Geen geluid Ipad2??

Geen geluid Ipad2?? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb sinds kort een ipad en ben erg blij. Ik heb alleen het probleem om het geluid over mijn stereo te krijgen, als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-01-12, 15:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Question Geen geluid Ipad2??

Hallo,
Heb sinds kort een ipad en ben erg blij. Ik heb alleen het probleem om het geluid over mijn stereo te krijgen, als ik er een Apple head op aansluit hoor ik daar wel geluid door. De kabel waar ik de iPad op aansluit is dezelfde van mijn computer en iPod.
Iemand enig idee, heb ik hier een speciale Apple mini Jack-tulp voor nodig??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-01-12, 15:57
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Een "gewone" 3.5 mm jackplug is wat je nodig hebt. Je moet wel even controleren of het volume wel goed staat wanneer je de iPad hebt aangesloten op de stereo.
Dit kun je eenvoudig doen door te dubbelklikken op de homeknop en dan helemaal naar links te sliden. Daar zie je de volume slider.

__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 11-01-12, 16:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Standaard

Die aansluiting heb ik en volume had ik ook al gecheckt...
  #4  
Oud 11-01-12, 18:37
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard

Waarom schaf je geen Airport Express aan ? Kun je je iPod en iPad draadloos gebruiken.

Apple - AirPort Express

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 januari 2012 om 17:51 ----------

Voor de eerste paar keren moet je flink kracht zetten, de plug moet t/m de klik er in gedrukt worden.
  #5  
Oud 12-01-12, 15:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2011
Locatie: Wijnegem (Antwerpen)
Berichten: 120
Standaard

Ik doe het draadloos met een Bluetooth ontvangertje.
(Maar met bovenstaande toepassing met de 3.5mm plug lukt het mij ook hoor.)
  #6  
Oud 12-01-12, 15:58
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard Geluid

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adriaantjes Bekijk bericht
(Maar met bovenstaande toepassing met de 3.5mm plug lukt het mij ook hoor.)
Flink doordrukken, t/m de klik.
  #7  
Oud 14-01-12, 01:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Standaard

Heb er nu een andere, kortere kabel tussen gezet en nou doet hij het wel!
  #8  
Oud 14-01-12, 10:40
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard

Nou ja, zeg. Moet je daar het forum mee belasten ? En, goed doorgeklikt ? En, die andere kabel, doet die het wel op een andere installatie ?
  #9  
Oud 14-01-12, 13:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Standaard

Ja: Ik had goed doorgeklikt!!!!

Ja: Wat ik al eerder schreef is, als je goed gelezen had, dat mijn ipod en computer wel werkte op dezelfde aansluiting! En nog steeds werken!!

Nee: Ik kom niet uit een ei maar een apple! ;-)
  #10  
Oud 14-01-12, 13:36
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard Kabels

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hartkoor Bekijk bericht
Ja: Ik had goed doorgeklikt!!!!

Ja: Wat ik al eerder schreef is, als je goed gelezen had, dat mijn ipod en computer wel werkte op dezelfde aansluiting! En nog steeds werken!!

Nee: Ik kom niet uit een ei maar een apple! ;-)
Ja, dat heb ik wel gelezen, je schreef "werkte", dat was voor dat je de iPad aansloot. Maar mijn vraag was of de zaak ook nog werkte na het aansluiten van de kabel op de iPad. En die vraag is nu beantwoord, bedankt.
Vraag blijft natuurlijk waarom twee kabels, die goed zijn, niet beide werken op de iPad. Daar ging mijn opmerking over: "Moet je daar het forum mee belasten ?". En dat vind ik nog steeds, zoiets moet je zelf oplossen.
  #11  
Oud 14-01-12, 15:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Standaard

als jij dit als belasten ziet, kijk er dan niet naar, wat een onzin zeg! ik heb deze vraag gesteld omdat ik er zelf niets van begreep... weet prima hoe het met alle kabeltjes werkt want heb niet alleen een ipod maar ben van alle muziek formaten voorzien!
ben blij dat het werkt... maar de vraag blijft waarom de ipad niet werkt op mijn vaste computer/ipod aansluiting maar alleen op een andere/kortere kabel?!!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 januari 2012 om 14:12 ----------

volgens mij is een forum juist voor dit soort zaken?!
  #12  
Oud 14-01-12, 18:28
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard

Wat is "lang" en wat is "kort" bij jou ?
  #13  
Oud 15-01-12, 04:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Locatie: 070
Berichten: 16
Standaard

10meter=lang 1.5meter=kort
  #14  
Oud 15-01-12, 12:39
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.648
Standaard

10 m is wel erg lang. Maar goed, als je iPod het wel doet, dan snap ik niet waarom je iPad het niet doet. Kan het niet controleren, want zo lang zijn mijn snoeren niet. Ik gebruik Bluetooth en Airplay Express (Wi-Fi) om die afstand te overbruggen. Ben je heel wat flexibeler.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18-10-14 13:20
Geen geluid op mijn Ipad2 ferrywalter iPad algemeen 9 29-03-12 18:27
Geen 3g meer op Ipad2 Vince00 iPad algemeen 4 28-12-11 23:15
Haperend geluid bij streamen vanaf ipad2 bigbud68 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 26-12-11 13:17
ondanks geluid aan, geen geluid op iPad2 bij games tsipori iPad Games 5 25-07-11 23:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:06.