activeren iphone lukt niet

activeren iphone lukt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb een vraag, na het installeren van ios7 krijg is deze melding: Tot onze spijt kunnen we op dit moment niet verdergaan met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 November 2013, 19:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard activeren iphone lukt niet

Hallo

Ik heb een vraag, na het installeren van ios7
krijg is deze melding:

Tot onze spijt kunnen we op dit moment niet verdergaan met uw activering.




Wat is hier aan de hand......
En het voornaamste natuurlijk hoe los ik dit op.

Ik probeer het nu al 3 dagen en op 2 computers, maar
hij wil niet voorbij dit punt, ik lees er niet veel van op het internet,
maar ik zal toch vast niet de eerste zijn die dit heeft.

De telefoon is simlock vrij, maar dat heeft er denk ik niets mee te maken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 November 2013, 20:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2013
Berichten: 77
Standaard

Heey ik weet het neit, maar ik weet wel dat hier al eens heeft over gesproken op dit forum, probeer effe de zoekfunctie te gebruiken
  #3  
Oud 3 November 2013, 21:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blubber13 Bekijk bericht
Heey ik weet het neit, maar ik weet wel dat hier al eens heeft over gesproken op dit forum, probeer effe de zoekfunctie te gebruiken
hier heb ik idd ook al naar gezocht.
echter een vergelijkbaar probleem heb ik niet gevonden hier.
(alleen bij een iphone 1)
  #4  
Oud 3 November 2013, 21:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2013
Berichten: 77
Standaard

Ik zal morgen nog eens zoeken ok?
  #5  
Oud 3 November 2013, 22:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

alvast bedankt

ik puzzel ook even verder, moet toch op te lossen zijn lijkt me.
  #6  
Oud 3 November 2013, 22:14
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Zat er een jailbreak op d iphone
  #7  
Oud 4 November 2013, 13:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Even nagevraagd, hij zei van niet.
(hopelijk is dat waar)

De telefoon is in iTunes hersteld via dfu (misschien nog handig om te weten..)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki2002 Bekijk bericht
Zat er een jailbreak op d iphone
  #8  
Oud 4 November 2013, 17:23
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

check list ?

1) simkaart niet goed? check je simkaart , probeer andere simkaart!
2) imei nr en serienummer komen niet overeen zoals vermeld bij Apple database
3) was een AT&T iphone die nooit officieel is geactiveerd en toch origineel unlocked ( Komt eens voor dat die niet activeren )
4) Replaced iphone, apple laat deze toestellen in sommige gevallen niet toe om officieel te activeren ( niet altijd, maar kan).
5) bij 3GS /3G zit er ipad baseband op? wordt ook geweigerd om officieel te activeren.

By the way , om welke iphone gaat het?
__________________
Revenge of the nerd..
  #9  
Oud 4 November 2013, 20:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

De antwoorden staan onder de vragen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iNemesis Bekijk bericht
check list ?

1) simkaart niet goed? check je simkaart , probeer andere simkaart!
>Ik haal morgen een andere simkaart (heb geen andere sim voor handen)

2) imei nr en serienummer komen niet overeen zoals vermeld bij Apple database
>uhh hoe zie ik dat, of is dat een domme vraag ?

3) was een AT&T iphone die nooit officieel is geactiveerd en toch origineel unlocked ( Komt eens voor dat die niet activeren )
>het is geen AT&T toestel

4) Replaced iphone, apple laat deze toestellen in sommige gevallen niet toe om officieel te activeren ( niet altijd, maar kan).
>Niet van toepassing

5) bij 3GS /3G zit er ipad baseband op? wordt ook geweigerd om officieel te activeren.
Het is een iPhone 4

By the way , om welke iphone gaat het?
>Het is een iPhone 4 vergeten te vermelden in mijn eerste vraag excuses
  #10  
Oud 5 November 2013, 10:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Hmmm inmiddels 3 andere verschillende simkaarten en nog een andere computer
Gebruikt, maar de melding blijft hetzelfde.
  #11  
Oud 5 November 2013, 23:13
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Ik heb het probleem gevonden aan de hand van het imei.
Luister en huiver. Het probleem is optie 2 ). Je imei heeft een Default IMEI gekregen (0049 ....). Af en toe kom ik die tegen in het wild , volgens mij moeten het ooit test toestellen zijn geweest ( misschien kan iemand daar licht op schijenen waarom je iphone dit imei heeft).
Het komt erop neer , dat imei nummer is gekoppeld aan meerdere serienummers!! Dus kan NEVER NOOIT ACTIVEREN! IMEI + SERIENUMMER moeten uniek zijn en kloppen op apple database anders activeert deze niet.

Ik kan je wel het imei nummer opzoeken (als die bestaat) die bij je specifieke iphone hoort? maar heb je niet veel aan..... Moet je even je serienummer opsturen!

Ik heb niet prive gemeld, dacht dit is van algemeen nut !
  #12  
Oud 6 November 2013, 08:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Hmmm als ik serie nummer check doe bij de website van Apple
Krijg ik wel te zien van geldige aankoop.
Dan zou dat dan niet helemaal kloppen met jouw verhaal toch?
(Niet eigenwijs bedoelt)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg image.jpg‎ (47,0 KB, 32x gelezen)
  #13  
Oud 6 November 2013, 08:43
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

ja het imei komt voor (dat zeg ik ook, anders had ik het imei ook niet gevonden). Niets mee aan de hand. het staat er inderdaad erin,
maar alleen dat imei nummer is toegekend aan meerdere serienummers !
Niet eigenwijs bedoeld...
Geef mij even het SERIENR . dan laat ik je zien wat er bedoeld wordt..
  #14  
Oud 25 November 2013, 14:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2011
Berichten: 4
Standaard activeren lukt niet

Ik heb een iphone 3gs Ik stop daar mijn simkaart van tele2 in en de iphone geeft aan dat het
geen geldige simkaart is voor het activeren van de iphone. . De iphone geeft dan ook aan: probeer
een andere simkaart van een geldige aanbieder of vraag uw aanbieder de iphone te ontgrendelen. Ik plaats een simkaart van Simyo (KPN - netwerk) en hup ik kan de iphone activeren. Geen probleem! Doe ik mijn tele2 kaartje er weer terug in , moet ik de activatie opnieuw doe maar dat gaat niet.
Inmiddels ben al dagen aan het klooien om mijn iphone 3gs te activeren.
Graag een oplossing voor dit probleem
  #15  
Oud 25 November 2013, 14:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdkolk989 Bekijk bericht
Doe ik mijn tele2 kaartje er weer terug in , moet ik de activatie opnieuw doe maar dat gaat niet.
Misschien zit er een EMEA SIM-lock op het toestel. In dat geval werkt de iPhone alleen met SIM-kaarten van gecertificeerde providers en dat is Tele2 niet.
  #16  
Oud 25 November 2013, 14:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2011
Berichten: 4
Standaard

Ik heb vroeger altijd een simkart van simyo (kpn) gehad.
Volgens kpn heeft het toestel geen netwerkblokkering (lock).
  #17  
Oud 25 November 2013, 14:39
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdkolk989 Bekijk bericht
Ik heb vroeger altijd een simkart van simyo (kpn) gehad.
De gecertificeerde providers in Nederland zijn T-Mobile, Vodafone en KPN.
  #18  
Oud 25 November 2013, 14:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2011
Berichten: 4
Standaard

Betekent dat ik geen tele2 sim in mijn iphone 3gs kan gebruiken terwijl deze wel op bv. een htc werkt?
en ondanks het feit dat het iphone toestel simlockvrij is?
  #19  
Oud 25 November 2013, 14:54
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Vraag eens in het "Unlock" forum of iemand de IMEI van die iPhone kan nazien op een eventuele EMEA SIM-lock.
  #20  
Oud 26 November 2013, 18:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Nou ik heb het opgegeven en de telefoon aan iemand anders gedaan
Hij zag er meer heil in, hopelijk lukt het hem wel.
Ik was er klaar mee.

Iedereen bedankt voor de hulp!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sawacha Bekijk bericht
Hallo

Ik heb een vraag, na het installeren van ios7
krijg is deze melding:

Tot onze spijt kunnen we op dit moment niet verdergaan met uw activering.




Wat is hier aan de hand......
En het voornaamste natuurlijk hoe los ik dit op.

Ik probeer het nu al 3 dagen en op 2 computers, maar
hij wil niet voorbij dit punt, ik lees er niet veel van op het internet,
maar ik zal toch vast niet de eerste zijn die dit heeft.

De telefoon is simlock vrij, maar dat heeft er denk ik niets mee te maken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 5 activeren lukt niet viktorvalk iPhone algemeen 17 2 July 2013 00:27
iPhone Activeren Lukt niet !! Lebaneze iPhone algemeen 0 6 October 2012 02:55
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12 August 2010 13:03
Activeren lukt niet via O2 simkaart (Engelse iPhone) Coen1983 Archief 3 18 December 2009 13:49
Windows: Iphone activeren lukt niet. Mysteriousgirl_ iTunes 22 21 October 2009 11:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:38.