geen bereik in stand by modus

geen bereik in stand by modus discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij is het probleem er pas sinds ik NL instellingen erop heb zitten... Ik ga hem nu terug zetten naar engels en kijken of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 January 2008, 11:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

Bij mij is het probleem er pas sinds ik NL instellingen erop heb zitten...
Ik ga hem nu terug zetten naar engels en kijken of het dan net zo is!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 2 January 2008, 12:04
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 4
Standaard uitschakeling in standby stand

Ik ben benieuwd! Mijn US iPhone is in het Engels met toegang tot KPN netwerk. Heb zowel 1.1.1 als 1.1.2 geprobeerd en helaas het zelfde resultaat.
Hou me op de hoogte van je vorderingen.

Groet Frans de Beer
  #23  
Oud 2 January 2008, 12:08
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 4
Standaard uitschakeling in standby stand

Overigens kan ik wel de telefoon in standby zetten met behoud van ontvangst als de iPhone wordt opgeladen. Er moet dus een instelling zijn die bij ons verkeerd staat ingesteld iets met energie management.

Groet F.P. de Beer
  #24  
Oud 2 January 2008, 12:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

De instellingen staan inmiddels weer in het NL en tot nu toe geen problemen meer. Hijj zit in de broekzak op standby en doet het gewoon!
ik hoop dat het zo blijft!
  #25  
Oud 2 January 2008, 13:11
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 4
Standaard uitschakeling in standby stand

Wat is je procedure geweest? Kan je dat in het kort melden? Ben erg benieuwd.

Groet F.P. de Beer
  #26  
Oud 2 January 2008, 13:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

Ik heb eerst afgelopen vrijdag een nederlands taalpakket geinstalleerd via ifoneguide.nl/repo. Toen kon ik ook Nederlands instellen.
Nu heb ik dus weer gekozen voor Engels en doet hij het tot nu toe...
Ik weet niet of het daar aan ligt, maar we wachten af.
  #27  
Oud 2 January 2008, 20:43
taf taf is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem als buck. Als ie in slaapstand is valt netwerk weg. Ik ben aan proberen die grieken aan de lijn te krijgen als zijn misschien een oplossing weten want zij zijn toch degene die de software hacken.
  #28  
Oud 3 January 2008, 11:53
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

hebben jullie summerboard geinstalleerd? Die kon ook problemen geven las ik ergens...
  #29  
Oud 3 January 2008, 11:57
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

In Standby is het normaal dat Wi-Fi wegvalt. Als ook je GSM functies wegvallen, dan zou ik gewoon eens opnieuw de lockdownd bestanden voor 1.1.2 handmatig uploaden (even zoeken op het forum!). Als dat niet werkt, een verse restore.

En wat Marcski zegt; niet te veel ongein op je iPhone draaien.
  #30  
Oud 3 January 2008, 11:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

Summerboard heb ik ook toen geinstalleerd...
Hij doet het nu weer een hele tijd goed!
  #31  
Oud 3 January 2008, 18:03
Han Han is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 3
Standaard

ik heb het probleem ook gehad. Ik heb een hypersymcard in mn iphone 4.6. Eerst met t-mobile het beschreven probleem gehad. Daarna vandaag een KPN kaart gehaald. En wat denk je......*****zooi, nog steeds hetzelfde probleem. Hierna heb ik beide simkaarten in de hypercard gedaan en nu is het probleem verholpen. Nu ben ik voor het eerst bereikbaar als de iphone op "standby" staat. Zowel met t-mobile als met KPN. Ik weet dus eigenlijk de oplossing niet.... Maar hij doet het wel. Doe met deze info wat je wil en ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Sorry ik moet stoppen ,krijg telefoon.
  #32  
Oud 3 January 2008, 18:52
Han Han is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Helaas na het installeren van summerboard heb ik het oude probleem weer terug. Dus inderdaad niet te veel shit op je iphone. Na de-installeren nog steeds geen verbetering. Hou jullie op de hoogte van mijn struggle. Uiteindelijk gaat het lukken.....
  #33  
Oud 3 January 2008, 19:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

Ik begrijp het ook niet helemaal... Heb ook mijn summerboard eraf gehaald en hij soms moet ik hem 2x achter elkaar resetten en soms (zoals nu) doet hij het alweer 4 uur achter elkaar helemaal goed. Vol bereik en geen ellende... Vaag!
  #34  
Oud 3 January 2008, 20:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 103
Standaard

Ik had ook niets moeten zeggen... Nu weer ellende! Wordt er gek van! Ga toch maar even mijn simmetjes eruit halen er opnieuw in doen...
  #35  
Oud 4 January 2008, 22:39
Han Han is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Heb het gevonden.........
ergens anders op het forum wordt een oplossing genoemd die werkt (tot nu toe).
rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
naar
com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old
Het is dus volgens mij een software/systeem probleem, geen hardware.
Even weer een paar dagen(hopelijk) proberen.
Nu al een paar uur succes........
  #36  
Oud 12 January 2008, 14:58
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Han Bekijk bericht
Heb het gevonden.........
ergens anders op het forum wordt een oplossing genoemd die werkt (tot nu toe).
rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
naar
com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old
Het is dus volgens mij een software/systeem probleem, geen hardware.
Even weer een paar dagen(hopelijk) proberen.
Nu al een paar uur succes........
Ik heb hetzelfde probleem, en weet echt niet wat ik er mee moet doen... ik zie nu dat je in Fugu wss vanalles moet doen, maar daar begrijp ik echt niets van... Zou iemand mss stapsgewijs kunnen begeleiden?
Wat zijn de oplossingen buiten dat?
Volledig terug restoren?
Summerboard er af?
...?

Damn ik haat dit...
__________________
 MacMorre 
  #37  
Oud 12 January 2008, 15:26
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Je moet even de SSH tutorial lezen in de wiki! Daar staat hoe je SSH moet gebruiken de rest wijst zich vanzelf! Veel suc6

Greetz, Stiruam
  #38  
Oud 13 January 2008, 01:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Ja, het is inderdaad niet 'steady as a rock', die ontvangst. Ik heb een stealthsim een 1.1.2/4.6 op T-mobile met o.a. summerboard en customize. Regelmatig zie ik 'no sim' of 'no service', en de enige manier was tot nu toe resetten of uitzetten en weer aan. Nu kwam ik er vandaag achter dat je de boel ook weer aan de praat krijgt als je 'services' hebt genstaleerd, en daar even EDGE aan of uit zet. Blijkbaar levert dat een soort software reset op, waardoor je SIM het weer doet. Sneller dan resetten of opnieuw opstarten, maar nog steeds heel vervelend. Het lijkt hierdoor inderdaad wel een softwareprobleem te zijn, want je iphone wordt niet opnieuw opgestart, en daarmee verandert er volgens mij ook niets aan de status van de stealth sim. Ga die oplossing van hierboven maar eens proberen...
  #39  
Oud 28 January 2008, 11:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Han Bekijk bericht
Heb het gevonden.........
ergens anders op het forum wordt een oplossing genoemd die werkt (tot nu toe).
rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
naar
com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old
Nu al een paar uur succes........
ik heb dit net gedaan maar hij maakt dan geen nieuw bestand aan. Dus die .....old blijft staan en er komt geen nieuwe na een reboot! Dat is niet goed of wel?
  #40  
Oud 28 January 2008, 14:22
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

Is het niet een soort van batterij besparing (die optie hebben sommige telefoon weet niet of de iphone dat ook heeft) maar dan sluit hij ook alle energie trekkers uit..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 20:21
Geen beltoon in standby modus jepesche Jailbreak apps en thema's 3 8 May 2010 11:58
Wi-Fi en geen ontvangst als hij in stand by staat andywegge Wi-Fi 3 28 September 2009 23:04
simpele bureau stand Desk stand iphone 3g? ross iPhone accessoires en onderdelen 0 31 October 2008 14:00
geen bereik zomaar geen herstel of update jonathan1993 Unlock [archief] 3 29 October 2008 20:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:23.