Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds ik .6 erop heb staan kan ik mijn Phone applicatie niet meer in, dus niet meer me gesprekken ed. zien. Iemand ook dit probleem? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #781  
Oud 8 January 2009, 19:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 2
Standaard

Sinds ik .6 erop heb staan kan ik mijn Phone applicatie niet meer in, dus niet meer me gesprekken ed. zien. Iemand ook dit probleem? Heb al meerdere keren opnieuw opgestart zonder succes. Alvast bedankt!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #782  
Oud 8 January 2009, 19:25
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Restoren en alles eens herhalen is de (volgens mij) enige oplossing.
  #783  
Oud 8 January 2009, 20:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Te Gek! Het Werkt!

Eerste poging was niet gelukt... daarna nog een keer Yellowsnow geinstaleerd met mn sim in de foon > Netwerkinstellingen herstellen > foon gaat rebooten > ff w88 > airplane mode aanzetten voor 10sec > Done.. t werkt nu zonder yessim met KPN netwerk!!!

Thxs Michael
  #784  
Oud 8 January 2009, 21:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Blaricum
Berichten: 8
Standaard

Ik vond dat 0.9.6 versie is erg verbeterd. Het gaat heel snel met zoeken van netwerk. Maar ik merkte dat 3G wel wat minder bereiken en netwerk wel minder sterk als 3G en EDGE aanzet. Dit probleem merkte ik niets zo veel bij versie 0.9.4. Iemand anders ook zn probleem heeft? NL KPN hier.
  #785  
Oud 8 January 2009, 21:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Restoren en alles eens herhalen is de (volgens mij) enige oplossing.
Yes! Gelukt! Thanks
  #786  
Oud 8 January 2009, 21:32
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: belgie
Berichten: 70
Standaard

Heb de unlock ook geprobeerd.
Ik krijg af en toe ontvangst. De volledige ontvangst. En na een minuut kan dat plots omslagen naar "geen ontvangst".
Heb de uitleg volledig overlopen, maar geen oplossing. Hij blijft connectie verliezen.

Terminal ook al gedaan.
Iemand nog tips?
  #787  
Oud 9 January 2009, 00:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Leuven
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Troost je, je bent niet de enige die dit heeft. Ook ik zie bij mij het EDGE E'tje steeds naast mijn provider staan. Voor zover ik weet is daar momenteel nog niets aan te doen.
Het EDGE E'tje is niet hetzelfde als dat stipje, dat is GPRS. EDGE (EGPRS) kan je normaal gewoon uitschakelen met BossPrefs, GPRS niet dacht ik.
  #788  
Oud 9 January 2009, 00:05
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

daar heb je groot gelijk in, maar ook al schakel in edge uit met bossprefs, dan nog blijft mijn E'tje er staan.
  #789  
Oud 9 January 2009, 00:27
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
daar heb je groot gelijk in, maar ook al schakel in edge uit met bossprefs, dan nog blijft mijn E'tje er staan.
probeer in safari een pagina te openen als je edge hebt uitgeschakeld, dan zal je zien dat er geen verbinding mogelijk is ook al staat er een E-tje
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #790  
Oud 9 January 2009, 12:58
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: belgie
Berichten: 70
Standaard netwerk valt weg "no service"

Heb iphone gekocht uit Engeland.
3G versie
firmware 2.2

nu heb ik deze unlocked met yellowsn0w. Lukte allemaal direct, direct ontvangst etc. Maar nu merk ik dat de ontvangst niet vast is. Dan valt die weg, krijg ik geen service te zien. Als ik dan in flightmode zet en terug aan kan het zijn dat hij weer ontvangst vindt, of niet, het is al te zien.

Heb alle mogelijkheden uit yellowsn0w thread al gedaan, iemand nog andere mogelijkheden?
Of zou het de antenne zijn die kapot is?

Ik heb je topic gewoon in de unlock topic gezet, het is onwaarschijnlijk dat je antenne kapot is als hij nieuw is (kan altijd) Maar misschien krijg je hier nog wel handige tips

Laatst gewijzigd door King1987; 9 January 2009 om 13:09. Reden: Zie mijn tekst.
  #791  
Oud 9 January 2009, 13:13
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

Ook ik heb nu dat er regelmatig geen service staat. (vodafone) Het heeft 2 dagen goed gewerkt.
Unlock is misschien toch niet zo stabiel.
  #792  
Oud 9 January 2009, 13:38
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Of dat kan aan Vodafone liggen.
  #793  
Oud 9 January 2009, 14:20
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Of dat kan aan Vodafone liggen.
na in en uitschakelen vliegtuigmodus heb ik wel weer gelijk verbinding. Denk toch dat het aan yellowsn0w ligt.
  #794  
Oud 9 January 2009, 19:14
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wil Bekijk bericht
na in en uitschakelen vliegtuigmodus heb ik wel weer gelijk verbinding. Denk toch dat het aan yellowsn0w ligt.

dit doet versie 0.9.6 bij automatisch met flightmodus. als er wat is gaat ie vanzelf aan en naar een paar sec. weer uit. En dan heb ik weer verbinding.
  #795  
Oud 9 January 2009, 19:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 14
Standaard

heb hier ook Vodafone met gelesneeuw 0.9.6 alles werkt perfect al de gehele week.

volle ontvangst

werkelijk super.
  #796  
Oud 10 January 2009, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jvugts Bekijk bericht
heb hier ook Vodafone met gelesneeuw 0.9.6 alles werkt perfect al de gehele week.

volle ontvangst

werkelijk super.
zelfde hier ook Vadafone en nog steeds iedere dag vol bereik en bel plezier!!
  #797  
Oud 10 January 2009, 18:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Hallo kan iemand mij helpen

Ik heb mijn Iphone 3G geunlocked alles is goed gegaan

maar ik heb geen telefoon boek meer en als ik gebeld wordt trilt ie alleen maar
terwijl beide functie staan ingeschakkeld

MvG Bas
  #798  
Oud 10 January 2009, 18:47
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bas911 Bekijk bericht
Hallo kan iemand mij helpen

Ik heb mijn Iphone 3G geunlocked alles is goed gegaan

maar ik heb geen telefoon boek meer en als ik gebeld wordt trilt ie alleen maar
terwijl beide functie staan ingeschakkeld

MvG Bas
ik denk dat er niks anders opzit dan opnieuw restoren en jailbreaken en dan yellowsn0wen, ach ja het is te koud om buiten te zijn!
  #799  
Oud 10 January 2009, 19:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 17
Standaard

Bij mij is het ook gelukt, ik heb de yessim niet meer nodig, ik het nu mijn t-mobile kaartje erin zitten, ik kan echter geen kaartje van een andere provider gebruiken. Is dit normaal?
  #800  
Oud 10 January 2009, 19:41
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Normaal moet het ook werken met andere sim kaarten, misschien heb je op die sim kaarten nog een pincode staan.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.