011 20:44
Juist wachtwoord en toch geen email ontvangen Nafets iPhone algemeen 3 16 April 2010 08:41
netwerk niet beschikbaar maar toch bellen? Gregsken Archief 4 21 October 2009 18:19
Nieuw wachtwoord, mail haalt toch email op Jatoch iPhone algemeen 0 11 September 2009 11:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:59.