Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader...

Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Is er iemand die in de buurt van a'dam woont die er een heeft. Of weet iemand een goed apparaat voor niet al te veel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 December 2007, 13:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader...

Is er iemand die in de buurt van a'dam woont die er een heeft.

Of weet iemand een goed apparaat voor niet al te veel geld waarmee ik het kan doen?

Greetz Arne
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2007, 14:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

Hoy...

Ik woon te veer weg, maar ik heb met mijn reader/writer successful
met de magicsim software de at&t card uitgelezen:

progbee 3.57 Mhz serial programmer (Smartmouse/Phoenix 3.57)

Ik denk die zou je makelijk ergens in a'dam kunnen koopen.
  #3  
Oud 27 December 2007, 14:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Is het gerucht dat je alleen V1 simcards kan gebruiken nou al uit de wereld?

Heb jij ook het hele proces doorlopen met een magicsimkaart?
  #4  
Oud 27 December 2007, 14:57
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

ik heb de magicsimkaart nog niet binnen ;-(
  #5  
Oud 27 December 2007, 14:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik heb hier een Duolabs Dynamite Plus.
  #6  
Oud 27 December 2007, 15:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik heb hier een Duolabs Dynamite Plus.
Waar is hier?
  #7  
Oud 27 December 2007, 15:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Argh kan nergens in a'dam geschikte sim card reader halen..

De enige winkel die een duolabs dynamite heeft gaat 2 januari pas weer open

En op google vind ik ook niet veel winkels met geschikte... Iemand nog ideen?

*EDIT* waarom werken alleen cardreaders die serieel zijn?

Laatst gewijzigd door Arne2606; 27 December 2007 om 15:44.
  #8  
Oud 27 December 2007, 16:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik ga er geen moeite meer aan besteden.
De mijne gaan definitief retour als ze er zijn.

is SonicSim the answer? (see youtube video of unlocked 1.1.2 OOB) - Page 19 - Hackint0sh
  #9  
Oud 27 December 2007, 16:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Hoezo geen moeite meer aan besteden dan?
  #10  
Oud 27 December 2007, 16:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arne2606 Bekijk bericht
Hoezo geen moeite meer aan besteden dan?
Het werkt gewoon niet...

Hackint0sh - View Single Post - is SonicSim the answer? (see youtube video of unlocked 1.1.2 OOB)
  #11  
Oud 27 December 2007, 16:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Dat zal wel komen omdat hij die v16 magic sim heeft. Die is niet te programmeren maar die v15 wel...

Wordt alleen beetje gek van al die verhalen maar dat je totaal niet kan zien of het betrouwbaar is en wie het al getest heeft...
  #12  
Oud 27 December 2007, 18:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ben bang dat je gelijk hebt...

Bleh
  #13  
Oud 27 December 2007, 21:27
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 37
Standaard

Hoop voor de magicsim?
iPhone 1.1.2 OTB mở khóa th*nh công bằng MagicSim!!! - DIỄN ĐÀN TINH TẾ
  #14  
Oud 27 December 2007, 21:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eek72 Bekijk bericht
Hmm, de plaatjes en commando's spreken wel voor zich.
Ik kan van de rest geen bapao maken.

Interessant!
  #15  
Oud 28 December 2007, 08:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

is eer iemand, die dit kan vertaalen?

het lijkt wel op en magigsim oplossing, maar ik heb geen idee welk taal
het is en wat er alles staat ;-(
  #16  
Oud 28 December 2007, 09:20
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 37
Standaard

het is thais. heb ff gezocht. geen 123 online website translator.
  #17  
Oud 28 December 2007, 10:11
dutran's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Locatie: asdasdasd
Berichten: 91
Standaard

thais -_-' het is vietnamees.. en sorry ik heb geen vietnamees gestudeerd, kan het wel spreken maar niet lezen, sorry
  #18  
Oud 28 December 2007, 10:20
GianiV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Cruquius
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik ga er geen moeite meer aan besteden.
De mijne gaan definitief retour als ze er zijn.

is SonicSim the answer? (see youtube video of unlocked 1.1.2 OOB) - Page 19 - Hackint0sh
Is SonicSIM het zelfde dan als MagicSIM??

En er is nog niemand die heeft geprobeerd om 15th GEN te programmeren... dus ik weet niet waarom jij zo rechtuit zegt dat het niet werkt, als het nog niet is geprobeerd, en jij alleen maar 16th gen hebt getest.

ik krijg de mijne met een beetje mazzel vandaag binnnen, en dan maar hopen dat je geen gelijk krijgt

Writer: Duolabs Dynamite Plus.
  #19  
Oud 28 December 2007, 17:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik de magicsim 15th gen binnen. Het lijkt erop dat die Vietnamese site gewoon de turbosim software (applesaft) gebruikt en de plaatjes spreken voor zich.

Waarom moet eigenlijk die AT&T sim ook in de magicsim? Ik heb niet zo'n zin om dat ding ook nog te verknippen.
Verder hebben ze het ook nog over supersim. Is dit een toevallige naamsverwarring en bedoelt hij hiermee gewoon zijn eigen simkaart?

Edit: Als het op deze manier werkt heb je dus geen simcard reader of smartcard reader nodig!

Laatst gewijzigd door Fresh; 28 December 2007 om 17:44.
  #20  
Oud 28 December 2007, 19:50
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 37
Standaard

Volgens mij is de SuperSim zijn eigen SIM kaart, dus zoals die heet van de provider, kijk maar eens goed op de afbeeldingen. Ik had gehoopt mijn magicsim vandaag binnen te hebbben... maar helaas, wachten tot morgen dus.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 19:00
iPhone al binnen maar geen SIM-kaart Crippless iPhone algemeen 3 27 February 2010 22:39
kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ? andre-nl Archief 3 26 August 2009 19:47
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 12:36
Heeft iemand Magic sim al voor elkaar? Arne2606 Unlock [archief] 10 27 December 2007 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:51.