Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ja ik hou verbinding alleen springt 3g na een tijdje uit...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #721  
Oud 7 January 2009, 17:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 81
Standaard

ja ik hou verbinding alleen springt 3g na een tijdje uit
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #722  
Oud 7 January 2009, 17:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchyme Bekijk bericht
goed dat je dat zegt even geupdate (profiel)
volgens mij heeft t-mobile hier slechte dekking met 3g
Dus ik zet de 3g uit dan blijft alles stabiel.
Ik vind dat wel slordig van t-mobile...maar ik heb geen 3g abo .
Als je dat wel heb is dat wel naai.
Dat klopt, ik heb zelf vodafone en de dekking in de trein tussen Arkel en Beesd is het GPRS, beetje lomp mrja verder met YS !
  #723  
Oud 7 January 2009, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjklifatih Bekijk bericht
Ja dat klopt, maar je kan toch normaal bellen? want anders zou het aan je ifone ligggen die niet goed werkt
Ja ik kan wel bellen en smsen en internetten en super ontvangst met 3g. Maar alleen die 1244 werkt dus niet:S.
  #724  
Oud 7 January 2009, 17:04
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 81
Standaard

Dat bosspref programma is wel handig.
daarmee zet ik ssh uit en aan en heb ook de yellowsn0w plugin erbij.
3g kan ik er ook mee schakelen.
yellowsn0w 0.9.6 is superbbbbbbb
  #725  
Oud 7 January 2009, 17:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 32
Standaard

Yellowsn0w en jailbreaken zijn bij mij allebei gelukt. Ik gebruik er nu een Hi (KPN) simkaart in.

Moest de telefoon wel even rebooten (power + home) voordat hij de simkaart pakte, ander kreeg ik dat Invalid Sim schermpje.
  #726  
Oud 7 January 2009, 17:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

Weet iemand wat er nieuw is in 0.9.6 en hoe stabiel deze is? (ik draai nogsteeds op 0.9.1)
  #727  
Oud 7 January 2009, 17:24
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
Weet iemand wat er nieuw is in 0.9.6 en hoe stabiel deze is? (ik draai nogsteeds op 0.9.1)
Ik zou zeggen: lees de posts boven die van jou eens door, daar staat precies in wat je zoekt....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #728  
Oud 7 January 2009, 17:24
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 54
Standaard

vodafone is 1200, en niet 1244
  #729  
Oud 7 January 2009, 17:48
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 34
Standaard

Wat wordt er nu precies bedoelt met het verwijderen van de simcode? Bedoelen ze hiermee het uitschakelen van de functie om te vragen naar de pincode op de iPhone? Momenteel vraagt mijn andere telefoons hier niet om. Ik neem aan dat dit voldoende is en er niet iets speciaals hoeft te gebeuren met de simkaart? Het mij niet geheel duidelijk...
  #730  
Oud 7 January 2009, 17:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomas Bekijk bericht
Wat wordt er nu precies bedoelt met het verwijderen van de simcode? Bedoelen ze hiermee het uitschakelen van de functie om te vragen naar de pincode op de iPhone? Momenteel vraagt mijn andere telefoons hier niet om. Ik neem aan dat dit voldoende is en er niet iets speciaals hoeft te gebeuren met de simkaart? Het mij niet geheel duidelijk...
Pincode op je simkaart wordt ermee bedoelt, jij komt hier niet mee in aanmerking
  #731  
Oud 7 January 2009, 17:53
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 34
Standaard

Mooi. Ik ga volgende week mijn 3G ophalen bij een vriend in Engeland.
  #732  
Oud 7 January 2009, 18:04
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 19
Angry yellowsn0w rariteit

beste allemaal,

net yellowsn0w een update gegeven en werkt naar behoren. net als vorige versie.
net voor de grap even een sim erin gestopt van mijn collega. toen begon de ellende. eigen sim er weer in. nu heeft hij als provider aan: vodafone.
zelf heb ik telfort(kpn). en krijg met geen mogelijkheid mijn eigen provider indicatie meer terug. iemand een idee? heb al opnieuw opgestart met bosspref. 3g, edge, Wi-Fi en roaming uit.

wie o wie?

iphone-fan123
  #733  
Oud 7 January 2009, 18:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

herstel is je netwerkinstellingen in General-Reset-reset network settings.
  #734  
Oud 7 January 2009, 18:15
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 19
Standaard yellowsn0w rariteit

netwerk reset helpt helaas ook niet. staat nog steeds vodafone in beeld.
heb ook eigen sim in andere telefoon gedaan en geeft dan wel eigen provider naam aan. telfort (kpn) dus.
stop ik hem weer in de iphone heb ik dat verdomde vodafone weer...grrr

ik denk dat ik er maar mee moet leren leven.

Laatst gewijzigd door iphone-fan123; 7 January 2009 om 18:33.
  #735  
Oud 7 January 2009, 18:36
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2008
Locatie: Vught
Berichten: 6
Standaard

Ik heb, op eerder advies, de upgrade naar 2.2 met custom firmware gedaan om de oude versie van de baseband te behouden (02.11.07).
Als ik nu herstel in Itunes wordt dan de juiste baseband geinstalleerd?
Kan ik daarna nog mijn GEVEY turbo sim gebruiken, mocht het mis gaan?
  #736  
Oud 7 January 2009, 18:38
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
Weet iemand wat er nieuw is in 0.9.6 en hoe stabiel deze is? (ik draai nogsteeds op 0.9.1)
Nogmaals het adres van het Dev Team waar je zelf de info kan lezen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #737  
Oud 7 January 2009, 18:50
Alexl's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 37
Send a message via twitter to Alexl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door him Bekijk bericht
Welke APN heb je gebruikt? Heb dit ook geprobeerd maar krijg niet aan de praat
hangt er vanaf, ik heb een zakelijke sim met data in dat geval:

APN office.vodafone.nl
user: vodafone
pass: vodafone

als die het niet doet de standaard APN
APN live.vodafone.com
user: vodafone
pass: vodafone

Let op je moet bij de T-labiel telefoons eerst een appje uit cydia genaamd APN edditing daarna kan je de APN aanpassen
  #738  
Oud 7 January 2009, 20:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 11
Standaard

Hoi ik ben stef en ben nieuw hier dus bij deze :Hallo allemaal!!! ik heb net mijn Iphone ge-update naar 0.9.6 en moet zeggen hij werkt tot nu toe als een trein! Eerst had ik het bekende probleem van 0.9.1 (als ik de iphone uitzetten en daarna weer aan zetten hij geen netwerk vond) nu met de nieuwe versie kan ik hem gewoon uit zetten en als ik hem later aan zet dan duurt het een paar seconde en dan ..... Vodafone NL ! Helemaal top dus!! Maar nog een vraagje,kan ik nu ook weer mijn pin beveileging aanzetten?
  #739  
Oud 7 January 2009, 20:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 34
Standaard

bij komt de update in cydia er niet op om naar 0.9.6 te gaan, ik zit nog altijd op 0.9.1
  #740  
Oud 7 January 2009, 20:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je moet cydia een keer refreshen onder changes daarna vind je hem wel op 0.9.6
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.