Inhoud iPhone overzetten naar nieuwe computer

Inhoud iPhone overzetten naar nieuwe computer discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Discussies samengevoegd....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 29 October 2009, 20:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Arrow

Discussies samengevoegd.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 30 October 2009, 22:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 8
Standaard

Excuses voor de late reactie, ik heb het even erg druk gehad. Nou, ik heb het over laten zetten via iTunes en inderdaad, het is grotendeels gelukt. Wat gek is, is dat iTunes soms zegt dat een programma niet op m'n iPhone is genstalleerd omdat het niet compatible zou zijn met m'n iPhone. Dat snap ik niet, want er is niks veranderd aan de telefoon.

Waarom dat *****-Apple het niet STUKKEN makkelijker heeft gemaakt... Mij een raadsel!

Iemand enig idee wat hier het probleem is?
  #143  
Oud 31 October 2009, 13:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: Monster (ZH)
Berichten: 12
Standaard Applicaties herstellen

Vanwege wat problemen heb ik mijn Mac opnieuw genstalleerd. Deze is nu weer helemaal up-to-date en op dit moment staat iTunes alle muziek weer netjes in te laden.

Op mijn iPhone staan uiteraard applicaties. Wanneer ik inschakel dat iTunes programma's moet synchroniseren, krijg ik de waarschuwing dat mijn huidige programma's zullen worden vervangen door de progoramma's in mijn bibliotheek; maar die is leeg.

Heb ik een vervelend klusje voor de boeg (alles opnieuw downloaden en daarna weer synchroniseren) of is er een manier om alsnog de applicaties van mijn iPhone te downloaden? Dat muziek terughalen niet mogelijk is, is mij bekend. Geldt dit voor applicaties ook?
  #144  
Oud 31 October 2009, 14:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

// Discussies samengevoegd en topictitel aangepast.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McMeller Bekijk bericht
Vanwege wat problemen heb ik mijn Mac opnieuw genstalleerd. Deze is nu weer helemaal up-to-date en op dit moment staat iTunes alle muziek weer netjes in te laden.

Op mijn iPhone staan uiteraard applicaties. Wanneer ik inschakel dat iTunes programma's moet synchroniseren, krijg ik de waarschuwing dat mijn huidige programma's zullen worden vervangen door de progoramma's in mijn bibliotheek; maar die is leeg.

Heb ik een vervelend klusje voor de boeg (alles opnieuw downloaden en daarna weer synchroniseren) of is er een manier om alsnog de applicaties van mijn iPhone te downloaden? Dat muziek terughalen niet mogelijk is, is mij bekend. Geldt dit voor applicaties ook?
Lees even dit topic door. Muziek kan je van je iPhone halen met Tansee of SharePod.
  #145  
Oud 4 November 2009, 17:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 33
Standaard

Hallo,

is hier misschien inmiddels een oplossing voor gevonden? Ik heb namelijk opeens ook dit probleem...

Heel apart, heb namelijk al geprobeert om vanuit windows fotogalerie zelf te proberen maar hij ziet geen iPhone...

Alvast bedankt voor een antwoord.
Groet,
Joppe
  #146  
Oud 4 November 2009, 17:52
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

// Discussies samengevoegd.
  #147  
Oud 4 November 2009, 23:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jopgro Bekijk bericht
Hallo,

is hier misschien inmiddels een oplossing voor gevonden? Ik heb namelijk opeens ook dit probleem...

Heel apart, heb namelijk al geprobeert om vanuit windows fotogalerie zelf te proberen maar hij ziet geen iPhone...

Alvast bedankt voor een antwoord.
Groet,
Joppe
Helaas heb ik nog steeds geen oplossing gevonden! Ik mail mijn foto's naar mijn pc, maar dit is natuurlijk niet de juiste manier!

Mocht ik nog wat horen dan laat ik t wel even weten!

Gr
  #148  
Oud 10 November 2009, 21:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2009
Berichten: 2
Standaard Schone pc itunes synchen met behoud van iphone

Hoi, probleempje:

PC opnieuw geinstalleerd met windows 7 zonder backup te maken van alles op Iphone. Nu dus schone PC met nieuwe Itunes ( nog leeg).

Nu wil ik een mapje muziek toevoegen, en nu kan ik alleen synchroniseren waarbij al het bestaande van mijn Iphone afgehaald wordt. Dus alle apps, contacten, foto's muziek etc.

Kan ik een backup maken van het bestaande op mijn Iphone dat ik weer in kan lezen ( file vervangen in een of andere folder) in Itunes zodat ik alles behoud en niet mijn hele Iphone weer bij elkaar moet zoeken, schrapen, downloaden etc?

Ik heb namelijk niet alle muziek en progjes nog omdat externe HDD gecrashed is.

Of is er een andere mogelijkheid??


Het gaat om Iphone 3G 3.0 met jailbreak maar volgens mij maakt dit laatste niet uit voor de oplossing, ALS die er al is.


Thanx a Million !!!!


Gr, Aad.
  #149  
Oud 10 November 2009, 21:38
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd, in het vervolg zelf even zoeken
  #150  
Oud 16 November 2009, 19:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Berichten: 5
Standaard

Effe snel een vraagje:

Ik heb nu windows 7 op mijn laptop gezet, stel dat ik hem nu ga synchroniseren met Itunes ben ik dan niet mijn JAIL break en alles kwijt?? dat mijn muziek en foto's weg zijn maakt niet uit.. maar mijn applicaties en dingen van quick pown wel...
  #151  
Oud 16 November 2009, 19:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyb-hzn Bekijk bericht
Effe snel een vraagje:

Ik heb nu windows 7 op mijn laptop gezet, stel dat ik hem nu ga synchroniseren met Itunes ben ik dan niet mijn JAIL break en alles kwijt?? dat mijn muziek en foto's weg zijn maakt niet uit.. maar mijn applicaties en dingen van quick pown wel...
Je apps kan je gewoon weer downloaden. Eens betaald is betaald. Als je maar het juiste account pakt!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #152  
Oud 16 November 2009, 19:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Berichten: 5
Standaard

ok, ja dat heb ik al gedaan nu, kan mn Itunes account overzetten met die applicaties.. maar bij voorgaande berichten heb ik dus gelezen dat ik wel mijn contacten kwijt ben... en had hem voort laatst 2 maanden geleden gesynchroniseerd dus sommige contacten had die nog niet gedaan... ben ik dan ECHT alles kwijt?? ook wat je dan eigenlijk op je simkaart hebt gezet??
  #153  
Oud 16 November 2009, 19:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyb-hzn Bekijk bericht
ok, ja dat heb ik al gedaan nu, kan mn Itunes account overzetten met die applicaties.. maar bij voorgaande berichten heb ik dus gelezen dat ik wel mijn contacten kwijt ben... en had hem voort laatst 2 maanden geleden gesynchroniseerd dus sommige contacten had die nog niet gedaan... ben ik dan ECHT alles kwijt?? ook wat je dan eigenlijk op je simkaart hebt gezet??
Ja die ben je kwijt helaas.
  #154  
Oud 16 November 2009, 19:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ja die ben je kwijt helaas.


dat is mooi bagger hahaha.. ik ga wel even puzzelen misschien kan ik wel die numers ff op andere tel zetten met die sim kaart en daarna weer op de sim zetten... dat is wel een OPTIE denk ik..
  #155  
Oud 16 November 2009, 20:51
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Wat op je SIM kaart staat als contact persoon blijft daar staan tot je die handmatig verwijderd?
  #156  
Oud 16 November 2009, 22:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Berichten: 5
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OiP Bekijk bericht
Wat op je SIM kaart staat als contact persoon blijft daar staan tot je die handmatig verwijderd?
Ik had vernomen dat alles word leeggemaakt dus ook wat op je SIM staat... Dus wat ik doe is alle sim contacten kopieeren op andere telefoon endan daarna die contacten weer op Sim te zetten.....
  #157  
Oud 16 November 2009, 22:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyb-hzn Bekijk bericht
Ik had vernomen dat alles word leeggemaakt dus ook wat op je SIM staat... Dus wat ik doe is alle sim contacten kopieeren op andere telefoon endan daarna die contacten weer op Sim te zetten.....
Wat op je simkaart staat is niet weg. Maar je kan niet van je iPhone naar je simkaart kopieeren.
  #158  
Oud 16 November 2009, 22:38
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Wat op je simkaart staat is niet weg. Maar je kan niet van je iPhone naar je simkaart kopieeren.
Nee dat snap ik, maar als het goed is had je in het begin moeten doen: Importeer Sim contacten... maar dan staat het alsnog op de sim???
  #159  
Oud 16 November 2009, 22:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyb-hzn Bekijk bericht
Nee dat snap ik, maar als het goed is had je in het begin moeten doen: Importeer Sim contacten... maar dan staat het alsnog op de sim???
De nummers die je op je simkaart had staan, staan er nog op
  #160  
Oud 27 November 2009, 08:50
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 8
Standaard

Betekent dit dat als ik handmatig muziek sleep vanuit I tunes dat ik dan
de muziek die reeds op mijn I phone staan behouden blijven en hij de gesleepte
muziek erbij zet?? Op welke manier kan ik via I Tunes handmatig muziek verslepen?
Ik ben al dagen bezig om dit probleem op te lossen. Ik hoop dat iemand een simpele oplossing heeft.
Reageren

Labels
itunes, limewire, tracks


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone inhoud overzetten naar lege itunes mmols iTunes 7 11 February 2011 18:38
Inhoud Ipad overzetten naar een nieuwe iPad forum.bericht iTunes 3 3 August 2010 15:43
Foto's van de computer naar de iphone 4 overzetten ? walid_thaibokser iTunes 0 1 August 2010 18:50
muziek overzetten naar me nieuwe computer op itunes rmondie iTunes 3 23 October 2009 18:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:16.