geen bereik in stand by modus

geen bereik in stand by modus discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het werkt wel...nu nog enkel afwachten in welke mate het mijn batterij leegzuigt. Ben al lang blij dat ik geen oproepen meer mis...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 10 February 2008, 19:54
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Het werkt wel...nu nog enkel afwachten in welke mate het mijn batterij leegzuigt.

Ben al lang blij dat ik geen oproepen meer mis
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 13 February 2008, 10:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik had dit probleem ook met mijn iPhone op het begin. Toen heb ik eens een restore moeten doen omwille van summerboard en heb ik dit probleem nooit meer gehad...

Nu heb ik voor een kameraad zijn OTB 113 geunlocked via de ZiPhone methode en klaagt hij van hetzelfde probleem...

Zal eens proberen volgens de methode van Han

De volgende dus...

rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
naar
com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old
  #43  
Oud 13 February 2008, 17:37
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sphinkx Bekijk bericht
Ik had dit probleem ook met mijn iPhone op het begin. Toen heb ik eens een restore moeten doen omwille van summerboard en heb ik dit probleem nooit meer gehad...

Nu heb ik voor een kameraad zijn OTB 113 geunlocked via de ZiPhone methode en klaagt hij van hetzelfde probleem...

Zal eens proberen volgens de methode van Han

De volgende dus...

rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
naar
com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old
Ik heb hetzelfde prbleem gehad en hij werkt terug nu.

Was verdomd vervelend al die gemiste gesprekken.

Maar dit lost het probleem wel op.

Ik den,k dat bij mij ook het probleem ontstaan is bij het installeren van summerboard.
  #44  
Oud 13 February 2008, 18:45
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 3
Standaard

Vraag:
Heb net mijn iPhone gekocht YES
Maar Instellingen -> Algemeen -> Bluetooth -> (Jabra headset staat aan met licht om te paren !) -> zet Bluetooth aan -> IPhone vindt Jabra -> accepeteerd de pincode Maaaaaaaaaar Hij blijft op niet gekoppeld staan WAT DOE IK VERKEERD ?
  #45  
Oud 15 February 2008, 21:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 10
Standaard

Ik had hetzelfde probleem op plekken in NL. Bij mij helpt het verwijderen van Summerboard wel, mijn bereik is weer super. Alleen mis ik summerboard nu wel..

Is het misschien mogelijk als iemand ff stap voor stap uitlegt hoe je die files moet renamen? Ik ben hier nieuw en heb de iPhone nog maar net..als dat renamen het oplost, dan kan ik summerboard behouden?

Bedankt..

Laatst gewijzigd door Dirtyone; 15 February 2008 om 21:57.
  #46  
Oud 23 February 2008, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 4
Standaard

Mijn probleem(geen verbinding met provider in sleep mode) is als sneeuw voor de zon verdwenen na upgraden naar 1.1.3. met ziPhone.

Succes, guys!!
  #47  
Oud 24 February 2008, 02:23
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

idem bij mij! hoera!
__________________
 MacMorre 
  #48  
Oud 26 February 2008, 19:36
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Deze oplossing werkte voor mij erg goed. Thanks voor de goede tip!!!

rename /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist naar com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old

Ik draai 1.1.2. met BL 4.6 met Hypersim.
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #49  
Oud 27 February 2008, 14:37
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Een collega draait een 1.1.3, en heeft ditzelfde probleem.

Kan iemand mij aub stap voor stap uitleggen hoe dit te verhelpen?
Ik weet niet hoe ik bestanden kan renamen op de iPhone nml. Van putty etc. heb ik geen kaas gegeten, dus een kort stappen plan zou super zijn...
__________________
Joeltje zoekt een kapot scherm voor de hoorn-luidspreker
  #50  
Oud 28 February 2008, 13:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Nou, dan zelf maar een paar uur zoeken op www :+

* Installer SSH op je iPhone. Dit kan je installeren via de installer. OpenSSH is de enige die ik ken maar er zijn er allicht nog andere

Download: http://winscp.net/download/winscp406setup.exe

Installeren, en kies voor de "Explorer interface"
In deze verkenner kun je alleen connecten met je iPhone, als je Wi-Fi hebt.
* Connect je iPhone met je Wi-Fi.
* In de settings van je Wi-Fi achterhaal je je ip-adres.

JE IPHONE NIET MET DE KABEL AAN JE PC HANGEN!

* open Winscp
* log in op je ip adres, met login naam "root" en wachtwoord "alpine"

* Nu kun je "verkennen" in je iPhone...
* Zoek hetbestand
/System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
* selecteer dit door 1 keer te klikken
* klik na even wachten nog een keer op het bestand, zodat je kunt renamen.
* rename het bestand naar "com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist.old" ofterwijl, zet ".old" achter de bestandsnaam.
* druk enter.
* sluit Winscp af, en reboot je iPhone


Klopt het zo?

Laatst gewijzigd door joeltje; 28 February 2008 om 18:53.
  #51  
Oud 28 February 2008, 13:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Volgens mij moet je ook SSH geinstalleerd hebben op uw iPhone voor je er op kan met Winscp. Dit kan je installeren via de installer. OpenSSH is de enige die ik ken maar er zijn er allicht nog andere...

BTW SSH is een slokop wat betreft batterij. Dus eens uw ding gedaan best er terug afsmijten of uitzetten als dit mogelijk is.
  #52  
Oud 28 February 2008, 18:07
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joeltje Bekijk bericht
Nou, dan zelf maar een paar uur zoeken op www :+

Download: http://winscp.net/download/winscp406setup.exe

Installeren, en kies voor de "Explorer interface"
blablabla Klopt het zo?
Klopt als een bus.. goeie uitleg overigens..hier hebben de mensen wat aan!! Mensen als jij maken het forum bruikbaar (en niet te vergeten al die anderen die dingen uitleggen!!)
Er komen steeds meer Iphonegebruikers die vanaf het begin moeten leren!!
  #53  
Oud 28 February 2008, 18:54
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Sphinkx, thanks, post is aangepast.

Marcoryn, ,ook thanks, voor de bevestiging dat de uitleg klopt!

Wellicht is dit iets voor de WIKI? Modjes?

Laatst gewijzigd door joeltje; 29 February 2008 om 09:41.
  #54  
Oud 7 March 2008, 22:25
Shabbes's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Franeker, Friesland
Berichten: 38
Standaard

Wat ben ik toch blij met deze club. Probleem verholpen.
Maar hoe kan het nou dat dit probleem pas deze week bij mij opkwam terwijl ik mijn iPhone als sinds november probleemloos op 1.1.1 heb draaien?

Heeft iemend hier een antwoord op.
  #55  
Oud 7 March 2008, 23:33
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Als jullie dit bestand hernoemen naar .old dan haal je in feite de instellingen van de powersafe weg. Wat ik graag wil weten of er een nieuw bestand wordt aangemaakt en of de telefoon gewoon normaal "zwart" wordt na een paar minuten ? En hoe lang gaat de batterij dan mee ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #56  
Oud 8 March 2008, 02:09
Shabbes's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Franeker, Friesland
Berichten: 38
Standaard

De iPhone werkt weer als vanouds, dus als ik mijn stand by op 3 mn zet gaat hij dan ook weer uit. Ga morgen bijhouden of het invloed heeft op de batterijfunctie.
Maar waarom had ik dit probleem eerst niet en nu opeeens wel??

Thnx Arb
  #57  
Oud 8 March 2008, 21:46
Shabbes's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Franeker, Friesland
Berichten: 38
Standaard

De hele dag bleef het batterijniveau op 3/4, maar daarna binnen 2 uur naar 0. het buitschakelen van het plist bestand is dus eigenlijk geen oplossing.

Heeft er al eens een specialist naar de inhoud van het plist bestand gekeken?

Zal hem nu weer volladen en kijken wat er gebeurd als ik bluetooth en Wi-Fi uitzet. Wordt er natuurlijk niet leuker op, maar een batterijlading moet toch een dag meekunnen. Laat staan dat ik nog video's en muziek wil afspelen.
  #58  
Oud 5 April 2008, 11:03
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Kan iemand zijn bestand even posten waar de batterij wel langer dan 3 dagen meegaat ? Het lijkt erop dat mijne niet goed meer is en ik kwam net ook tot de ontdekking dat tijdens een restore deze niet wordt overschreven.
Bij mij blijft bijvoorbeeld de Wi-Fi in standby werken waardoor mijn iPhone in 20 uur leeg is.

Het gaat om:

/System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist

bedankt alvast
  #59  
Oud 6 April 2008, 10:04
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Inmiddels al 5x gerestored. Dus naar 1.0.2 - 1.1.1 - 1.1.2 - 1.1.3 en 1.1.4
(had toch niets te doen gisterenavond )

Mijn probleem ligt rond de Wi-Fi. Deze blijft dus werken en stopt niet in de standby mode. Handmatig uitzetten geeft de enige oplossing op dit moment.

Dan gaat de batterij ongeveer 50 uur mee. Als de Wi-Fi aan staat dan maar 20 uur. Veranderen en deleten van de plist heeft geen enkele zin.

Op iedere firmware bleef ik met hetzelfde probleem zitten.
Iemand een idee ?
  #60  
Oud 6 June 2008, 22:06
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Berichten: 135
Standaard

Iemand hier onder tussen al een betere oplossing voor. Ik moet mijn iPhone nu elke avond opladen en vind ik ook wel jammer.

Hoop dat er een betere oplossing is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 19:21
Geen beltoon in standby modus jepesche Jailbreak apps en thema's 3 8 May 2010 10:58
Wi-Fi en geen ontvangst als hij in stand by staat andywegge Wi-Fi 3 28 September 2009 22:04
simpele bureau stand Desk stand iphone 3g? ross iPhone accessoires en onderdelen 0 31 October 2008 13:00
geen bereik zomaar geen herstel of update jonathan1993 Unlock [archief] 3 29 October 2008 19:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:37.