iOS 7 Toegangscode geblokkeerd

iOS 7 Toegangscode geblokkeerd discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) iOS7 prima geinstalleerd, telefoon weggelegd en na 10 minuten weer opgepakt. iPhone5 vraagt om toegangscode (die heb ik nooit ingesteld) en nu is iPhone5 geblokkeerd. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 September 2013, 23:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2011
Berichten: 5
Angry iOS 7 Toegangscode geblokkeerd

iOS7 prima geinstalleerd, telefoon weggelegd en na 10 minuten weer opgepakt. iPhone5 vraagt om toegangscode (die heb ik nooit ingesteld) en nu is iPhone5 geblokkeerd. Via Itunes is niets mogelijk omdat ik dan eerst "find my iPhone" moet uitzetten op de Iphone... en daar kan ik dus niet in
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2013, 23:41
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 711
Send a message via twitter to "R"
Standaard

wellicht verward met simcode?
__________________
Voor de regels voor het verkopen van iOS devices zie hier. Overtredingen worden direct na melding aangepakt. Als je eenmaal de update naar iOS7 gedaan hebt, werk dan trouwens even je profiel bij
  #3  
Oud 18 September 2013, 23:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2011
Berichten: 5
Standaard

Nee, helaas niet. Die uiteraard wel meerdere malen ingevoerd, want dat is de enige pincode die op mijn iPhone zit/zat.
  #4  
Oud 18 September 2013, 23:53
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Je zou proberen om in DFU mode te herstellen. Ik geloof wel dat je je wachtwoord van je Apple ID moet invoeren.
__________________
  #5  
Oud 19 September 2013, 02:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2013
Berichten: 1
Standaard

hetzelfde probleem hier. ook al geprobeerd in fabriekssetting terug te zetten dit werkte ook niet. Weet iemand een oplossing? kan nu mijn tel niet gebruiken.
  #6  
Oud 19 September 2013, 02:28
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2013
Berichten: 4
Standaard

Find My iPhone kan je via iCloud uitschakelen:
iCloud: Uw apparaat van 'Zoek mijn iPhone' verwijderen

Vervolgens kun je dan een Restore doen in iTunes.
  #7  
Oud 19 September 2013, 03:43
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2013
Berichten: 2
Standaard

Ik het juist hetzelfde probleem. Heb zoals hierboven uitgelegd mijn iPhone al verwijderd uit "Zoek mijn iphone" maar kan dan nog steeds niet verder.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2013 om 04:09 ----------

Gelukt om te herstellen in DFU-mode en gelukkig nog een reservekopie kunnen terugzetten.
  #8  
Oud 19 September 2013, 08:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2011
Berichten: 5
Smile

Citaat:
Gelukt om te herstellen in DFU-mode en gelukkig nog een reservekopie kunnen terugzetten.
Hier idem, gelukkig maar!
  #9  
Oud 19 September 2013, 08:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Hier gaf hij aan dat je een code moest kiezen het hoefde niet maar kon wel.
En die code is dan je toegangs code.
  #10  
Oud 19 September 2013, 10:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Na het installeren van de update moest je je iPhone toch terug instellen? Op een gegeven moment passeert de vraagt toch om een code in te geven. Normaal weet je dan toch wat je ingeeft?

Beetje beter opletten.
  #11  
Oud 19 September 2013, 13:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Beetje beter opletten.
Beetje beter lezen! Pincode van simkaart was de enige code ooit ingevoerd op mijn iPhone, ik heb nooit een toegangscode ingesteld.
  #12  
Oud 19 September 2013, 13:39
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 711
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Waar op wordt gewezen is het feit dat het iPhone toegangscode-scherm identiek is aan het simpincode scherm, een foutje is snel gemaakt. Ik stelde die vraag al eerder.

Uit dit artikel: http://www.iphoneclub.nl/287241/ios-...lingen-op-rij/

Bij de installatie van iOS 7 word je om het activeren van een passcode lock (codeslot) gevraagd bij het inschakelen van je iPhone vanaf standby. Dat wordt gevraagd net nadat je ‘Zoek mijn iPhone’ hebt geactiveerd en het kan de indruk wekken dat je alleen daarvoor een codeslot inschakelt. Maar die geldt voor het hele systeem. Als je niet elke keer een cijfercombinatie wil intoetsen voor het gebruiken van je toestel, kan je hem uitstellen in de instellingen zodat je hem niet elke keer hoeft in te toetsen.
  #13  
Oud 19 September 2013, 13:53
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 711
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Modbreak:
en nu graag allen weer over tot de orde van de dag

  #14  
Oud 19 September 2013, 14:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2013
Berichten: 2
Standaard

Er werd bij de activatie omtrent "Zoek mijn iPhone" inderdaad gevraagd om een password in te geven. Deze mocht echter veel langer zijn qua karakters dan het toegangscode die werd gevraagd bij de lockscreen.
  #15  
Oud 19 September 2013, 21:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KaziGG Bekijk bericht
Er werd bij de activatie omtrent "Zoek mijn iPhone" inderdaad gevraagd om een password in te geven. Deze mocht echter veel langer zijn qua karakters dan het toegangscode die werd gevraagd bij de lockscreen.
Bij mij niet ik moest een code van 4 tekens opgeven.
  #16  
Oud 19 September 2013, 22:16
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roos79 Bekijk bericht
Bij mij niet ik moest een code van 4 tekens opgeven.
Bi mij ook maar 4 tekens.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #17  
Oud 20 September 2013, 01:22
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2013
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fpsnel Bekijk bericht
Ios7 prima geinstalleerd, telefoon weggelegd en na 10 minuten weer opgepakt. iPhone5 vraagt om toegangscode (die heb ik nooit ingesteld) en nu is iPhone5 geblokkeerd. Via Itunes is niets mogelijk omdat ik dan eerst "find my iPhone" moet uitzetten op de Iphone... en daar kan ik dus niet in
ik heb precies hetzelfde probleem met mijn iPad

hoe kom ik er weer in ????
  #18  
Oud 20 September 2013, 07:58
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 328
Standaard

Ik heb net ook mijn iPhone weer moeten herstellen..Kwam er ook niet meer in ivm toegangscode? Ik zette een reservekopie terug, met nog de oude iOs, haha..Moest ik weer opnieuw iOS 7 downloaden in installeren..Pffffff....

Heb net gekozen voor GEEN code..Laat maar lekker zo...
__________________
You don't know what you've got untill it's gone....
  #19  
Oud 20 September 2013, 08:35
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2013
Berichten: 3
Standaard

Hier exact hetzelfde probleem. Ook even niet goed opgelet tijdens de installatie van iOS7 en een code ingevoerd. Vervolgens lekker wezen speler en alles bekijken. Na wegleggen niet meer de code weten dit komt denk ik mede omdat ik nooit een code op de Phoenix heb gehad.

Ik heb hem ook aan iTunes gehangen en dan inderdaad krijg ik ook de mededeling dat ik eerst zoek mijn iPhone uit moet schakelen. Hier kan ik dus niet bij.

Wat moet ik nu doen want resetten via iTunes werkt niet.

Ik lees dat mensen het is gelukt in de DFU modus. Hoe werkt dit ik heb er namelijk niet veel verstand van.
  #20  
Oud 20 September 2013, 11:09
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2013
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jippie2013 Bekijk bericht

Ik lees dat mensen het is gelukt in de DFU modus. Hoe werkt dit ik heb er namelijk niet veel verstand van.
Ik heb inmiddels gevonden hoe DFU mode werkt voor de mensen die het niet weten:
1 Aansluiten aan pc en itunes opstarten
2 telefoon uitschakelen
3 opstarten met home en powerbutton tegelijk
4 na 10 sec power loslaten en home vasthouden
5 in itunes komt automatisch een melding

vergeet niet eerst even een reservekopie te maken. Via deze methode wordt die helemaal kaal.
Reageren

Labels
ios7, iphone5


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IOS 7 toegangscode railroader66 iPhone algemeen 5 19 September 2013 14:16
Contacten (Onbekend & Geblokkeerd) blokkeren in iOS 7 mogelijk? jeankedm iPhone algemeen 2 18 September 2013 12:19
iPhone geblokkeerd - toegangscode resetten guided tours iPhone algemeen 8 5 November 2010 12:37
iPhone 1e gen.: Toegangscode Duco10 Unlock 1 9 August 2009 10:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.