edge/gprs uitzetten?

edge/gprs uitzetten? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door sdekker Bij mij werken iToggle en services ook niet goed. Hoewel ik edge uit had gezet werd er toch data binnengehaald. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 January 2008, 23:52
d_v d_v is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sdekker Bekijk bericht
Bij mij werken iToggle en services ook niet goed. Hoewel ik edge uit had gezet werd er toch data binnengehaald. Mijn truc is simpel: ik pas de APN gewoon aan, heel effectief.

had mn iphone 1 dag met kpn sim erin, meteen 6,8 mb binnen

nu maar apn aangepast, email geopend en kreeg bericht "could not connect to edge"

morgen maar even onbeperkt online abo erbij nemen..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 May 2008, 12:19
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Berichten: 4
Exclamation Hoe kan ik GPRS Uitschakelen

Ik zou graag van iemand te weten komen hoe ik GPRS uit kan schakelen,ik ben namelijk bang dat ik steeds als ik buiten bereik van een Wi-Fi router ben ik op internet zit via min telefoon kaart
  #23  
Oud 27 May 2008, 12:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Download bosspreffs en zet EDGE uit. Je kunt het beste bij je instellingen ook je velden leeg houden
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #24  
Oud 27 May 2008, 12:33
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Welkom Marchel. Reeds een hele bende zijn je voorgegaan met deze vraag. Ook vele andere vragen. Als je wat moet weten kan je best eens eerst even naar de zoekfunctie van deze site gaan en even zoeken volgens zoekwoord. Is het woord tekort bv ; sms dan kan je de * gebruiken als " joker" letter.

Veel plezier
  #25  
Oud 27 May 2008, 12:51
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Heb inderdaad meerdere discusie's gezien maar kom hier niet helemaal uit vandaar dat ik het op deze manier wilde proberen en een volledige uitleg zou vinden
  #26  
Oud 27 May 2008, 12:54
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

De enige uitleg??? is BossPrefs instaleren... Is toch geen beschrijving/handleiding voor nodig...

Dit antwoord , BoosPrefs, komt daar geheid steeds in terug... Enkel JIJ hoeft het te instaleren he
  #27  
Oud 27 May 2008, 12:54
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Berichten: 4
Standaard

O ja dan nog even wat is en doet bosspreffs en hoe krijg ik dit dan op mijn telefoon of hangt dit onder installer
  #28  
Oud 27 May 2008, 12:57
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Wat het doet lijkt duidelijk he..... je GPRS uitzetten ! Dat was je vraag toch?? Heb je in installer al gaan kijken? Dan was dat ook al duidelijk waar het staat. Als je even op google intyped " BossPreffs " dan had je alle uitleg gehad....

Jaa, je moet er wat voordoen he.....
  #29  
Oud 27 May 2008, 12:58
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Settings > General > Network > Edge

Vul bij Apn, gebruiksnaam en wachtwoord foute gegevens in en je bent klaar.
  #30  
Oud 27 May 2008, 12:59
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Of helemaal niets invullen en testen door je Wi-Fi af te zetten...
  #31  
Oud 27 May 2008, 13:03
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Of helemaal niets invullen en testen door je Wi-Fi af te zetten...
Dat werkt niet bij KPN / Hi aangezien je dan niks in hoeft te vullen daarom werkt foute gegevens invullen altijd.
  #32  
Oud 27 May 2008, 13:06
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

dat komt omdat die gegevens blijbaar op de sim "ingebakken" zitten...
  #33  
Oud 30 May 2008, 16:18
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Hmm ik heb net overal mijn voornaam ingevuld bij: Settings > General > Network > Edge en nog kan ik websites benaderen??
  #34  
Oud 30 May 2008, 16:22
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Hmm ik heb net overal mijn voornaam ingevuld bij: Settings > General > Network > Edge en nog kan ik websites benaderen??
misschien zit je op Wi-Fi
  #35  
Oud 30 May 2008, 16:44
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
misschien zit je op Wi-Fi
Nee, Wi-Fi staat uit (kun je ook zien links boven in je scherm. Zit op mijn werk en daar is geen Wi-Fi aanwezig.. Vaag dit.. Hoop niet dat ik straks een rekening heb van hier tot ginder...
  #36  
Oud 31 May 2008, 20:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 24
Standaard

Je kunt natuurlijk, zoals een paar posts naar boven gezegd, ook met BossPrefs de edge/gprs verbinding uitzetten. Let wel op dat sommige websites (bijvoorbeeld de homepagina van Google) in je iPhone onthouden worden, dus die verschijnt dan toch, ook al heb je geen verbinding.

Als je niet wilt internetten kun je misschien ook contact opnemen met je provider en het uit laten zetten, dan kun je nooit een dikke rekening krijgen. Of je neemt een abonnement voor 10 euro in de maand, dan hoef je je ook geen zorgen te maken.
  #37  
Oud 1 June 2008, 11:05
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinus_i Bekijk bericht
Je kunt natuurlijk, zoals een paar posts naar boven gezegd, ook met BossPrefs de edge/gprs verbinding uitzetten. Let wel op dat sommige websites (bijvoorbeeld de homepagina van Google) in je iPhone onthouden worden, dus die verschijnt dan toch, ook al heb je geen verbinding.

Als je niet wilt internetten kun je misschien ook contact opnemen met je provider en het uit laten zetten, dan kun je nooit een dikke rekening krijgen. Of je neemt een abonnement voor 10 euro in de maand, dan hoef je je ook geen zorgen te maken.
Kijk! Ik had al het vermoedde dat google gecached was. Toch een andere website geopend en ook die verscheen na een lange tijd .. Ik heb verder nooit een abbo afgesloten voor Internet. Ik neem aan dat ik via "Installer" Bossprefs moet installeren?

Thanks!
  #38  
Oud 2 June 2008, 15:53
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Je kan je gprs niet laten uitzetten door je provider!!!

Maar Bossprefs werkt prima!!!
  #39  
Oud 2 June 2008, 19:34
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcel'sIphone Bekijk bericht
Je kan je gprs niet laten uitzetten door je provider!!!

Maar Bossprefs werkt prima!!!
Net Bossprefs geinstalleerd en: "hatsikidee, altijd handig!!"
  #40  
Oud 2 June 2008, 21:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard

ik heb in het begin ook kosten gemaakt(gelukkig slechts 2 euro), ik ging bij "usage" kijken en zag dat ik toch gebruik aan het maken was van gprs, mijn broertje blijkbaar ook

ik heb toen dit toegepast:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...1452-edge.html

Citaat:
[h3]GPRS en EDGE helemaal uitschakelen[/h3]

Om dit te doen vul je bij Settings > General > Network > EDGE foutieve instellingen in. Nu kan je iPhone geen verbinding meer maken met het EDGE-netwerk van je provider. Het programma Services.app dat je met Installer.app op je iPhone kunt installeren kan dit ook voor je doen. Dit werkt helaas niet bij alle telecomoperators. In elk geval bij APN, APN en APN dien je onderstaande methode te gebruiken.

Mocht dit niet werken of ben je op zoek naar een rigoreuze oplossing, pas dan het bestand preferences.plist in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration op de onderstaande manier aan. Maak altijd een backup van bestanden die je aanpast. Om toegang te krijgen tot dit bestand op je iPhone dien je SSH-toegang op je iPhone te hebben geactiveerd.
Code:
<dict>
<key>Interface</key>
<dict>
<key>DeviceName</key>
<string>ip1</string>
<key>Hardware</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
<key>Type</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
</dict>
<key>com.apple.CommCenter</key>
<dict>
<key>AllowNetworkAccess</key>
<integer>0</integer>
<key>Available</key>
<integer>0</integer>
<key>Setup</key>
<dict>
<key>apn</key>
<string>!@#$</string>
<key>password</key>
<string>!@#$</string>
<key>username</key>
<string>!@#$</string>
</dict>
<key>Version</key>
<integer>1</integer>
</dict>
Let wel op dat je dit bij DeviceName ip1 doet; dit is namelijk je EDGE-verbinding. Om deze aanpassing ongedaan te maken, wijzig je de geplaatste nullen weer in enen.
dit werkt perfect, geen bossprefs voor nodig, slechts winscp
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE uitzetten sanjay501 iPhone algemeen 6 26 November 2009 20:05
SSH en GPRS uitzetten op 3.0 ocmer95 Archief 2 16 September 2009 20:26
GPRS uitzetten? Gerben90 Archief 3 14 August 2008 11:46
1.1.3 Edge uitzetten... pietsnot Archief 3 16 February 2008 14:40
Itoggle (GPRS uitzetten) bapovs iPhone algemeen 11 9 February 2008 12:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:10.