Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb momenteel 2.1 op mijn iphone en wil ook de software unlock uitvoeren, maar moet ik nu de 2.2 update gewoon via itunes uitvoeren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #801  
Oud 10 January 2009, 20:48
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 64
Standaard

Ik heb momenteel 2.1 op mijn iphone en wil ook de software unlock uitvoeren, maar moet ik nu de 2.2 update gewoon via itunes uitvoeren en zou ik dan de juiste baseband te pakken moeten krijgen?

Of moet ik een custom firmware gebruiken, ik ben bang dat ik een verkeerde baseband krijg als ik nu via itunes ga updaten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #802  
Oud 10 January 2009, 20:50
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nipje Bekijk bericht
Ik heb momenteel 2.1 op mijn iphone en wil ook de software unlock uitvoeren, maar moet ik nu de 2.2 update gewoon via itunes uitvoeren en zou ik dan de juiste baseband te pakken moeten krijgen?

Of moet ik een custom firmware gebruiken, ik ben bang dat ik een verkeerde baseband krijg als ik nu via itunes ga updaten?
Updaten met itunes voor de baseband dan quickpwn uitvoeren voor de jailbreak en uit cydia yellowsn0w halen om te unlocken.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #803  
Oud 10 January 2009, 20:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 6
Standaard

Laatste update van Yellowsnow uitgevoerd. Hierna werkte alles goed!
  #804  
Oud 10 January 2009, 20:52
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Updaten met itunes voor de baseband dan quickpwn uitvoeren voor de jailbreak en uit cydia yellowsn0w halen om te unlocken.
En is het ZEKER dat ik de juiste baseband ga als ik update via itunes?

Moet ik mijn yes-sim kaartje en de gewone sim er uit halen als ik hem update via itunes ?

edit

met de yes-sim er in kan ik namelijk niet updaten dus moet ik het doen zonder sim er in ?

Laatst gewijzigd door Nipje; 10 January 2009 om 20:58.
  #805  
Oud 10 January 2009, 20:57
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nipje Bekijk bericht
En is het ZEKER dat ik de juiste baseband ga als ik update via itunes?

Moet ik mijn yes-sim kaartje en de gewone sim er uit halen als ik hem update via itunes ?
Ja je krijgt dan zeker de goede baseband.
  #806  
Oud 10 January 2009, 21:00
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja je krijgt dan zeker de goede baseband.
Moet ik hem gewoon updaten zonder sim er in? krijg nu de melding dat de sim niet ondersteunt wordt.
  #807  
Oud 10 January 2009, 21:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Logisch dat je die melding krijgt, je hebt nog een simlock en je iPhone is nog niet geactiveerd. Daarvoor moet je eerst nog jailbreaken en deze unlock methode toepassen.

Je kan gewoon je simkaart in je iPhone laten
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #808  
Oud 10 January 2009, 21:06
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja je krijgt dan zeker de goede baseband.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Logisch dat je die melding krijgt, je hebt nog een simlock en je iPhone is nog niet geactiveerd. Daarvoor moet je eerst nog jailbreaken en deze unlock methode toepassen.

Je kan gewoon je simkaart in je iPhone laten
Ik moet toch eerst mijn iphone naar 2.2 updaten voordat ik met unlocken kan beginnen ... en het probleem is juist dat ik in itunes de foutmelding krijg als ik naar 2.2 wil updaten :S
  #809  
Oud 10 January 2009, 21:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Gebruik de zoekfuntie even voor de foutmelding
Tip: meestal werkt in de DFU mode zetten en dan herstellen perfect
  #810  
Oud 10 January 2009, 22:31
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Gebruik de zoekfuntie even voor de foutmelding
Tip: meestal werkt in de DFU mode zetten en dan herstellen perfect
Maar ik moet dus eerst mijn iphone herstellen en dan pas updaten? ik ben nou een beetje in de war.

Ik heb momenteel gewoon mijn yessim er in zitten, hoe ga ik nou mijn iphone naar 2.2 updaten zodat ik hem weer opnieuw kan jailbreaken en dan unlocken?

Zoekfunctie heb ik gebruikt maar ik wil zeker weten dat ik het op de goede manier ga doen.

De melding komt in itunes zelf tevoorschijn als ik wil updaten, niet op mijn iphone.

Hoe ga ik nu te werk?

edit

Hij geeft de melding maar heeft wel gewoon geupdate, vreemd

Laatst gewijzigd door Nipje; 10 January 2009 om 22:40.
  #811  
Oud 11 January 2009, 00:37
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Wat je het best doet als je wilt updaten naar FW 2.2 is het volgende.

1) Je hersteld je iPhone met iTunes.
2) Je update je iPhone naar 2.2
3) Je jailbreakt je iPhone met quickpwn
4) Je installeert yellowsn0w dmv cydia na het toevoegen van de repo van het dev-team
  #812  
Oud 11 January 2009, 01:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 103
Stuur een bericht via ICQ naar batumulia Send a message via twitter to batumulia
Standaard

Het is mij nu eindelijk gelukt met Yellowsn0w 0.9.6.

Ik had eerst mijn T-Mobile kaartje eruit gehaald terwijl de telefoon aanstond en toen een KPN kaartje erin gedaan. Telefoon op Airplane modus gezet waardoor ik een error kreeg dat de SIM-kaart niet geldig was. Telefoon opnieuw opgestart met KPN kaartje erin en hij had na 1 minuut wachten vol bereik. Ik kan nu ook gewoon de kaart eruit halen en verwisselen met een andere zonder dat ik de telefoon hoef te herstarten.
  #813  
Oud 11 January 2009, 08:41
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Normaal moet het ook werken met andere sim kaarten, misschien heb je op die sim kaarten nog een pincode staan.
Er zat geen pincode op, ik heb mijn kaart eruit gehaald en vervolgens de andere ein gezet, ik heb hem dus niet reboot. Ik weet niet of het hieraan ligt. Het was niet een kaartje wat ik in huis heb, ik kan het dus niet nog eens proberen.
  #814  
Oud 11 January 2009, 12:53
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Ik heb gisteren ook de eerste unlock met behulp van yellowsn0w uitgevoerd. Niks wilde werken, air-plane mode kon ik aan en uit doen wat ik wilde, resetten eveneens. Daarna heb ik een reset gedaan van de netwerkinstellingen. Nu is het zo dat bij elke reboot de air-plane mode aanstaat en na 3 seconden eraf gaat. SIM kaart werkt meteen! Ook bij het verwisselen met een andere kaart.

Mijn ervaring is dus, herstel de netwerkinstellingen.
  #815  
Oud 11 January 2009, 12:57
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb inmiddels 2 iPhones geunlocked met yellowsn0w. Beide toestellen werken perfect. Nog geen klachten gehoord van die mensen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #816  
Oud 11 January 2009, 13:13
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Volgens mij is yellowsn0w helemaal top momenteel. Ik denk dat bij wie het nog niet lukt er iets verkeerd moet lopen in het voorafgaande van het installeren van yellowsn0w.
Ook denk ik dat er sommigen zijn die vergeten hun 3G af te zetten na het installeren van YS. Maar goed, blijven proberen zou ik zeggen, want het werkt zonder problemen.
  #817  
Oud 11 January 2009, 13:19
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Verwacht dat Yellowsn0w nu ook snel het beta stadium zal verlaten.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #818  
Oud 11 January 2009, 13:22
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Denk inderdaad dat dit niet meer zo heel lang zal duren. Ik verheug me er in elk geval al op. zo'n 1.0.0 versie zie ik wel zitten
  #819  
Oud 11 January 2009, 13:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 17
Standaard

1,2,3 en het is gelukt, T-mobile, vodafone..... MOOI!!
  #820  
Oud 11 January 2009, 13:59
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Alkmaar
Berichten: 6
Angry Verkeerde naam provider

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone-fan123 Bekijk bericht
kan andere naam invoegen en dat werkt.
maar bij leeg laten komt vodafone weer terug.

wie o wie heeft nog een idee.
ben benieuwd in hieverre yellowsn0w hier wat mee te maken heeft.
Heb hier hetzelfde probleem; ook 1 keer een Vodafone prepaid geprobeerd en vervolgens geeft de T-Mobile sim Vodafone aan.
Elke andere kaart toont eigen netwerk (KPN etc.), maar de gewone T-Mobile SIM laat Vodafone NL zien.
Alles al geprobeerd; lijkt mij alleen oplosbaar door opnieuw flashen van de baseband.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:35.