Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) oké dan, yellowsn0w geďnstalleerd. Tel uit gezet en weer aan. En hij deed het gewoon!! Hij heeft het 1 keer eerder gedaan dat was 0.91 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #701  
Oud 7 January 2009, 13:41
vmk vmk is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Berichten: 12
Standaard

oké dan, yellowsn0w geďnstalleerd. Tel uit gezet en weer aan. En hij deed het gewoon!! Hij heeft het 1 keer eerder gedaan dat was 0.91 maar dat was ook maar voor sec. En nu werkt het!

fantastisch! I ben blij!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #702  
Oud 7 January 2009, 13:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 14
Standaard

jippe eindelijk pakt hij mijn t mobile kaart.
voor mij werkt pas .6!
  #703  
Oud 7 January 2009, 14:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

.6 geinstalleerd, hij pakte gelijk men simkaart.
Hierna paar testjes gedaan, sim kaart eruit-erin weer vodafone te zien.
Hierna reboot met simkaart erin weer vodafone. etc echt zoveel testjes gedaan hij pakt myn simkaart gelyk ! netjeus.
  #704  
Oud 7 January 2009, 14:06
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Wat me opvalt is als het mis gaat zorgt yellowsn0w er zelf voor dat ie naar flight mode gaat en naar een paar second weer netwerk gaat zoeken en dan staat er weer vodafone
  #705  
Oud 7 January 2009, 14:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Dit is mooi. Ik had de telefoon gewoon met t-mobile geunlockt in itunes. Omdat ik yellowsn0w nog te bugy vond. Ik lees dat 0.9.6 uit is en denk ik probeer gewoon zonder heb opnieuw te restoren en met quikpwn te unlocken. En ja hoor. na de install van 0.9.6 de vodafone kaart erin een
harde reset gedaan en klaar verbinding. Een keer gewoon uitgezet en meteen weer verbinding. Ik denk dat ze dicht bij versie 1.0 in de buurt komen nu.

Ja ik heb nooit begrepen waarom je helemaal zou restoren en opnieuw quickpowenen enzo, gewoon yellowsn0w erop en gaan
  #706  
Oud 7 January 2009, 14:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Versie 0.9.6 werkt voor mij top! Ook na elke reboot heb ik nu bereik, dus geen airplane modus gedoe meer!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #707  
Oud 7 January 2009, 15:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via Skype™ naar siricio Send a message via twitter to siricio
Standaard

Gisteren mijn eerste jailbreak gedaan nadat mijn upgrade naar 0.9.6 niet meer werkte onder firmware 2.1
Met echte bibbers gedaan en gelijk gelukt.Cydia gaf een foutmelding bij het zoeken naar de source yellowsn0w.
Dus mensen wel opletten en voordat je yellowsn0w toepast, eerst mobileterminal en sbsettings en bossprefs en daarna yellowsn0w toepassen bij cydia.

Moet zeggen dat mijn verbinding nu perfect is.0.9.6 na de eerste poging....
Thnx aan een ieder hier voor hun adviezen.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 7 January 2009 om 18:36.
  #708  
Oud 7 January 2009, 15:10
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G-yBaB Bekijk bericht
Even voor de duidelijkheid.. ik heb geen last van wegvallende verbindingen meer met .6 zelfs niet na een reboot (met home en lock).
Eveneens via 096 naar zero problems......magnifiek dus!!
Alleen even overschrijven en rebooten.....klaar.....top!!
  #709  
Oud 7 January 2009, 15:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 1.0.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Oke hoe krijg ik nu mijn contacts etc terug ? Ik snap er niks van weet iemand hoe dat terug kan krijgen want zonder al mijn oude gegevens ben ik nergens.
  #710  
Oud 7 January 2009, 15:21
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via Skype™ naar siricio Send a message via twitter to siricio
Standaard

@ stereokillah
neem aan dat je een recovery hebt gemaakt van je gegevens via Itunes...
  #711  
Oud 7 January 2009, 15:24
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Coevorden
Berichten: 33
Standaard

De nieuwe versie werkt bij mij nu ook. Versie .5 werkte bij mij (Iphone 16GB + Hi abbo) absoluut niet, 3 seconden bereik daarna alleen 5 stipjes... Pure frustratie uiteraard!

Maar deze werkt dus wel, gaat nu al ruim een half uur goed! Nu alleen nog 3G aan de praat krijgen, maar ik kan bellen
  #712  
Oud 7 January 2009, 16:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

Ik heb een vraagje het werkt nu als een trein maar als ik 3g aanzet heb ik dan de hele tijd verbinding met internet en moet ik dan ook bij vodafone betalen. Want dan ga ik ff internet abootje afsluiten zodat dit 10 euro vast kost anders betaal ik me scheel.

Laters, Keep up the good work
  #713  
Oud 7 January 2009, 16:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hardstylemaster Bekijk bericht
Ik heb een vraagje het werkt nu als een trein maar als ik 3g aanzet heb ik dan de hele tijd verbinding met internet en moet ik dan ook bij vodafone betalen. Want dan ga ik ff internet abootje afsluiten zodat dit 10 euro vast kost anders betaal ik me scheel.

Laters, Keep up the good work
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij alleen als je data roaming aanzet, het is zowiezo verstandig om onbeperkt internet te hebben wanneer je een iphone hebt (als je die 10 euro per maand kwijt kan en vaak internet op je phone)
  #714  
Oud 7 January 2009, 16:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

Nou dan ga ik dat maar is doen verder heb ik nog een vraagje over vodafone hoe kan ik het nummer 1244 bellen voor mn beltegoed want dan geeft ie een fout aan maar weet niet of deze vraag hier thuis hoort.
Iemand ervaringen hiermee?
  #715  
Oud 7 January 2009, 16:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Dit is volgens mij alleen te bellen in prepaid? (als dit het geval is weet ik het jammer genoeg niet)
Ik kijk met mijn abo op de website van Vodaphone en zie mijn overzicht (met enkele dagen vertraging)
  #716  
Oud 7 January 2009, 16:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

Nee op mn n73 deed ik het altijd en dan 3 keer 1 intoetsen ofzo en dan krijg je overige te goed per sms. Maarja nu krijg ik oproep mislukt maakt niet uit.

Vind het wel mooi zo.
  #717  
Oud 7 January 2009, 16:46
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 81
Standaard

Mijn AT&T USA TELEFOON WERKT NU PERFEKT OP T-MOBILE NL. met yellowsn0w 0.9.6
Alleen de t-mobile 3g geeft 3 of minder streepjes en normale t-mobile slaat voluit.
soms valt 3g ook uit.
Volgens mij ligt dat aan t-mobile die heeft onvoldoende 3g .
  #718  
Oud 7 January 2009, 16:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchyme Bekijk bericht
Mijn AT&T USA TELEFOON WERKT NU PERFEKT OP T-MOBILE NL. met yellowsn0w 0.9.6
Alleen de t-mobile 3g geeft 3 of minder streepjes en normale t-mobile slaat voluit.
soms valt 3g ook uit.
Volgens mij ligt dat aan t-mobile die heeft onvoldoende 3g .
Heb je nu wel fw 2.2 of nog die oudere die in je naam staat want dat zou wel mooi wezen.
  #719  
Oud 7 January 2009, 16:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchyme Bekijk bericht
Mijn AT&T USA TELEFOON WERKT NU PERFEKT OP T-MOBILE NL. met yellowsn0w 0.9.6
Alleen de t-mobile 3g geeft 3 of minder streepjes en normale t-mobile slaat voluit.
soms valt 3g ook uit.
Volgens mij ligt dat aan t-mobile die heeft onvoldoende 3g .
Het kan zijn dat je op die gebied geen 3G hebt of dat het onstabiel is.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hardstylemaster Bekijk bericht
Nee op mn n73 deed ik het altijd en dan 3 keer 1 intoetsen ofzo en dan krijg je overige te goed per sms. Maarja nu krijg ik oproep mislukt maakt niet uit.

Vind het wel mooi zo.
Ja dat klopt, maar je kan toch normaal bellen? want anders zou het aan je ifone ligggen die niet goed werkt

Laatst gewijzigd door iScorpio; 7 January 2009 om 18:37. Reden: samenvoegen
  #720  
Oud 7 January 2009, 16:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 81
Standaard

goed dat je dat zegt even geupdate (profiel)
volgens mij heeft t-mobile hier slechte dekking met 3g
Dus ik zet de 3g uit dan blijft alles stabiel.
Ik vind dat wel slordig van t-mobile...maar ik heb geen 3g abo .
Als je dat wel heb is dat wel naai.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:46.