3g (antenne?) probleem

3g (antenne?) probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag mensen, ik had maandenlang een probleem met de controls van de headset (ik kon wel muziek luisteren, maar niet stoppen of next/previous doen) Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2010, 15:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Berichten: 10
Standaard 3g (antenne?) probleem

Dag mensen,

ik had maandenlang een probleem met de controls van de headset (ik kon wel muziek luisteren, maar niet stoppen of next/previous doen)

Ik had een nieuwe headset gekocht, zelfde probleem. Dus ik ben langs iFactor geweest en daar was een jongeman die even in de iphone jack keek, en zei dat er een pluisje in zat. Hij heeft het toen met een paperclip uitgehaald, maar sinds toen heb ik 0,0% internet. Hij geeft wel aan dat hij met 3g is verbonden, maar zelfs een simpele speedtest lukt niet omdat hij een hele tijd moet laden.

Nou vraag ik me dus af of de jongeman in de winkel misschien de antenne heeft beschadigd (ik weet niet eens waar de antenne zit, maar na het bezoek aan de winkel had ik geen internet meer)

Ik kan wel prima internetten via Wi-Fi, prima bellen.

Het is geen locaal probleem, mijn simkaart heeft wel internet in een andere toestel en een andere sim die wel internet heeft, heeft in mijn iphone geen bereik. Ik ben de hele randstad afgereisd en overal had ik 0,0% internetbereik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2010, 15:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 47
Standaard

Ik weet zeker dat ie niks van de 3G hardware heeft kunnen raken, dat zit namenlijk (als je het scherm naar je toe hebt) links onderin. De jack zit rechts bovenin.

Ik denk dat er een soort van kortsluiting/elektische pulse door je apparaat is gegaan doordat hij met een paperclip (metaal) in je iphone is gaan poeren. Stond hij aan toen hij dat deed?
In dat geval zou ik maar even bij hun aankloppen, alhoewel je denk ik gewoon de sjaak bent.
  #3  
Oud 23 June 2010, 15:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Telefoon stond gewoon aan ja, ik lees nou wel in de rest van de forum dat mensen ook gewoon hetzelfde probleem hebben.

Wel 3g ontvangst, maar geen dataverkeer.

Men heeft het over een APN, maar what the wafel is dat nou?
  #4  
Oud 23 June 2010, 15:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Oke, verder zitten neuzen in de APN geval en nou werkt het.

Alle mensen die na iOS 4.0 3g wel hebben, maar geen dataverkeer hadden, let op:

Ga allereerst op uw iphone (via Wi-Fi, 3g lukt natuurlijk niet) naar : http://www.unlockit.co.nz/unlockit/

Kies continue -> Custom APN -> en voer:
T-Mobile
- APN: internet
- Username: tmobile
- Password: tmobile

voor tmobile gebruikers met carrier NL - Tmobile

Je krijgt dan een profiel om te installeren, installeer dat.

Dan werkt je 3g weer

Laatst gewijzigd door Bomans; 23 June 2010 om 16:13.
  #5  
Oud 23 June 2010, 21:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 43
Standaard

Heb hetzelfde probleem...

Krijg foutmelding : Profiel installeren niet mogelijk.

Safari kan een profiel niet installeren vanwege een onbekende fout.

Heb 2 sites geprobeerd...

help.benm.at
unlockit.co.nz

Heb een Iphone 3G
4.0 8A293
ModemFW 05.13.04
  #6  
Oud 23 June 2010, 22:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Landgraaf
Berichten: 88
Standaard

Bij mij exact hetzelfde probleem.

Na het installeren/jailbreaken/unlocken van iOS4 kan ik geen profielen meer installeren door bovengenoemde foutmelding. Heb al diverse sites geprobeerd voor een custom profiel. Foutmelding blijft optreden.
__________________
8GB iPhone US, 16GB iPhone 3G Black,32GB iPhone 4 Black, 16GB iPhone 4S White, iPad 1 32GB Wi-Fi, iPad 2 64GB White Wi-Fi
  #7  
Oud 24 June 2010, 15:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 6
Standaard

wat moet ik doen als ik op die site ben?
heb ook geen internet meer?

groet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Last van het antenne probleem. Oplossing? iDavid iPhone algemeen 9 2 October 2010 22:25
Antenne probleem iPhone 4 komt door kortsluiting simkaart breaksblue iPhone algemeen 7 8 August 2010 01:46
Antenne probleem en garantie Driesdk iPhone algemeen 0 4 August 2010 11:35
Antenne Probleem: vergelijking met andere telefoons eurobrowser iPhone algemeen 4 19 July 2010 01:31
probleem met zwarte antenne cover (2G) gaming boy iPhone algemeen 4 14 September 2009 20:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:30.