Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Je kunt hetzelfde doen als bij 1.1.2, de versie van 1.1.1 gebruiken. Ik vind dat een beetje tricky, mede omdat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 7 February 2008, 21:44
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Je kunt hetzelfde doen als bij 1.1.2, de versie van 1.1.1 gebruiken.
Ik vind dat een beetje tricky, mede omdat de versie in 1.1.3 meer functionaliteit bevat dan de versie in 1.1.1

...of zit ik mis?
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 8 February 2008, 00:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 19batman77 Bekijk bericht
ik was al een beetje huiverig om die 1.1.3 cleaner te gebruiken aangezien er niet duidelijk bij staat of het voor de nate of de DEV versie is.

zijn er nog andere mensen die ervaring hebben met de cleaner?

Niet gebruiken. Ik had 0,0 geluid op mijn Iphone nadat ik deze cleaner gebruikt had!
  #303  
Oud 8 February 2008, 15:56
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Bij mij werkt YouTube niet. Wat gaat er fout?
  #304  
Oud 8 February 2008, 15:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Voeg de source traxtopel.googlepages.com/trax.xml toe aan je installer

Daarna installeer je 1.1.3 YouTube Fix
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #305  
Oud 9 February 2008, 00:40
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 3
Standaard upgrade naar 1.1.3 mogelijk?

Ik heb de methode van HackthatPhone [URL="http://www.hackthatphone.com/113/iphone_113_gui_jailbreak.html"] uitgebreid bestudeerd. Die start met de voorwaarde dat je een jailbraked Iphone moet hebben. Als ik een Iphone 1.1.2 nu heb draaien met KPN (softwarematig unlocked) betekent dat dan automatisch dat die jailbraked is en dat ik die HackthatPhone methode zonder twijfel gewoon kan volgen? Of moet ik het apparaat eerst nog op een of andere manier jailbraken, voordat ik de HackthatPhonestappen uitvoer.

Ik heb dat apparaat net bellend en wil toch wel echt zeker weten dat het goed gaat. Het ziet er nl zo simpel uit...., ik kan het bijna niet geloven.
  #306  
Oud 9 February 2008, 01:11
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

ijsbrekertje, als je nu nog niet weet of je iPhone wel of niet ge-jailbreaked is dan zou ik niet aan een 1.1.3 beginnen.....
Antwoord op je vraag; je iPhone is ge-jailbreaked
  #307  
Oud 9 February 2008, 03:17
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 1
Standaard

De instructies die vermeld worden zijn niet compleet. Althans voor mijn telefoon (1.1.2 UK) kwam ik nooit verder dan een 1.1.1 jailbreak. Updaten naar 1.1.2 lukte maar niet. Op de site van iphone.unlock.no kan je geweldige instructies vinden en zelfs een 4.6 simlock vrij krijgen. Ik heb hem nu succesvol op 1.1.3 draaien en zonder simlock. m'n T-mobile kaart werkt!!!
  #308  
Oud 9 February 2008, 05:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Groot probleem, denk ik!
Hopelijk kan iemand mij helpen.

Ik heb een originele iPhone 1.1.2 4.6. Die heb ik daarstraks geunlocked.
Nu wou ik upgraden naar 1.1.3 en heb daarvoor de Dev Team installer gebruikt.

Alles verliep goed, tot hij plots herstarte en vroeg om aan te sluiten op Itunes.
Daar kreeg ik een foutmelding dat er is met de Iphone.

Ik heb dan even de Home en Start button langer dan 10 sec ingedrukt gehouden en nu vind hij hem zelfs niet meer in Itunes!

Kan iemand mij helpen aub?

Grtjes,
  #309  
Oud 9 February 2008, 05:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Al die 1.1.3 softupgraders zijn shitty shitty shitty. Sorry, maar ik kan niet anders zeggen. Fix dit, fix dat! Blijf lekker op 1.1.2, dat werkt tenminste stabiel en ik kan het garanderen.
Mijn test iPhone op 1.1.3-3 van DEV onthoudt nu mij Wi-Fi netwerk niet meer, sterker nog: ik kan niet eens met Wi-Fi verbinden!
Dit is m'n 8ste 1.1.3 trial. Alijd is er wel wat!
Ik wacht met m'n echte telefoon tot de iTunes 1.1.3 upgrade "normaal" gejailbreakt kan worden.

Laatst gewijzigd door Fresh; 9 February 2008 om 05:41.
  #310  
Oud 9 February 2008, 10:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Al die 1.1.3 softupgraders zijn shitty shitty shitty. Sorry, maar ik kan niet anders zeggen. Fix dit, fix dat! Blijf lekker op 1.1.2, dat werkt tenminste stabiel en ik kan het garanderen.
Mijn test iPhone op 1.1.3-3 van DEV onthoudt nu mij Wi-Fi netwerk niet meer, sterker nog: ik kan niet eens met Wi-Fi verbinden!
Dit is m'n 8ste 1.1.3 trial. Alijd is er wel wat!
Ik wacht met m'n echte telefoon tot de iTunes 1.1.3 upgrade "normaal" gejailbreakt kan worden.
De meeste problemen worden veroorzaakt doordat de 1.1.3 een nieuwe directory structuur heeft en omdat de applicaties niet meer met de root user worden gestart. Ik heb bijvoorbeeld de gehele directory /private/var verplaatst naar /private/mobile en de owner naar mobile gezet. Daarna een link gemaakt in private/var naar private/mobile. Deze tweak heeft tot nu toe 90% van mijn problemen verholpen, en ik heb nog wel de buggy upgrade versie 1 van het DEV team gebruikt.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 9 February 2008 om 10:26.
  #311  
Oud 9 February 2008, 10:31
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pevi Bekijk bericht
Ik vind dat een beetje tricky, mede omdat de versie in 1.1.3 meer functionaliteit bevat dan de versie in 1.1.1

...of zit ik mis?
Zou ik niet weten. Toen ik zag dat het niet werkte heb ik gelijk de versie van 1.1.1 genomen. Maar volgens mij hebben beide dezelfde functionaliteit. Je kunt het toch gewoon uitproberen? Blijkt later dat er toch minder functionaliteit inzit, dan zet je de 1.1.3 versie gewoon terug?

Laatst gewijzigd door ControlSje; 9 February 2008 om 10:35.
  #312  
Oud 9 February 2008, 10:57
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Al die 1.1.3 softupgraders zijn shitty shitty shitty. Sorry, maar ik kan niet anders zeggen. Fix dit, fix dat! Blijf lekker op 1.1.2, dat werkt tenminste stabiel en ik kan het garanderen.
Mijn test iPhone op 1.1.3-3 van DEV onthoudt nu mij Wi-Fi netwerk niet meer, sterker nog: ik kan niet eens met Wi-Fi verbinden!
Dit is m'n 8ste 1.1.3 trial. Alijd is er wel wat!
Ik wacht met m'n echte telefoon tot de iTunes 1.1.3 upgrade "normaal" gejailbreakt kan worden.
Raar want die problemen heb ik niet gezien bij de update met die van het dev team. Alles werkt naar behoren.
  #313  
Oud 9 February 2008, 11:01
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Raar want die problemen heb ik niet gezien bij de update met die van het dev team. Alles werkt naar behoren.
Same here. Het enige dat ik merk is dat nog lang niet alle appsjes van derden klaar zijn voor 1.1.3. Verder....stabiel
  #314  
Oud 9 February 2008, 11:09
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Same here. Het enige dat ik merk is dat nog lang niet alle appsjes van derden klaar zijn voor 1.1.3. Verder....stabiel
Alle appjes die ik tot nu toe geinstalleerd heb werken tot dusver (behalve customize). Mischien heeft het met de tweak te maken die een paar postjes terug geschreven heb.

EDIT
Ik moet wel toegeven dat ik lang niet alle apps gebrobeerd heb...ik heb namelijk nog geen test iPhone...


Laatst gewijzigd door ControlSje; 9 February 2008 om 11:12.
  #315  
Oud 9 February 2008, 11:23
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Customize werkt nu ook prima.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #316  
Oud 9 February 2008, 11:44
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 49
Standaard

ik heb geupdate naar 1.1.3 met deze methode. Maar nu werkt mijn installer niet meer. Is hier een fix voor?
  #317  
Oud 9 February 2008, 12:43
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Werkt iPhysics in deze versie? vind dat geweldig
heb nu op 1 tab van Springboard mijn standaard iphone aps, tab2 alle 3rd party apps
  #318  
Oud 9 February 2008, 12:52
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Heb geupdate met deze methode. Alleen nu problemen met mail. Als ik mail aanklik op het springboard gaat hij 1 second naar mail en dan meteen terug naar het springboard. Bij het synchroniseren geeft hij ook aan, dat de iPhone het synchroniseren afbreekt.

Update: Is opgelost

Laatst gewijzigd door Pascal717; 9 February 2008 om 21:11.
  #319  
Oud 9 February 2008, 13:59
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Werkt iPhysics in deze versie? vind dat geweldig
heb nu op 1 tab van Springboard mijn standaard iphone aps, tab2 alle 3rd party apps
Ja het werkt maar niet alle plugins staan al op de goede locatie na installatie
  #320  
Oud 9 February 2008, 18:21
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DJ Deve Bekijk bericht
Groot probleem, denk ik!
Hopelijk kan iemand mij helpen.

Ik heb een originele iPhone 1.1.2 4.6. Die heb ik daarstraks geunlocked.
Nu wou ik upgraden naar 1.1.3 en heb daarvoor de Dev Team installer gebruikt.

Alles verliep goed, tot hij plots herstarte en vroeg om aan te sluiten op Itunes.
Daar kreeg ik een foutmelding dat er is met de Iphone.

Ik heb dan even de Home en Start button langer dan 10 sec ingedrukt gehouden en nu vind hij hem zelfs niet meer in Itunes!

Kan iemand mij helpen aub?

Grtjes,
ik heb hetzelfde probleem. Updated naar 1.1.3-3. Bij "attempt to reboot" handmatig reset gedaan (home+power knop). Bootte op alles was goed. Naar netwerk, alles reset, telefoon reboot weer, plots krijg ik bij DIT reboot een "slide voor emergency"? Sluit op itunes zegt dat ik een damaged iphone heb en naar de dichtsbijzijnde apple store moet brengen.
Verder zie ik em provider wel en zo te zien heb ik verbinding. Ibrick werkt niet sinds het zo te zien "werkt" maar zit alsnog met een emergency screen
Iemand?

/edit heb je voor de dev team 1.1.3 de nieuwe base band nodig? Dus een officieel update naar 1.1.3 eerst en vanuit daar werken? Want ik zat nog op de oude baseband, kan het daaraan liggen"?

Laatst gewijzigd door lucifer; 9 February 2008 om 18:35.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 10:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 01:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 22:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 18:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 03:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:59.