MMS in 3.0

MMS in 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de instellingen van de Telfort site ingevuld maar werken doet hij nog steeds niet. Snap er niets meer van.......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 21 June 2009, 00:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Ik heb de instellingen van de Telfort site ingevuld maar werken doet hij nog steeds niet.
Snap er niets meer van....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 21 June 2009, 01:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorikk Bekijk bericht
Ik heb de instellingen van de Telfort site ingevuld maar werken doet hij nog steeds niet.
Snap er niets meer van....
Vergeet de telfort site...
Probeer deze instellingen maar.

http://iphoneinstellingen.nl/2009/instellingen/iphone-mms-instellingen/telfort-mms-instellen/telfort-mms-instellingen/

groetjes
  #143  
Oud 21 June 2009, 13:13
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 2
Standaard

Gisteren de KPN website (Klantenservice KPN) nog eens geraadpleegd. Settings die er nu staan zijn anders dan de dag ervoor: nu moet er ook een user en wachtwoord ingevoerd worden. Deze instellingen werken goed. Bijzonder is dat een vriend van mij met een iPhone en KPN andere instellingen gebruikt en die werken voor hem .. maar niet voor mij. blijft een bijzonder proces, MMS
  #144  
Oud 21 June 2009, 13:22
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mgsm Bekijk bericht
Gisteren de KPN website (Klantenservice KPN) nog eens geraadpleegd. Settings die er nu staan zijn anders dan de dag ervoor: nu moet er ook een user en wachtwoord ingevoerd worden. Deze instellingen werken goed. Bijzonder is dat een vriend van mij met een iPhone en KPN andere instellingen gebruikt en die werken voor hem .. maar niet voor mij. blijft een bijzonder proces, MMS

bij mij werkt het al een tijdje met en zonder de nieuwe instellingen

Hi - Apple - Instellingen en gebruik van internet, mms, e-mail, video, Bluetooth, roaming
  #145  
Oud 21 June 2009, 15:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 17
Standaard

KPN Abonnee's

Blijkbaar zijn ze bij KPN echt wakker geworden, want na enige verschillende instellingen voor MMS staan dan nu 'WERKENDE INSTELLINGEN'

KPN - Apple iPhone 3G - Mms - handmatig instellen

Dus we gaan er maar vanuit dat dit dan toch eindelijk de juiste zijn...

Webraiser
  #146  
Oud 21 June 2009, 20:04
nikki_ttb's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
@ alle TELFORT mensen

MMS versturen/ontvangen met Telfort doet het eindelijk.....

Ga ff naar Telfort.nl , hier staan nieuwe instellingen dus andere dan gister....volg de procedure en het werkt....!!!!!!
Zou je een screenshot kunnen maken van je instellingen alsjeblieft? Van het hele scherm, dus niet alleen van mms, maar ook van de bovenstaande instellingen?
Zal super zijn! Hier werkt het nog steeds niet.
__________________
Friends Family Forever
  #147  
Oud 21 June 2009, 20:17
etienne's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 170
Standaard

Is er dan echt niemand die een verklaring heeft waarom bij de ene MMS werkt en bij anderen dan weer niet ondanks dezelfde instellingen

Laatst gewijzigd door etienne; 21 June 2009 om 20:23.
  #148  
Oud 21 June 2009, 21:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 45
Standaard

ik heb alleen maar de instellingen van apn, gebruikersnaam en wachtwoord en de regels niet
  #149  
Oud 21 June 2009, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boukej Bekijk bericht
ja klopt gewoon in berichten op dat camera icoon drukken en dan kun je iets toevoegen
ik heb de update gedaan en bij mij geen foto icoon, mijn broer heeft dit wel.
de functie van je iphone draaien werkt dan weer wel en het doorsturen ook.

iemand een idee hoe dit kan?
  #150  
Oud 22 June 2009, 01:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 21
Standaard

Alles gedaan.
Zonder problemen ingesteld.
Foto mms werkt op zich prima, alle functies aanwezig.

Als ik echter ga kijken in mijn sms zie ik dat ze niet zijn verstuurd en er een rood uitroepteken bijstaat.
Opnieuw versturen danmaar !
Werkt ook niet !

Wie weet de oplossing ?
  #151  
Oud 22 June 2009, 11:18
etienne's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peterjh Bekijk bericht
Alles gedaan.
Zonder problemen ingesteld.
Foto mms werkt op zich prima, alle functies aanwezig.

Als ik echter ga kijken in mijn sms zie ik dat ze niet zijn verstuurd en er een rood uitroepteken bijstaat.
Opnieuw versturen danmaar !
Werkt ook niet !

Wie weet de oplossing ?
Vraag ik ook al een paar dagen maar het raadsel blijft waarom sommigen wel en anderen niet kunnen MMS'n. Juist dezelfde instellingen werken op de ene iphone blijkbaar wel en op de andere niet
  #152  
Oud 22 June 2009, 15:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik ben benieuwd of iemand me uit mijn lijden kan verlossen ?!?!
  #153  
Oud 22 June 2009, 17:47
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

nu lees ik ineens dit: Geen support voor MMS op de 2G
iPhone: Which iPhone 3.0 software features does my iPhone support?

Mij lukt het ook niet om bij telfort mijn mms aan de praat te krijgen. Is dit nu de reden of zijn er mensen bij wie het op een 2G bij Telfort wel werkt?
  #154  
Oud 22 June 2009, 18:53
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 9
Standaard

heb ook een 2G, juist hetzelfde probleem, icoon komt niet te staan naast men invoerveld. Je zal dus minimum een 3G moeten hebben denk ik. Het is te hopen dat Apple ook nog denkt om updates te maken voor de 2G met een MMS-functie. De 3G en de 3G S zullen altijd een stap voor zijn op de de 2G denk ik wat de updates betrefd.

btw, iemand die weet hoe het met proximus zit met de instellingen?

Laatst gewijzigd door kenneth.jansen; 22 June 2009 om 18:56.
  #155  
Oud 22 June 2009, 21:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 3
Standaard

heb een 3G met base kaart en geen foto icoon.
kan dit zijn dat dit verschijnt als er een mobistar abonnement inzit?
of moet je eerst ergens je mms activeren?
  #156  
Oud 22 June 2009, 22:00
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijn_85 Bekijk bericht
heb een 3G met base kaart en geen foto icoon.
kan dit zijn dat dit verschijnt als er een mobistar abonnement inzit?
of moet je eerst ergens je mms activeren?
Je moet eerst je MMS instellen (Instellingen - Algemeen - Netwerk - Mobiel Datanetwerk - MMS) en dan je iPhone enkele minuten uitschakelen.
Na bv. 10 minuten weer aanzetten en je kan MMS'en!
  #157  
Oud 22 June 2009, 22:01
Hebie's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 8
Standaard

vandaag de 3.0 erop gezet en mms werkt perfect
  #158  
Oud 22 June 2009, 22:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 17
Standaard

Na de juiste instellingen van KPN (ze staan inmiddels ook goed op hun website) KPN - Apple iPhone 3G - Mms - handmatig instellen
werkt het versturen goed.

Alleen de ontvanger krijgt een SMS met een bericht om met een wachtwoord op de website van KPN het MMS-bericht te bekijken !
Als de telefoon waar je naar stuurt MMS-geschikt is dan hoeft hij/zij toch niet naar een website toe? Of moet de ontvanger ook eerst instellingen activeren om mijn MMS berichten te kunnen ontvangen?
  #159  
Oud 23 June 2009, 00:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 21
Standaard

Nogmaals van alles nagekeken.
Echt alles goed ingevoerd.

Ik ga naar SMS, klik op het fototoestel icoon onderaan.
Maak een foto etc... tot zover alles goed.

Dan druk ik op STUUR, hij gaat verzenden.
Maar de balk VERSTUREN bovenaan, loopt niet helemaal door tot het einde.
Hij blijft vlak voor het einde hangen.

Uiteindelijk komt er een rood uitroepteken bij te staan en is het niet verzonden.
Wanneer je op deze rode uitroeptekens klikt vraagt hij OPNIEUW of ANNULEER.

Wat ik ook probeer, hij doet het net niet.
Gaat bijna goed.
Maar ook dat laatste ontbrekende stukje wil ik in orde hebben.

WIE KAN ME HELPEN ???
  #160  
Oud 23 June 2009, 00:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 8
Standaard

Ik zit op KPN en kreeg MMS pas werkend nadat ik bij instellingen > telefoon "mijn nummer" had ingevoerd.
Reageren

Labels
instellingen, mms, os 3.0, settings


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MMS sossienl Wiki - Begrippen 176 14 July 2010 11:57
MMS Hazet iPhone algemeen 3 28 June 2010 08:44
3.0 en MMS wvy Mobistar 9 30 June 2009 01:07
MMS in 3.0 DutchVince iPhone algemeen 0 17 June 2009 22:05
mms Wille69 Archief 1 12 June 2008 23:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:02.