ipad 3 opladen

ipad 3 opladen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb pas een nieuwe ipad. maar als ik hem in de usb van de pc doe laad hij hem niet op en staat er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-06-12, 16:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2012
Berichten: 2
Standaard ipad 3 opladen

Ik heb pas een nieuwe ipad. maar als ik hem in de usb van de pc doe laad hij hem niet op en staat er rechts boven in het scherm: OPLADEN UIT Wie weet raad ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-06-12, 16:55
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jannick09 Bekijk bericht
Ik heb pas een nieuwe ipad. maar als ik hem in de usb van de pc doe laad hij hem niet op en staat er rechts boven in het scherm: OPLADEN UIT Wie weet raad ???
Niet aan een USB-poort opladen maar aan de lader Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "ipad opladen" en sta verbaasd.
  #3  
Oud 03-07-12, 00:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2011
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jannick09 Bekijk bericht
Ik heb pas een nieuwe ipad. maar als ik hem in de usb van de pc doe laad hij hem niet op en staat er rechts boven in het scherm: OPLADEN UIT Wie weet raad ???
Bij laptop's en oudere pc's krijgt de iPad niet genoeg stroom om opteladen.

Bij mijn iMac laad hij wel op.
  #4  
Oud 03-07-12, 08:54
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heel stiekum doet ie dat vaak ook op een (oudere) PC, alleen blijft ie 'Opladen uit' aangeven.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 03-07-12, 09:55
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Inderdaad levert een normale USB poort te weinig stroom om een iPad fatsoenlijk (snel) op te laden. Daarom staat er Opladen uit in het scherm. Feitelijk wordt er wel geladen maar heel langzaam.
Zoals timosha al aangeeft is dit al (veel) vaker aan bod gekomen op dit forum en gaat dit topic op slot.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipad op pc opladen?? ergoboy iPad algemeen 10 11-02-13 15:13
Opladen Ipad 3 PatGel iPad algemeen 6 03-06-12 13:28
Opladen iPad 3 rckkkk91 iPad algemeen 22 28-03-12 21:32
ipad 2 opladen bertus63 iPad algemeen 2 28-06-11 11:33
iPad opladen CV-G iPad algemeen 9 30-09-10 09:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:01.