Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ook even geupdate, werkt super. ook na reboot . eerst searching en na 10 seconden vond hij vodafone. SUPER werk DEV-Team!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #681  
Oud 7 January 2009, 09:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Ook even geupdate, werkt super. ook na reboot. eerst searching en na 10 seconden vond hij vodafone. SUPER werk DEV-Team!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #682  
Oud 7 January 2009, 09:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

ook op .6 en draait super stabiel. geen problemen met wegvallende verbindingen. (vodafone)
Heb nu 2 iPhones unlocked waarvan de laatste direct met de .6 versie en werkelijk zonder enig probleem. Hulde voor de Devteamers!
  #683  
Oud 7 January 2009, 09:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EBAYISOKAY Bekijk bericht
Ik draai inmiddels ook op .6 alles lijkt perfect te werken, echer bij het bellen en gebeld worden (wat toch wel een primaire taak is van mn iphone) verliest hij meteen de verbinding. Vervolgens gaat hij vanzelf op airplane mode..

Iemand het zelfde euvel ?

KPN - Hi
Dit had ik dus met .5, heb hier met .6 geen last meer van. Probleem met .5 heb ik opgelost door 3g en data roaming uit te zetten, op airplane mode te zetten en na +/- 10 weer op normal mode te zetten.
  #684  
Oud 7 January 2009, 09:10
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Komen verbindingen weer terug na uit en aanzetten (meerdere malen) van de iPhone?
Aan de post van G-yBab te zien lijkt het nog niet in alle gevallen stabiel?
  #685  
Oud 7 January 2009, 09:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Komen verbindingen weer terug na uit en aanzetten (meerdere malen) van de iPhone?
Aan de post van G-yBab te zien lijkt het nog niet in alle gevallen stabiel?
Ja zonder ook maar iets te doen komt de verbinding van de KPN sim weer tot stand na een reboot.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #686  
Oud 7 January 2009, 09:21
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja zonder ook maar iets te doen komt de verbinding van de KPN sim weer tot stand na een reboot.
Hey, goodmorning
Kijk, het wordt nog wel eens wat zeg maar
Ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat men yellowsn0w uit beta haalt.
Leuk hoor.
  #687  
Oud 7 January 2009, 09:23
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nou is mijn ervaring met .5 ook erg goed. 1 iPhone gedaan met een vodafone preypaid kaartje. Liep als een trein. Maar ik ga deze wel naar .6 brengen denk ik. (kan je hem overschrijven of moet ik hem eerst verwijderen uit cydia, daarna .6 installeren?)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #688  
Oud 7 January 2009, 09:25
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Nou is mijn ervaring met .5 ook erg goed. 1 iPhone gedaan met een vodafone preypaid kaartje. Liep als een trein. Maar ik ga deze wel naar .6 brengen denk ik. (kan je hem overschrijven of moet ik hem eerst verwijderen uit cydia, daarna .6 installeren?)
De beste methode is eerst verwijderen en dan de nieuwe versie erop zetten.
  #689  
Oud 7 January 2009, 09:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja zonder ook maar iets te doen komt de verbinding van de KPN sim weer tot stand na een reboot.

Even voor de duidelijkheid.. ik heb geen last van wegvallende verbindingen meer met .6 zelfs niet na een reboot (met home en lock).
  #690  
Oud 7 January 2009, 09:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EBAYISOKAY Bekijk bericht
Ik draai inmiddels ook op .6 alles lijkt perfect te werken, echer bij het bellen en gebeld worden (wat toch wel een primaire taak is van mn iphone) verliest hij meteen de verbinding. Vervolgens gaat hij vanzelf op airplane mode..

Iemand het zelfde euvel ?

KPN - Hi
Hey ,heb 2 abo en een pre kaart een abo is van kpn hi helemaal geen problemen

SUPER werk DEV-Team
  #691  
Oud 7 January 2009, 09:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Heb inmiddels alweer van alles geprobeerd met 0 resultaat, heb je een upgrade of een herinstallatie gedaan van .6?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Supper Phone Bekijk bericht
Heb ,heb 2 abo en een pre kaart een abo is van kpn hi helemaal geen problemen

SUPER werk DEV-Team
  #692  
Oud 7 January 2009, 09:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Nou is mijn ervaring met .5 ook erg goed. 1 iPhone gedaan met een vodafone preypaid kaartje. Liep als een trein. Maar ik ga deze wel naar .6 brengen denk ik. (kan je hem overschrijven of moet ik hem eerst verwijderen uit cydia, daarna .6 installeren?)
Hey King,

Ik zelf heb hem niet over schreven, gewoon er overheen gezet. Ging perfect

Grzzzz

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EBAYISOKAY Bekijk bericht
Heb inmiddels alweer van alles geprobeerd met 0 resultaat, heb je een upgrade of een herinstallatie gedaan van .6?
Hey er overheen gezet

Grzzzz

Laatst gewijzigd door King1987; 7 January 2009 om 09:55. Reden: Edit knop gebruiken
  #693  
Oud 7 January 2009, 10:29
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

ik heb het er ook overeengezet en het bleef gewoon werken bij mij, echt super. Na een nieuwe opstart gewoon 1 sec wachten en daar verschijn mooi base bij mij.
  #694  
Oud 7 January 2009, 10:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Berichten: 66
Standaard

Die .6 werkt idd goed.

Wat mij opvalt, en ik weet niet of dit alleen bij mij zo is.

Als ik opstart met orignele T-Mobile sim, kan ik niet wisselen naar een andere sim.
Als ik opstart met men Rabomobiel sim erin, pakt die hem gelijk en kan ik gewoon wisselen met men T-Mobile en weer terug.

Iemand idee waarom het alleen werkt als ik boot met de Rabomobielsim ? Of werkt het bij iedereen op deze manier
  #695  
Oud 7 January 2009, 11:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

wat mij nu opvalt na installatie van .6 is dat de irritante call forwarding weer verschijnt. heb de "disable call forwarding" van hackers.nl (cydia) opnieuw genstalleerd echter zonder resultaat.
Herkenbaar?
  #696  
Oud 7 January 2009, 11:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Dat die PIN maar eens gesupport wordt, ik kan namelijk de PIN-code niet van mijn SIM-kaartje afhalen..
  #697  
Oud 7 January 2009, 11:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Trigalti Bekijk bericht
Dat die PIN maar eens gesupport wordt, ik kan namelijk de PIN-code niet van mijn SIM-kaartje afhalen..
Kan niet of wil je het niet? In een oude telefoon is het makkelijk te doen namelijk...
  #698  
Oud 7 January 2009, 11:37
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Het kan inderdaad zijn dat je simkaart het niet toelaat om je pincode eraf te gooien. Dit merkte ik ook toen ik mijn moeders simkaart wou pincode vrij maken. Kreeg ik de melding dat het onmogelijk is om dit te doen.
  #699  
Oud 7 January 2009, 11:54
wil wil is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

Ik heb een prepaid vodafone geprobeerd. Na paar minuten al werkend. Maar het bereik is wel van vol met t-mobile naar maar 3 streepjes.

Op mijn werk geen bereik met t-mobile binnen het gebouw. Morgen kijken of vodafone daar wel werkt. Vandaag gelukkig vrij met die gladde wegen.
  #700  
Oud 7 January 2009, 12:17
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Dit is mooi. Ik had de telefoon gewoon met t-mobile geunlockt in itunes. Omdat ik yellowsn0w nog te bugy vond. Ik lees dat 0.9.6 uit is en denk ik probeer gewoon zonder heb opnieuw te restoren en met quikpwn te unlocken. En ja hoor. na de install van 0.9.6 de vodafone kaart erin een
harde reset gedaan en klaar verbinding. Een keer gewoon uitgezet en meteen weer verbinding. Ik denk dat ze dicht bij versie 1.0 in de buurt komen nu.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.