Fout in firmware 2.2 ??

Fout in firmware 2.2 ?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nu is mij het volgende opgevallen en denk dat dit zeker niet hoord. als je op je simkaart een pincode hebt. dan vraagt ie dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 November 2008, 14:16
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard Fout in firmware 2.2 ??

Nu is mij het volgende opgevallen en denk dat dit zeker niet hoord.
als je op je simkaart een pincode hebt. dan vraagt ie dat bij het aanzetten van je telefoon he.

let op: als ik mijn telefoon reset door middel van de power en home knop.
en dan alleen home los laat start ie dus weer opnieuw op. En weg is je sim-pin.

Denk niet dat dit de bedoeling is van apple toch

Edit:

Okť ik ben erachter!

Dit gebeurt alleen als je sim geunlockt is en een harde reset doet.
als de Iphone uit staat en dus aan zet vraagt ie naar je sim pin. En als je dan een harde reset doet werkt dit dus niet. Dus zie dit niet meer als een fout in 2.2 . Alleen knap dat de iphone dit onthoud na een harde reset.

Laatst gewijzigd door Fasty; 21 November 2008 om 15:32.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2008, 14:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Nog mensen die dit kunnen bevestigen?
  #3  
Oud 21 November 2008, 14:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

En als je hem helemaal uitzet, dus powerknop indrukt en uitzet, even wacht en weer aanzet, is hij dan ook weg? Want nu doe je alleen een hard reset.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 21 November 2008, 14:19
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar het is uiteraard niet de bedoeling dat je het via die manier kan omzeilen.
  #5  
Oud 21 November 2008, 14:20
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
En als je hem helemaal uitzet, dus powerknop indrukt en uitzet, even wacht en weer aanzet, is hij dan ook weg? Want nu doe je alleen een hard reset.

nee dan niet!

heb het een paar keer probeert het het blijft werken zo. Met de harde reset. Als je hem erna weer gewoon uit en aan zet vraagt ie weer naar je sim-pin.

Hebben al mensen dit geprobeerd

Laatst gewijzigd door Fasty; 21 November 2008 om 14:23.
  #6  
Oud 21 November 2008, 14:22
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik zou zeggen, mail je bug naar Apple.
  #7  
Oud 21 November 2008, 14:23
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Maar het is uiteraard niet de bedoeling dat je het via die manier kan omzeilen.
Ja dat is waar
  #8  
Oud 21 November 2008, 14:25
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ik zou zeggen, mail je bug naar Apple.
Yes, des te sneller komt 2.3 met navigatie uit
  #9  
Oud 21 November 2008, 14:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
nee dan niet!

heb het een paar keer probeert het het blijft werken zo. Met de harde reset. Als je hem erna weer gewoon uit en aan zet vraagt ie weer naar je sim-pin.

Hebben al mensen dit geprobeerd
Ik denk dat het eenmalig is, want als je na het invullen van de pincode hem gewoon uit en aanzet werkt de truuk niet meer gok ik ?
Kun je dat eens proberen ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #10  
Oud 21 November 2008, 15:10
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Ik heb nu een paar dingen geprobeerd. IK had voorheen ook nog een toestelcode erop. Maar doormiddel deze uit te zetten geen verschil.

1 Ik heb mijn pincode proberen te wijzigen. > nog steeds mogelijk na de harde reset

2 heb de sim pin eens uit gezet en opnieuw opgestart. Geen code zoals het hoort. Erna weer aan gezet. En met gewoon uitzetten vraagt ie netjes de sim code. daarna harde reset. > nog steeds mogelijk om zonder code in te geven te kunnen bellen.

Kan iemand dit verhaal bevestigen?

Maar het werkt nog steeds ArB. vanalles gedaan maar na een harde reset is het nog steeds mogelijk te bellen zonder sim pin
  #11  
Oud 21 November 2008, 15:10
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Misschien begrijp ik het niet 100%, maar dit is toch altijd al zo geweest? Punt is alleen dat hij geen netwerkverbinding heeft na de reset zolang die pincode nog niet is ingevoerd. Of heb je zonder de pincode in te voeren wel gewoon netwerk/gsm-verbinding?

edit
Je kan dus bellen, lijkt me niet horen inderdaad dan
  #12  
Oud 21 November 2008, 15:32
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Okť ik ben erachter!

Dit gebeurt alleen als je sim geunlockt is en een harde reset doet.
als de Iphone uit staat en dus aan zet vraagt ie naar je sim pin. En als je dan een harde reset doet werkt dit dus niet. Dus zie dit niet meer als een fout in 2.2 . Alleen knap dat de iphone dit onthoud na een harde reset.
  #13  
Oud 22 November 2008, 10:46
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Standaard

Hij vraagt bij mij geen Sim Pin meer na een harde reset met FW2.2, met de voorgaande FW's word er wel naar een Sim Pin gevraagd.
  #14  
Oud 22 November 2008, 10:49
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wukkkie Bekijk bericht
Hij vraagt bij mij geen Sim Pin meer na een harde reset met FW2.2, met de voorgaande FW's word er wel naar een Sim Pin gevraagd.

ja als het goed is doet ie dit alleen als je sim pin al bekend is. Dus als je hem al geunlockt hebt en dan een harde reset doet. Als je telefoon gewoon is uitgezet vraagt ie naar je pin. Als je dan een harde reset doet baat het niet vraagt ie als nog om je sim pin
  #15  
Oud 22 November 2008, 10:52
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wukkkie Bekijk bericht
Hij vraagt bij mij geen Sim Pin meer na een harde reset met FW2.2, met de voorgaande FW's word er wel naar een Sim Pin gevraagd.
Inderdaad dit is zo.Is misschien bewust gedaan om bepaalde redenen.Of anders misschien een mailtje doen naar apple om dit te melden.
  #16  
Oud 3 December 2008, 00:08
houseguru's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 74
Standaard

Ik heb hetzelfde ondervonden alleen dan nog een stapje erger: Na het normaal uitzetten van de iPhone en daarna weer aanzetten vroeg de telefoon helemaal niet meer om een pincode. Daarna een harde reset gedaan en ook geen schermpje voor de pincode, meteen connectie met T-mobile. (aantal keer geprobeerd)

Toen heb ik de telefoon weer uitgezet, simkaart eruit gehaald en weer teruggeplaatst. Toen werd er wel weer om de pincode gevraagd.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Firmware Fout Paulus1985 Archief 1 6 February 2010 18:36
iPhone: 3G, geen firmware op telefoon na fout in Itunes Vlugge Jailbreak 10 5 October 2009 14:43
HELP: synchronisatie fout bij firmware 2.1 3miel iTunes 6 2 October 2008 08:13
iTunes fout 20 met firmware 2.0 pjc91 Archief 2 21 July 2008 17:16
iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout? h4a Unlock [archief] 34 6 November 2007 10:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:17.