iOS 4: alle nieuwe functies van het iPhone, iPod touch en iPad OS - Verzameltopic

iOS 4: alle nieuwe functies van het iPhone, iPod touch en iPad OS - Verzameltopic discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) \\Topic's samengevoegd. Modbreak: Mensen, gebruik toch eerst de zoekfunctie het scheelt voor ons mod's echt heel heel veel werk! Thx....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 21 June 2010, 23:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topic's samengevoegd.

Modbreak:
Mensen, gebruik toch eerst de zoekfunctie het scheelt voor ons mod's echt heel heel veel werk!

Thx.

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 21 June 2010, 23:13
grobke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harriepopov Bekijk bericht


Ik krijg deze melding. Weet iemand wat ik verkeerd doe? Normaal als ik een update installeerde hoefde ik nooit wat over te zetten.

mijn telefoon is simlockvrij, bevat geen jailbreak en heeft versie 3.1.3
Als je goed leest, staat je antwoord in je screenshot. Waarschijnlijk heb je een app via je iPhone gedownload, niet via iTunes. Deze app. kent itunes nog niet, hij wil daarom de app overzetten voor de update. Dus eerst syncen, daarna updaten

Laatst gewijzigd door grobke; 21 June 2010 om 23:15.
  #183  
Oud 21 June 2010, 23:13
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Locatie: tilburg
Berichten: 35
Standaard

kun je zelf instellen bij "instellingen" en dan angeven of je wilt dat de letters geteld worden of niet
  #184  
Oud 21 June 2010, 23:14
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 57
Standaard

Kwamen er geen twee icoontjes bij na het installeren van iOs 4? Locatiebepaling en lockscreen? Want ik zie ze nergens..?
  #185  
Oud 21 June 2010, 23:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grimm Bekijk bericht
Kwamen er geen twee icoontjes bij na het installeren van iOs 4? Locatiebepaling en lockscreen? Want ik zie ze nergens..?
Moet je wel aanzetten ;-)
  #186  
Oud 21 June 2010, 23:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2009
Berichten: 8
Standaard

Voor de mensen die problemen hebben met syncen met Google, zie Not synced since iOS4 update - Google Mobile Help, waaruit blijkt dat Google waarschijnlijk problemen heeft met alle iPhone updaters die hun agenda, mail en contacten nu tegelijkertijd aan het syncen zijn.... Ik zou dus nog even wachten met alle instellingen opnieuw invoeren.
  #187  
Oud 21 June 2010, 23:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 28
Standaard

Ik blijf error 37 krijgen, heb meerdere PC's geprobeert. Iemand een idee wat deze error betekent of hoe ik er vanaf kom. Wil naar iOS 4!

  #188  
Oud 21 June 2010, 23:19
FvGunst's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Berichten: 10
Stuur een bericht via ICQ naar FvGunst Stuur een bericht via Instant Messenger naar FvGunst Stuur een bericht via MSN naar FvGunst Stuur een bericht via Yahoo naar FvGunst Stuur een bericht via Skype™ naar FvGunst Send a message via twitter to FvGunst
Standaard

Wat ik apart vindt is dat we nu de Google notitie's (Google notebook) kunnen syncen. Maar Google stopt met Notebook!
Zie hier de link: Official Google Notebook Blog: Stopping development on Google Notebook

Das raar!!
  #189  
Oud 21 June 2010, 23:19
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grobke Bekijk bericht
Als je goed leest, staat je antwoord in je screenshot. Waarschijnlijk heb je een app via je iPhone gedownload, niet via iTunes. Deze app. kent itunes nog niet, hij wil daarom de app overzetten voor de update. Dus eerst syncen, daarna updaten
hmm.. ik heb nooit iets gedownload via itunes sowieso altijd alles via de iphone.

enfin, ik heb op synchroniseren rechtsonderin geklikt, maar geeft nog steeds dezelfde melding.
  #190  
Oud 21 June 2010, 23:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 1
Standaard ios 4

Over de map hulpprogramma's. Als je bv de klok op de rekenmachine sleept maakt ie automatich de map hulpprogramma's. Ios 4 werkt op zich goed, alleen bladeren door mijn cd hoezen doet het niet en de foto's die ik op mijn telefoon had gezet (dus niet de filmrol) zijn slechter geworden. Jullie ervaringen???
  #191  
Oud 21 June 2010, 23:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harriepopov Bekijk bericht
hmm.. ik heb nooit iets gedownload via itunes sowieso altijd alles via de iphone.

enfin, ik heb op synchroniseren rechtsonderin geklikt, maar geeft nog steeds dezelfde melding.
Gewoon op doorgaan klikken, dan kopieert ie de app naar je PC.
  #192  
Oud 21 June 2010, 23:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Klekkie Bekijk bericht
Over de map hulpprogramma's. Als je bv de klok op de rekenmachine sleept maakt ie automatich de map hulpprogramma's. Ios 4 werkt op zich goed, alleen bladeren door mijn cd hoezen doet het niet en de foto's die ik op mijn telefoon had gezet (dus niet de filmrol) zijn slechter geworden. Jullie ervaringen???
Inderdaad, de fotos die ik gesyncd heb via iTunes, zijn heel wazig nu. kheb ze gewoon geresyncd. nu zijn ze terug goed

voor de rest werkt alles vrij vlotjes op mijn 3GS.

ik hoop dat de problemen van anderen snel opgelost geraken!
  #193  
Oud 21 June 2010, 23:22
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Heb OS 4.0 erop staan maar zie nog geen verschil, behalve dan dat er bij INFO staat dat er 4.0 op staat. En bij mail wat andere indeling, verder geen multitasking etc etc.

Vergeet ik nu iets??
  #194  
Oud 21 June 2010, 23:23
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Heb OS 4.0 erop staan maar zie nog geen verschil, behalve dan dat er bij INFO staat dat er 4.0 op staat. En bij mail wat andere indeling, verder geen multitasking etc etc.

Vergeet ik nu iets??
Ja, dubbelklikken op de homebutton voor mutitasking
  #195  
Oud 21 June 2010, 23:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Rosgoud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lotusdiver Bekijk bericht
kun je zelf instellen bij "instellingen" en dan angeven of je wilt dat de letters geteld worden of niet
Is dat een antwoord op mijn vraag? of ben ik abuis?
  #196  
Oud 21 June 2010, 23:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Heb OS 4.0 erop staan maar zie nog geen verschil, behalve dan dat er bij INFO staat dat er 4.0 op staat. En bij mail wat andere indeling, verder geen multitasking etc etc.

Vergeet ik nu iets??
je kan als het goed is een andere achtergrond instellen en voor multitasking moet je de homeknop twee keer indrukken
  #197  
Oud 21 June 2010, 23:25
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Hmm, zo maar ff proberen, ben weer te snel met herstellen dus.....
  #198  
Oud 21 June 2010, 23:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik synchroniseer mijn Iphone altijd met Ical, nu staat alles opeens dubbel in mijn agenda op de Iphone. Iemand hier ook last van?
__________________
IPhone 3GS 16 GB (simlock vrij)
Macbook Pro 13" / 2,52 Ghz / 4 GB RAM / 320 GB Harddisk
  #199  
Oud 21 June 2010, 23:26
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: rotterdam
Berichten: 2
Standaard

hoihoi ik heb net die nieuwe 4.0 erop gezet maar nu staat er een 1 bij me kalender weet jij hoe ik dat weg moet krijgen

groetjes melvin
  #200  
Oud 21 June 2010, 23:28
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marijn-schipperus Bekijk bericht
Gewoon op doorgaan klikken, dan kopieert ie de app naar je PC.
voordat ik dit doe. kan iemand mij vertellen waar ik mijn reservekopie terug kan vinden op de computer? ik moet er niet aan denken dat ik al mijn contactgegevens kwijt ben
Reageren

Labels
ios 4, os4, spelling, spellingscontrole, toetsenbord, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 370 15 February 2011 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:56.