geen internet met 3g

geen internet met 3g discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vreemd verschijnsel. Sinds een paar dagen kan ik niet meer via 3g internetten. Als ik 3g aanzet dan zie ik het 3g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 July 2008, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 19
Standaard geen internet met 3g

Ik heb een vreemd verschijnsel.

Sinds een paar dagen kan ik niet meer via 3g internetten. Als ik 3g aanzet dan zie ik het 3g icoontje vershcijnen maar safari zegt; "could not display page. no connection to the internet".

Mijn iPhone is een 3g (Duh) en jailbroken.

Heeft iemand hier een oplossing voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 August 2008, 14:12
Wally21's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 118
Stuur een bericht via MSN naar Wally21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastron Bekijk bericht
Ik heb een vreemd verschijnsel.

Sinds een paar dagen kan ik niet meer via 3g internetten. Als ik 3g aanzet dan zie ik het 3g icoontje vershcijnen maar safari zegt; "could not display page. no connection to the internet".

Mijn iPhone is een 3g (Duh) en jailbroken.

Heeft iemand hier een oplossing voor?

heb ik ook last van maar dat had ik ook al met mijn vorige telefoon sinds +/- 1 maand. toenj al gebeld met KS maar die vretelden dat er waarschijnlijk al aan gewerkt wordt omdat ze het al meer hadden gehoord maar nu 1 maand verder zometeen maar weer eens bellen want wordt er schijtziek van want zodra je 3g uitschakeld kun je zonder problemen gebruik maken van safari enzo.
  #3  
Oud 30 August 2008, 20:45
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Had ik vanavond ook last van. 3G was aan maar kon verder geen data binnen halen, terwijl ik de McFlurry aan het verslinden was

'Oplossing' bleek door naar BossPrefs te gaan en tot de ontdekking te komen dat EDGE uit stond en 3G aan. Ik heb vervolgens EDGE ook aangezet (3G aan gelaten) en toen werkte alles weer.

Vraagje van mijn kant; klopt dit gedrag? Moet ik altijd EDGE en 3G aan hebben staan als ik via 3G data binnen wil halen? Vindt dit vreemd.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 31 August 2008, 11:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

normaal niet dacht ik. Vreemd idd.
  #5  
Oud 31 August 2008, 20:50
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Vandaag weer getest op het strand. Had netjes 3G verbinding en in BossPrefs had ik EDGE uit staan. Wederom kon ik geen data binnen halen (geen mail of web pagina's).

Toen ook maar weer in BossPrefs EDGE erbij aangezet, met nog steeds 3G verbinding, en toen kon ik wel data binnen halen.

Is dit nu normaal of niet. Ik gebruik een Vodafoneicon abbo.
  #6  
Oud 1 September 2008, 20:26
Ilv Ilv is offline
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 66
Standaard

Scorpiosoft, hoe zet je Edge aan en uit? staat dat voor locatievoorzieningen of dataroaming? op een of andere bizarre wijze doet mijn gprs internet het niet, jij klinkt vrij handig kun je me hierbij misschien helpen?
  #7  
Oud 1 September 2008, 20:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik stel EDGE gewoon met het programma BossPrefs aan of uit.
  #8  
Oud 1 September 2008, 23:42
Ilv Ilv is offline
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 66
Standaard

Is er niet een oplossing voor mensen die niet zo handig zijn met computers? Ik snap niks van bossprefs. Al dat gedoe met die iPhone, en nu doet die gprs het weer niet, ik wordt er gek van.
  #9  
Oud 8 December 2008, 00:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Amstelveen
Berichten: 8
Standaard

Ik had hetzelfde probleem: geen verbinding met internet terwijl bovenaan "3G" staat om aan te geven dat er wel verbinding is. Omdat ik vermoedde dat Bossprefs ermee te maken had die er af gegooid: geen effect. Hele jailbrake eraf: nog steeds geen verbinding.
Toen pas op het forum gekeken en vond bovenstaande discussie. Daarna eerst weer jailbrake erop zodat ik BossPrefs er weer op kon zetten. Hiermee Edge weer aangezet, en verdomd nu deed de 3G (en ook de Edge) verbinding het weer.
Wel heel vreemd dat als je de hele jailbrake verwijderd, er dus kennelijk toch nog een "knop" van Edge uit blijft staan!
  #10  
Oud 27 December 2008, 16:41
john1979's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 490
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Ook ik had de afgelopen week problemen met 3G. De hele week geen 3G gehad maar het 3G teken was wel te zien. Ook de verbinding was volle bak. Na EDGE aan te hebben gezet (stond dus uit) werkte de 3G verbinding weer netjes, EDGE weer uit en de 3G verbinding verkte weet niet.

Ik weet niet of ik EDGE onbewust uit gezet heb en of deze standaard aan staat en misschien ook aan hoort om een 'werkende' 3G verbinding te hebben. Ik laat hem voor nu maar aan staan aangezien ik anders geen 3G heb.

Iemand die kan zeggen of EDGE altijd aan moet staan voor een werkende 3G verbinding?
  #11  
Oud 14 January 2009, 20:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 6
Standaard

Heb hetzelfde probleem gehad Edge stond uit geen internet. Beide aan wel internet.
  #12  
Oud 3 February 2009, 15:46
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Hier ook nog een mooi probleem!

3G boven in de statusbalk zichtbaar. Zowel Edge en 3G staan aan via de toggles (SBSettings, maar ook even nog gecontroleerd in Bosspreffs).
Toch: geen internet. Geen netwerkverbinding in safari, maar ook niet in mail, weer, of Cydia. Helemaal nergens!
De enige manier om het internet te kunnen gebruiken is rebooten. Na de reboot werkt het, maar zodra ik de telefoon weer wil gebruiken nadat ze inactief is geweest (laten liggen voor 5 minuutjes is genoeg), wil het internet niet meer werken.
Dan moet ik dus weer helemaal de telefoon rebooten om het te kunnen gebruiken.

3G iPhone, jailbreak, FW 2.2, Yellowsn0w 0.9.7.
Op 0.9.6 had ik hetzelfde probleem. Het heeft goed gewerkt voor een tijdje, maar na een weekje ging het dus vervelend doen. Dacht dat updaten naar de nieuwe versie van YS de oplossing was, maar helaasch.

Iemand een oplossing?

EDIT
Inmiddels is het zelfs zo erg dat ik de netwerkinstellingen moet herstellen elke keer als ik internet wil gebruiken.

__________________
Friends Family Forever

Laatst gewijzigd door nikki_ttb; 3 February 2009 om 16:17.
  #13  
Oud 8 June 2009, 14:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john1979 Bekijk bericht
Ik weet niet of ik EDGE onbewust uit gezet heb en of deze standaard aan staat en misschien ook aan hoort om een 'werkende' 3G verbinding te hebben. Ik laat hem voor nu maar aan staan aangezien ik anders geen 3G heb.

Iemand die kan zeggen of EDGE altijd aan moet staan voor een werkende 3G verbinding?

Dat vraag ik me ook af... Moet EDGE nu aanstaan om 3G internet te gebruiken of niet????
  #14  
Oud 8 June 2009, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 51
Standaard

Hoe kan ik EDGE aanzetten met een NIET-gejailbrakte iPhone?
  #15  
Oud 8 June 2009, 18:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Drumpie Bekijk bericht
Hoe kan ik EDGE aanzetten met een NIET-gejailbrakte iPhone?
APN instellingen ongeldig maken, dus iets anders neerzetten. Dat moet werken
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet in Frankrijk met 3G Jolanda123 Internet in buitenland (roaming) 4 24 January 2011 13:08
Geen internet met KPN Hi nvkarsen KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 31 December 2010 10:10
Geen internet met EDGE, wel met 3G Vennet Mobistar 1 16 August 2010 19:09
Geen internet met Wi-Fi:( iphone88 Wi-Fi 0 23 June 2010 03:51
Geen internet met 3G, wel met gprs/edge tomnijhuis iPhone algemeen 14 29 April 2009 16:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.