Toon bij draaien nummer uitzettten mogelijk?

Toon bij draaien nummer uitzettten mogelijk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey vroeg me af het mogelijk was om de toon die je krijgt als je een nummer intoetst uit kan. Vind het echt een soort ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 October 2007, 18:40
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 53
Angry Toon bij draaien nummer uitzettten mogelijk?

Hey vroeg me af het mogelijk was om de toon die je krijgt als je een nummer intoetst uit kan. Vind het echt een soort van irritant!

Thnx in advance
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 October 2007, 18:52
» iPhone US 4GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 42
Standaard

Vanuit de telefoon zelf is dit alleen mogelijk door de silent ringer switch te gebruiken.
  #3  
Oud 30 October 2007, 19:24
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 53
Standaard

Thnx. Jammer kon het ok al niet vinden bij de sound settings.......
  #4  
Oud 30 October 2007, 19:25
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 2
Standaard

je kan toch het toetsenbord volume uitschakelen
  #5  
Oud 30 October 2007, 19:32
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.453
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Settings > Sounds > Keyboard Clicks > Off

Dat werkt helaas niet voor het Phone-dialpad
  #6  
Oud 30 October 2007, 20:06
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

vreemd.. bij mij staat het wel uit op die manier..
correctie.. toch niet dit werkte in 1.02 overigens wel..
  #7  
Oud 30 October 2007, 20:10
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.453
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Ook niet, want ik draai nog steeds 1.0.2
  #8  
Oud 30 October 2007, 20:16
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

VREEMD ik heb het gehad op mijn iphone ik weet alleen neit meer hoe:S
  #9  
Oud 30 October 2007, 20:26
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.453
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Ik weet het niet zeker en kan het nu niet controleren, maar volgens mij kun je met Customize (via Installer) een Soundpack installeren en het hiermee aanpassen/uitschakelen.
  #10  
Oud 30 October 2007, 23:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 18
Standaard

Ik zie de optie niet staan in Customize
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone geluid uit bij draaien copyfile iPhone algemeen 9 13 March 2011 21:29
Toon NIETS bij een inkomend SMS bericht JEPEDEWE iPhone algemeen 1 11 July 2010 16:25
Muziek: Muziek apps door laten draaien bij terugkeer hoofdscherm Digiben Muziek, foto & video 11 1 April 2010 14:54
Tijdelijk nummer, registreren mogelijk? Mikaa T-Mobile 1 29 September 2009 13:24
Muziek op/af iPhone per nummer/album niet mogelijk Thunderburt iTunes 6 11 August 2008 13:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:44.