edge/gprs uitzetten?

edge/gprs uitzetten? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Oke dat begrijp ik wel, maar als ik Bossprefs geinstalleerd heb, Edge uitzet kan er toch geen gebruik meer worden gemaakt van GPRS c.q. Edge?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 3 June 2008, 09:01
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Oke dat begrijp ik wel, maar als ik Bossprefs geinstalleerd heb, Edge uitzet kan er toch geen gebruik meer worden gemaakt van GPRS c.q. Edge?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 3 June 2008, 09:20
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ServicePack Bekijk bericht
Oke dat begrijp ik wel, maar als ik Bossprefs geinstalleerd heb, Edge uitzet kan er toch geen gebruik meer worden gemaakt van GPRS c.q. Edge?
Dat klopt, vandaar wil je ook graag via Bossprefs de service afsluiten "EDGE" genaamd
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #43  
Oud 3 June 2008, 10:37
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Mooi, dus vanaf heden geen onverwachte facturen van mijn telefoonprovider?!
  #44  
Oud 3 June 2008, 10:57
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ServicePack Bekijk bericht
Mooi, dus vanaf heden geen onverwachte facturen van mijn telefoonprovider?!
Nopes, alles is in orde als je EDGE maar uitgeschakeld hebt Ikzelf heb gewoon een internet abbonement en zet alleen EDGE aan wanneer ik internet nodig heb, om de batterij te sparen
  #45  
Oud 3 June 2008, 11:10
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Eventueel testen door je Wi-Fi af te zetten...
  #46  
Oud 3 June 2008, 11:45
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Dat vind ik nou zo raar. Ik heb helemaal geen internet abbo afgesloten en toch kan ik Internetten via Edge? Hij geeft nu aan als ik Wi-Fi uitstaat. "Safari kan de server niet vinden...... .. .. " Dus dat blijkt te werken ;-)

Even snel offtopic:

Als ik op de button "Weer (Wheater)" klink, dan kan ik mijn stad toevoegen (lees: Tilburg) maar deze vindt hij niet!! (ja Wi-Fi staat aan etc.). Iemand een idee?

Laatst gewijzigd door ServicePack; 3 June 2008 om 11:48.
  #47  
Oud 14 August 2008, 20:32
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 21
Standaard

Ik heb net een nieuwe sim-kaart (proximus, pay and go met een soort vaste kost, soort abo dus), en denk dat de instellingen voor edge daar al op ingesteld zijn. Heb voor de zekerheid Bossprefs geinstalleerd en edge uitgeschakeld. Nu heb ik wel nog altijd -als ik mijn Wi-Fi uitzet- een blauw rechthoekje (zonder E) staan waar anders het Wi-Fi symbooltje stond. Moet ik me daar zorgen over maken of gewoon negeren?

Voor ik Bossprefs installeerde was dit ook al, en als ik probeerde op internet te gaan zei hij dat ik geen edge-abonnement had. Dusja vermoed ik dat t niet echt kwaad kan. En zolang hij geen edge-verkeer bij de gebruikersinfo geeft moet ik me geen zorgen maken zeker(wil alleen zeker zijn 3cijferige rekening te vermijden)?
  #48  
Oud 14 August 2008, 20:36
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Dat EDGE/GPRS vierkantje blijft daar altijd staan, of het nu uit is of niet. Wil alleen maar zeggen dat je mobiel dat ondersteund.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #49  
Oud 14 August 2008, 20:40
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dat EDGE/GPRS vierkantje blijft daar altijd staan, of het nu uit is of niet. Wil alleen maar zeggen dat je mobiel dat ondersteund.
Thanks Leek me raar omdat die er vroeger niet stond, maar nu m'n sim-kaart vervangen is (dacht na die 7jaar met pensioen te gaan denk ik) had ik ineens met hetzelfde abo dat icoontje, raar gezien mijn abo geen edge ondersteunt normaal. Dus Bosspref was voor nix geinstalleerd, maarja kan maar een zekerheid zijn.
  #50  
Oud 15 August 2008, 11:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 33
Standaard gprs proximus niet af te zetten?

Na upgrade naar 2.0.1. verschijnt het icoontje voor GPRS. Ik stel ook vast dat er automatisch met GPRS verbinding werd gemaakt wanneer ik mijn Palringro messanger gebruikte en niet met mijn draadloos netwerk als daarvoor.
Ik zit bij Proximus. Ik vind hier op het forum alsook in mijn iphone geen plaats waar ik GPRS kan afzetten. Of moet ik mijn Simkaart uit mijn iphone halen en die terug in mijn gsm steken om de instellingen te wissen?
Iemand raad?
Alvast bedankt
3Gjoker
  #51  
Oud 15 August 2008, 12:16
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 3Gjoker Bekijk bericht
Na upgrade naar 2.0.1. verschijnt het icoontje voor GPRS. Ik stel ook vast dat er automatisch met GPRS verbinding werd gemaakt wanneer ik mijn Palringro messanger gebruikte en niet met mijn draadloos netwerk als daarvoor.
Ik zit bij Proximus. Ik vind hier op het forum alsook in mijn iphone geen plaats waar ik GPRS kan afzetten. Of moet ik mijn Simkaart uit mijn iphone halen en die terug in mijn gsm steken om de instellingen te wissen?
Iemand raad?
Alvast bedankt
3Gjoker
Ik denk dat je ook best gewoon die Bosspref uit de installer eropzet. Die geeft de mogelijkheid vanalles uit te schakelen.
  #52  
Oud 24 August 2008, 23:06
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 56
Standaard

Ik heb mijn iphone net 2 uur en hij maakt inderdaad verbinding met internet, zonder dat ik het wil. Nu weet ik dat ik waarschijnlijk domme vragen zal stellen, maar ik probeer het toch. Ik heb services.app geinstalleerd, maar nu weet ik nog niet waar ik het gprs uit kan zetten. Kan iemand mij helpen?
  #53  
Oud 26 August 2008, 16:10
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Locatie: Helchteren
Berichten: 33
Standaard

Bij mij werkt Boss Prefs niet goed, als ik Edge uitschakeld heb (en uiteraard ook Wi-Fi) kan ik toch nog op internet en mijn e-mail ophalen. Ook komt mij ip adres te staan bij Edge (in boss prefs v2.12b) bij de uitschakel schuif knopje.Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen, want zou niet graag hebben dat ik een zware rekening krijg voorgeschoteld !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE uitzetten sanjay501 iPhone algemeen 6 26 November 2009 20:05
SSH en GPRS uitzetten op 3.0 ocmer95 Archief 2 16 September 2009 20:26
GPRS uitzetten? Gerben90 Archief 3 14 August 2008 11:46
1.1.3 Edge uitzetten... pietsnot Archief 3 16 February 2008 14:40
Itoggle (GPRS uitzetten) bapovs iPhone algemeen 11 9 February 2008 12:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:09.