Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door bjklifatih Ik heb geen orginele sim ( overgekocht van iemand ) Ik ben nu een custom firmware op aan het zetten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #521  
Oud 3 January 2009, 21:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjklifatih Bekijk bericht
Ik heb geen orginele sim ( overgekocht van iemand )
Ik ben nu een custom firmware op aan het zetten , dan istie geactiveerd (neem ik aan) in de hoop dat het nu wel gaat werken
Als je custom hebt met activatie wel, anders niet.. Overbodige vraag misschien, maar heb je de laatste baseband erop staan? Meeste custom firmwares updaten de baseband namelijk niet...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #522  
Oud 3 January 2009, 21:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Dat yellowsnow werkt voor geen meter! tis nog erger dan die yessim dingen..

Na 100 keer sim erin en eruit en wat reinstalls vanuit cydia werkte het eindelijk. Nu nadat me tel uit stond doe ik er een andere sim in en werkt het niet meer...

Iedereen die een goedwerkend toestel heeft met sim oplossing. DOE HET NIET!
  #523  
Oud 3 January 2009, 21:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 12
Standaard Extra Tip

Heren, Dames,

ik heb het net geprobeerd met een out-of-the-box iPhone.
Bij mij deed hij het op het eerste moment ook niet (5 puntjes, geen provider-naam)

Daarna de simkaart nog even in de oude tel gedaan en hem automatisch laten zoeken naar netwerk (ipv handmatig select). Daarna in de iPhone en 3G aangezet.... als een trein!

Provider: KPN / Hi
  #524  
Oud 3 January 2009, 21:11
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Net weer een update gehad van Yellowsn0w, sindsdien hoef ik maar 1 keer opnieuw te starten om met meerdere sims te kunnen werken, soms even de vliegtuig-mode aan als ie het niet direct wil doen maar uiteindelijk lukt het altijd
  #525  
Oud 3 January 2009, 21:11
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kjdekoning Bekijk bericht
Als je custom hebt met activatie wel, anders niet.. Overbodige vraag misschien, maar heb je de laatste baseband erop staan? Meeste custom firmwares updaten de baseband namelijk niet...
Bij mij weten moet je geen costum gebruiken. gewoon restoren via Itunes en dan via quickpwn jailbreaken en de rest wijst zichzelf uit
  #526  
Oud 3 January 2009, 21:19
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Zal ik eventjes uitleggen hoe ik het precies gedaan heb en hoe het werkt bij mij.

1) gebruik een windows pc
2) restore via Itunes
3) open quickpwn
4) jailbreak de iphone
5) herstart je iphone na de jailbreak
6) open Cydia en voer de update uit
7) installeer de source van Dev Team
8) installeer yellowsn0w
9) schakel 3G uit
10) schakel Iphone uit
11) start Iphone
12) schakel Airplane mode in(10 sec)
13) schakel Airplane mode uit
14) Nu verschijnt er zoeken op de plaats van de provider en vind hij na enkele seconden je provider.

Zo ging het bij mij.
Wel na de update van yellowsn0w(0.9.5)
  #527  
Oud 3 January 2009, 21:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard

Wat een slechte unlock zeg. Ik had hem eindelijk na een paar uur prutsen unlocked. Zet ik hem uit en aan staat er weer 'fout met simlock' pfff.....
  #528  
Oud 3 January 2009, 21:38
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

sinds de laatse update van yellowsn0w, 0.9.5, gaat mijn iphone vaak naar "safe mode".
hebben meer mensen dit??
Vooral na Cydia bezoekjes, maar ook als ik me iphone van me macbook los haal bijvorbeeld.
  #529  
Oud 3 January 2009, 21:40
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
sinds de laatse update van yellowsn0w, 0.9.5, gaat mijn iphone vaak naar "safe mode".
hebben meer mensen dit??
Vooral na Cydia bezoekjes, maar ook als ik me iphone van me macbook los haal bijvorbeeld.
Ik ondervind dit ook na het bezoek van Cydia en downloaden van enkele apps. Na het loskoppelen van mijn macbook heb ik het nog niet ondervonden.
  #530  
Oud 3 January 2009, 21:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard

- Herstel je netwerk instellingen in instellingen

hoe doe je dit precies?
  #531  
Oud 3 January 2009, 21:51
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xBram Bekijk bericht
- Herstel je netwerk instellingen in instellingen

hoe doe je dit precies?
- Instellingen
- Algemeen
- Stel Opnieuw In
  #532  
Oud 3 January 2009, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2008
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 26
Standaard

Heb ik dus ook last van, bugje?? en m'n Wi-Fi is sinds de update pleite :-(


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
sinds de laatse update van yellowsn0w, 0.9.5, gaat mijn iphone vaak naar "safe mode".
hebben meer mensen dit??
Vooral na Cydia bezoekjes, maar ook als ik me iphone van me macbook los haal bijvorbeeld.
  #533  
Oud 3 January 2009, 22:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Zal ik eventjes uitleggen hoe ik het precies gedaan heb en hoe het werkt bij mij.

1) gebruik een windows pc
2) restore via Itunes
3) open quickpwn
4) jailbreak de iphone
5) herstart je iphone na de jailbreak
6) open Cydia en voer de update uit
7) installeer de source van Dev Team
8) installeer yellowsn0w
9) schakel 3G uit
10) schakel Iphone uit
11) start Iphone
12) schakel Airplane mode in(10 sec)
13) schakel Airplane mode uit
14) Nu verschijnt er zoeken op de plaats van de provider en vind hij na enkele seconden je provider.

Zo ging het bij mij.
Wel na de update van yellowsn0w(0.9.5)

Ok nu nog erbij zeggen wanneer je van sim wisselt aub
  #534  
Oud 3 January 2009, 22:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Ik ben weer verder gekomen bij mij... maar het wordt nog gekker..
Na mijn yellowsnows (heb cydia en install tegelijk gedaan) zag ik ineens NL KPN staan... ik rende naar boven toe en kreeg wonderbaarlijk genoeg 4 streepjes en kon bellen.. .wat ik ook 7 minuten deed... toen liep ik naar beneden... en plof de lijn viel weg en meteen no service... krijg niets meer terug... Is dit de bug van yellowsnow of is mijn hardware zo buggy...
  #535  
Oud 3 January 2009, 22:26
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Giel538 Bekijk bericht
Ok nu nog erbij zeggen wanneer je van sim wisselt aub
Tussen 10 en 11
  #536  
Oud 3 January 2009, 22:35
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 17
Standaard Tijd loopt 9 uur achter

Het is gelukt! Telfort opnieuw aan de gang gekregen! Ik zet m'n foon nu nooit meer uit, want dit kostte me weer een paar uur.
PROBLEEM: de tijd loopt niet synchroon, hij loopt 9 uur achter. De landinstellingen zijn juist, en de Mac waarmee ik sync ook. Hoe los ik dit op?

Thanx!
  #537  
Oud 3 January 2009, 22:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

krijg het voor geen meter voor elkaar. Heb het al 100 keer geprobeerd
:S. Heb vodafone. Ik heb baseband 2.28.00 en FW 2.2 (5G77).
Met mn vodafone kaartje staat er bij carrier (null) (null).
Wie zou me kunnen helpen

MvG

Berry

Laatst gewijzigd door hardstylemaster; 3 January 2009 om 22:51.
  #538  
Oud 3 January 2009, 22:42
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Ik ondervind dit ook na het bezoek van Cydia en downloaden van enkele apps. Na het loskoppelen van mijn macbook heb ik het nog niet ondervonden.
Iemand een oplossing voor?? of weet iemand hoe dit komt of wat we eraan kunnen doen???

EDIT:
Cydia gaf bij mij 5 upgrades aan heel de tijd, maar dacht van nou die dingen heb ik volgens mij helemaal niet geinstalleerd op me iphone, dus die hoef ik niet maar lijkt erop dat na deze upgrades het probleem is opgelost.

Ik heb geen problemen met me Wi-Fi BTW

Laatst gewijzigd door Shorty007; 4 January 2009 om 00:15.
  #539  
Oud 3 January 2009, 22:53
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ik denk dat dit ook voor een deel aan de FW 2.2 ligt. al ben ik daar niet zo zeker van.
  #540  
Oud 3 January 2009, 22:58
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Giel538 Bekijk bericht
Ok nu nog erbij zeggen wanneer je van sim wisselt aub
wisselen van sim. Er heeft nood een sim ingezeten tot wanneer ik jailbreakte.

Dus jailbreak met simkaart erin en de sim er enkel nog eens uitgehaald na stap 10 opstarten en sim erin steken na opstarten.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.