MMS in 3.0

MMS in 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Voor kpn kan je misschien hier iets mee? Insane, het werkt!!!! (rondedansje...)...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 19 June 2009, 18:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Voor kpnicon kan je misschien hier iets mee?
Insane, het werkt!!!!

(rondedansje...)
__________________
iPhone 4S FW5.01
Mac and iPhone rule, but Apple sucks.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 19 June 2009, 18:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: schiedam
Berichten: 6
Standaard

thnks, hij doet nu al meer dan voorheen! alleen nu kan die um nog niet verzenden maar de foto staat iedergeval wel al in de mms, ook staat mms nu bij bericht instellingen!

wat is kpnicon.ipcc ???
  #123  
Oud 19 June 2009, 20:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: schiedam
Berichten: 6
Standaard

zijn de instellingen voor telforticon het zelfde als die voor kpnicon voor mms????
  #124  
Oud 19 June 2009, 20:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Rijen
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar richardschouten Stuur een bericht via Skype™ naar richardschouten
Standaard Je bent net zo ongeduldig al ik :-)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
Al iemand de juiste instellingen voor telforticon....???? En dan bedoel ik de instellingen voor MMS en NIET voor tethering.......
Op de site van Telfort staan nu de instellingen voor MMS op de iPhone die zouden moeten werken..... behalve bij mij dan.....
__________________
Na ooit begonnen te zijn met een Qtek2020 --> Qtek9090 --> QtekS100 --> HTC TyYn2 --> Xperia X1 eindelijk gevonden wat ik nodig had. I love my new iPhone.

Laatst gewijzigd door richardschouten; 19 June 2009 om 20:21.
  #125  
Oud 19 June 2009, 21:03
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Bij mij werkt het ook nog niet.... heb ff contact gehad met telforticon en ze zeiden dat de instellingen bij hun nog geactiveerd moesten worden en dat ik het morgen nog eens moest proberen....we wachten af! Als het werkt laat ik het zeker ff weten....jullie ook?
  #126  
Oud 19 June 2009, 21:57
Scooter's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.152
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

gelukt met proximus
  #127  
Oud 19 June 2009, 23:35
etienne's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
gelukt met proximus
heb je de instelligen van Proximus gebruikt die hier ergens op het forum te vinden zijn?
  #128  
Oud 19 June 2009, 23:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 8
Standaard

Ik zit op kpnicon en heb MMS ingesteld. Kan foto's versturen en ontvangen. Maar ... een maat van mij heeft een Nokia Luna. Hij ontvangt wel de foto's die ik via mn PC (jajaja ... Vista ) op mn iPhone heb gezet maar niet de foto's die met iPhone zijn gemaakt en daar in de filmrol staan. Dan krijgt hij een melding "unable to retrieve data".

Iemand die het ei van Columbus kent?
  #129  
Oud 20 June 2009, 09:59
Scooter's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.152
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door etienne Bekijk bericht
heb je de instelligen van Proximus gebruikt die hier ergens op het forum te vinden zijn?
neen die van op de site van proximus

via deze link http://customer.proximus.be/nl/downl...MS_Setings.pdf

Laatst gewijzigd door Scooter; 20 June 2009 om 10:02.
  #130  
Oud 20 June 2009, 11:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: schiedam
Berichten: 6
Standaard

ok we wachten af! ik kom er zelf niet uit na veel proberen!
  #131  
Oud 20 June 2009, 13:01
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

@ alle telforticon mensen

MMS versturen/ontvangen met Telfort doet het eindelijk.....

Ga ff naar Telfort.nl , hier staan nieuwe instellingen dus andere dan gister....volg de procedure en het werkt....!!!!!!
  #132  
Oud 20 June 2009, 14:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: schiedam
Berichten: 6
Standaard

http://www.telfort.nl/klantenservice...antwoord/4897/

hier zijn de instellingen te vinden die er toe moeten leiden dat je kan mms'en met je iPhone.

Bij mij doet hij het nog niet, iemand een idee hoe dit kan?
  #133  
Oud 20 June 2009, 15:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Rijen
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar richardschouten Stuur een bericht via Skype™ naar richardschouten
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eakiboom Bekijk bericht
Mms instellen - hoe werkt het - Vraag & Antwoord Telfort Klantenservice mobiel

hier zijn de instellingen te vinden die er toe moeten leiden dat je kan mms'en met je iPhone.

Bij mij doet hij het nog niet, iemand een idee hoe dit kan?
Je moet hier kijken: Telefoon handmatig instellen - Toestel instellingen - Toestel en simkaart - abonnement - Mobiel - Mijn Telfort

Even je Apple iPhone 3G selecteren. Gegevens PRECIES zo overnemen en het werkt..

Dankzij 'sjoran'!!!! Bedankt jongen!!!
  #134  
Oud 20 June 2009, 16:23
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

werkt MMS wel op een 1e generatie, want ik krijg dat niet voor elkaar!
__________________
OTB 4.0.2 -> 4.1
  #135  
Oud 20 June 2009, 16:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2009
Locatie: Rosmalen
Berichten: 2
Standaard

kan ze wel versturen... echt niet van een ander ontvangen... beetje vreemd...
als ik er een naar mezelf stuur krijg ik hem wel binnen???!!!!

iemand enig idee... ingevoerd zoals op telforticon site staat!
  #136  
Oud 20 June 2009, 20:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 17
Standaard

kpnicon Instellingen MMS.

Even inhaken op mij eerdere reactie. KPN was dus bezig met het testen van de instellingen voor de iPhone 3G en 3GS voor MMS.

KPN - Apple iPhone 3G - Mms - handmatig instellen

Deze gegevens heb ik dus geprobeerd, maar helaas geen succes. Dus na enig surfen heb ik ze dan eindelijk gevonden....
Nog even dit. Ik zie ook regelmatig dat mensen melden dat je Wi-Fi moet uitschakelen.... ONZIN dus...met deze instellingen werkt het met Wi-Fi aan of uit....he he he

Ga naar:
- Instellingen
- Algemeen
- Netwerk
- Mobiel datanetwerk

* Mms
APN : portalmmm.nl
Gebruikersnaam: leeg
Wachtwoord: leeg
MMSC: http://mp.mobiel.kpn/mmsc
Mms-proxy: 10.10.100.10:5080
Maximale mms-grootte: 300000 (3MB) maar mag ook leeg zijn
MMS UA Prof URL: leeg

Nu even je Iphone uitzetten (reset) en vervolgens weer aan....
Als eerste even een MMS naar jezelf toe sturen en dan ben je klaar
Bij mij werkt het nu wel.

Vreemd genoeg geeft de KPN link toch andere instellingen. Zoals een gebruikersnaam en wachtwoord en de Mms-proxy is ook anders. KPN geeft hier 10.10.100.20:5080

Maandag maar eens even bellen met KPN...

tHa WeBrAiSeR
  #137  
Oud 20 June 2009, 20:20
etienne's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
neen die van op de site van proximus

via deze link http://customer.proximus.be/nl/downl...MS_Setings.pdf
Heb dit allemaal gedaan maar negatief. Met Mobistarsim gaat het wel. Dit gaat echt mijn petje te boven, snap echt niet wat hier fout loopt
  #138  
Oud 20 June 2009, 20:29
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willem89 Bekijk bericht
Let wel op, voor MMS berichten is je telefoon nummber nodig. Moet jeff bij instellingen>telfoon> en dan je nummer invoeren.
hoe doe je dit, bij mij staat bij mijn nummer onbekend maar ik kan hem niet invoeren, wat doe ik niet goed
  #139  
Oud 20 June 2009, 20:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonnyh Bekijk bericht
hoe doe je dit, bij mij staat bij mijn nummer onbekend maar ik kan hem niet invoeren, wat doe ik niet goed
Vreemd...

Instellingen > Telefoon > en gelijk bovenaan kun je je nummer invullen

Is je toestel Simlock Vrij, heb je misschien nummerherkenning uit staan ?

Laatst gewijzigd door Webraiser; 20 June 2009 om 20:48.
  #140  
Oud 20 June 2009, 20:52
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Webraiser Bekijk bericht
Vreemd...

Instellingen > Telefoon > en gelijk bovenaan kun je je nummer invullen

Is je toestel Simlock Vrij, heb je misschien nummerherkenning uit staan ?

ik druk bijna door het scherm heen maar ik kan niets invoeren., mijn toestel is simlockvrij en mijn nummerherkenning staat aan.

het gekke is dat ik inmiddels wel MMS kan sturen en ontvangen
Reageren

Labels
instellingen, mms, os 3.0, settings


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MMS sossienl Wiki - Begrippen 176 14 July 2010 10:57
MMS Hazet iPhone algemeen 3 28 June 2010 07:44
3.0 en MMS wvy Mobistar 9 30 June 2009 00:07
MMS in 3.0 DutchVince iPhone algemeen 0 17 June 2009 21:05
mms Wille69 Archief 1 12 June 2008 22:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:17.