Mogelijke oplossing Micro-SIM iPad

Mogelijke oplossing Micro-SIM iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb het nog even opgezocht: T-Mobile 1969,7 - 1979,7 MHz + 2159,7 - 2169,7 MHz 2019,7 - 2024,7 MHz...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 May 2010, 15:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Heb het nog even opgezocht:


T-Mobile 1969,7 - 1979,7 MHz +
2159,7 - 2169,7 MHz 2019,7 - 2024,7 MHz
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 2 May 2010, 15:28
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 35
Standaard

Idd UMTS 2100 Dat klinkt dus allemaal goed...nu maar hopen dat USPS niet te lang over de levering gaat doen. Heb al link gevonden hoe eea bij te knippen. Overigens blijken er ook al adapterkaartjes in de markt te zijn voor gebruik van microsim in normaal simformaat.
  #23  
Oud 2 May 2010, 15:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

iPad gebruikt dezelfde frequenties als de iPhone
  #24  
Oud 2 May 2010, 15:32
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 35
Smile

Dus mijn Iphone abonnement bij T mobile moet gewoon werken op mijn Ipad 64 3G....kan ik dat ongebruikte abonnement toch nog goed gebruiken...
  #25  
Oud 2 May 2010, 15:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rb1962 Bekijk bericht
Dus mijn Iphone abonnement bij T mobile moet gewoon werken op mijn Ipad 64 3G....kan ik dat ongebruikte abonnement toch nog goed gebruiken...
Mag het wel hopen

Komt mijn duo sim alsnog goed van pas... nu goed bij gaan knippen volgende week
  #26  
Oud 2 May 2010, 15:38
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 35
Standaard

Haha...let wel op dat je eea goed knipt. De processor schijnt ongeveer in het midden te moeten zitten, maar het gehele contact niet (zie foto) Overigens lees ik dat het zo is dat jouw Iphone en Ipad (indien op zelfde nummer) niet tegelijkertijd werken of in elk geval niet stabiel.

Laatst gewijzigd door rb1962; 2 May 2010 om 15:44.
  #27  
Oud 2 May 2010, 16:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rb1962 Bekijk bericht
Haha...let wel op dat je eea goed knipt. De processor schijnt ongeveer in het midden te moeten zitten, maar het gehele contact niet (zie foto) Overigens lees ik dat het zo is dat jouw Iphone en Ipad (indien op zelfde nummer) niet tegelijkertijd werken of in elk geval niet stabiel.
Degene die je al laatste aanmeld op t netwerk blijft actief
  #28  
Oud 2 May 2010, 23:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 12
Standaard

krijg je eigenlijk standaard een AT&T er sim kaartje bij?

Laatst gewijzigd door gebakkenzucht; 3 May 2010 om 22:01.
  #29  
Oud 3 May 2010, 09:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

jah je krijgt standaard een att simkaart
  #30  
Oud 3 May 2010, 22:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 12
Standaard

Oke nice, ik ga naar de USA in de zomer.
Dan neem ik gewoon een maandje att !
  #31  
Oud 4 May 2010, 20:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Ik weet het van de week... keep you updated
  #32  
Oud 12 May 2010, 15:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 2
Standaard

je kan gewoon bij vodafone een data kaart kopen die je eventueel noraal in je windows laptop zou kunnen doen die kan je gewoon bijknippen en dat werkt gewoon,

heb geen foto's er van maar een willekeurig data abonement werkt gewoon op de ipad 3g
  #33  
Oud 12 May 2010, 19:09
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2010
Berichten: 52
Stuur een bericht via Skype™ naar iTalk Send a message via twitter to iTalk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groofoo Bekijk bericht
ik heb een duo sim.
1 in mijn HTC (anders werkt de GPS niet) en de andere in mijn iPhone.
soms staan beide aan en is het gewoon de wet van de sterkste.
welke sim het beste bereik heeft is actief.
dus ja, iPhone in airplane mode zetten is dan wel handig.
Waarom is de airplane modus handig?
  #34  
Oud 15 May 2010, 18:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Heb vandaag mijn Telfort kaartje op maat geknipt werkt perfekt. En heb bij de MICROSIM shop een MicroSim adapter besteld, deze is ook al binnen, en werkt perfekt.

Heb overigens gewoon een extra abbo'tje genomen bij Telfort, sim-only 2,95 + 2,50 (6 mnd, daarna 10,00) onbeperkt surfen(FUP). Eens kijken hoe eea gaat werken.

Alles tijdens mijn vakantie in mei besteld vanuit de USA en vandaag bij thuiskomst was alles al in huis...
  #35  
Oud 21 May 2010, 15:49
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Vanaf 28 mei is de microsim verkrijgbaar bij T-Mobile.
  #36  
Oud 22 May 2010, 00:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iTalk Bekijk bericht
Waarom is de airplane modus handig?
hij zegt de sterkste wint...
als je iPhone meer beriek heeft dan je iPad wint je iPhone dus
ken je nog steeds niet internetten
  #37  
Oud 24 June 2010, 00:00
bheerkens's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 37
Standaard vodafone sim te groot om bij te knippen?

Ik heb voor mijn Ipad 3G (Frans zonder micro sim erbij) bij Vodafone de duo sim besteld en binnen gekregen.

Nu zie ik de simkaart van Vodafone en zie ik dat de chip aanzienlijk groter is dan andere simkaart-chips. (zie hier)

Kan ik hem nu gewoon bijsnijden? Ik moet dan wel door de chip heen knippen als ik een van de templates gebruik.
__________________
An Apple a day...
  #38  
Oud 24 June 2010, 00:04
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 13
Send a message via twitter to psijtsma
Standaard

Ik heb mijn Vodafonekaartje bijgeknipt binnen 1 minuut geregeld en nog nooit een probleem gehad
  #39  
Oud 24 June 2010, 00:06
bheerkens's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 37
Standaard

Heb jij dan ook door het metalen vlak geknipt?
Kijk maar naar de foto. die simchip is toch te groot lijkt mij?
  #40  
Oud 24 June 2010, 01:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Ik heb volgens mij de zelfde van Vodafone. Ik heb gewoon de chip uitgeknipt zonder door het metalen vlak te gaan en past en werkt prima !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
(Mogelijke) oplossing update foutmelding Remco. iPhone algemeen 4 10 March 2011 00:39
iPhone: Mogelijke oplossing!! JuniorC Jailbreak 3 23 December 2010 19:04
Micro sim iPad en iPhone 4 niet uit te wisselen ? Jeroen100 iPad algemeen 6 29 June 2010 16:56
iPhone: Mogelijke Oplossing voor Netwerk Dekking Sn3ak3r Jailbreak 12 28 October 2009 22:50
Slide to unlock - mogelijke oplossing? stijnjasper Archief 15 26 September 2008 21:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:46.