Alleen een paar apps terugzetten uit een reservekopie?

Alleen een paar apps terugzetten uit een reservekopie? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb net een iPad air gekocht. Ik heb een reservekopie van mijn vorige ipad gekocht. Aan de ene kant is het wel weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 November 2013, 16:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 24
Standaard Alleen een paar apps terugzetten uit een reservekopie?

Hallo,

Ik heb net een iPad air gekocht. Ik heb een reservekopie van mijn vorige ipad gekocht. Aan de ene kant is het wel weer lekker om nu een lege pad te hebben om die te vullen met zaken die je echt wilt. Aan de andere kant is het terugzetten wel zo makkelijk.
Kan ik ipv de hele reservekopie, ook alleen enkele apps terugzetten die ik wil, en de rest laten zitten??


En dan nog een vraag. Maar is het net zoals bij een pc zo, dat je na verloop van het gebruik allerlei rotzooi hebt verzamelt, waardoor het systeem steeds een beetje trager wordt? Zou het zonde vinden om dat ook weer mee terug te kopieeren...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 November 2013, 17:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hilversum1981 Bekijk bericht
Kan ik ipv de hele reservekopie, ook alleen enkele apps terugzetten die ik wil, en de rest laten zitten??
Dat kan niet want er zitten geen apps in de reservekopie. Apps worden gesynchroniseerd.

Op een iPad draait iOS en dat is Unix. Unix ruimt zichzelf op. En als er toch wat te veel systeem cache aanwezig is wordt die verwijderd met een harde reset.
  #3  
Oud 8 November 2013, 17:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 24
Standaard

Dus een hele reservekopie terugzetten heeft niets met de snelheid van het device te maken?

Dus wat is handiger? Reservekopie terugzetten, en dan verwijderen wat je niet gebruikte (om toch een beetje dat schone gevoel te hebben). Of alles opnieuw installeren?

Ik kan dus niet alleen mijn foto's restoren uit het reservekopie?
  #4  
Oud 8 November 2013, 17:52
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hilversum1981 Bekijk bericht
Ik kan dus niet alleen mijn foto's restoren uit het reservekopie?
Een reservekopie terugzetten is alles of niets. Data selecteren kan niet.
  #5  
Oud 8 November 2013, 18:23
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Als het maar een handvol apps zijn en je kunt ermee leven dat je daar geen reservekopiegegevens van terugplaatst, dan raad ik je aan om geen kopie terug te plaatsen. Als je daar niet mee kunt leven, plaats 'm dan terug en verwijder de andere apps.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #6  
Oud 8 November 2013, 18:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 24
Standaard

En waarom raadt je aan om geen kopie terug te plaatsen?
  #7  
Oud 8 November 2013, 18:30
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Want dan zet je geen overbodige gegevens terug. De caches ruimen zichzelf dan wel op, applicatiedata niet en deze wordt ook teruggezet. Als je een clean install wilt, dan moet je 't dus niet terugzetten. Goede kans dat het nauwelijks verschil maakt op je iPhone 5, met iOS 8 of 9 zul je dat waarschijnlijk wel merken. Als je gemoedsrust wilt, zet dan vooral geen kopie terug
  #8  
Oud 8 November 2013, 19:07
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

iOS 8 of 9 ??? In wat voor wereld leef jij ?
  #9  
Oud 8 November 2013, 20:15
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

In een wereld waar we geen holbewoners zijn die alleen aan vandaag denken, maar ontwikkelde mensen die vooruit durven te kijken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Reservekopie terugzetten van paar maanden geleden Srn1234 iTunes 1 7 November 2013 18:14
Alleen foto's herstellen bij een reservekopie Apple89 iPhone algemeen 4 11 October 2013 19:48
Kan ik alleen een filmrol van reservekopie iTunes terugzetten? JurianB iPhone algemeen 0 30 September 2013 16:01
Hoe kan ik een reservekopie gemaakt in iCloud terugzetten? GewoonIphone iCloud 2 17 October 2011 22:53
opzoek naar een paar apps InstaQ Jailbreak apps en thema's 4 23 February 2011 00:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:09.